BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bugünkü menüm :
Tarhana çorbası
Pırasa yemeği
Soğan mıhlası
Bulgur pilavı
Cacık
Mevsim salata
Turşu

Sonrasında kakaolu kek

Sonrasında da karışık meyve tabağı + kuruyemiş

yanlış hatırlamıyorsam siz de çalışıyordunuz?
bu kadar çeşit yemeği nasıl yetiştiriyorsunuz maşallah
bi de küçük oğlunuz var

günaydın hayırlı cumalar.. bugün adet sancım var ilaç almak zorunda kaldım. ayy hani evlenince geçiyordu arkadaşlar. bi yılım oldu ve çok fenayım.. işteyim bi de.. akşam bu halimle ağır bi yemek de yapamam.. hafif birşeyler yaparımm dünden pilavım az da tavuk var.. yanına kahvaltılıkları koyar bi çay yaparım.. hatta eşim gelince halleder ben direkt uzanırım.. adet sancısı için tavsiyeleriniz varsa da alırım..

Günaydın. Hayırlı cumalar kızlar... Bugün uçak bileti aldım 150 tuttu. Gidiş dönüş. Market manav alışveriş i yaparım o da 1000 tutar :) hafta sonu evimde dinlenip bol bol tatlı yemek yapcam

yanlış hatırlamıyorsam siz de çalışıyordunuz?
bu kadar çeşit yemeği nasıl yetiştiriyorsunuz maşallah
bi de küçük oğlunuz var

Evet maşaAllah , inşaAllah hep böyle devam eder ..

Gece az uyuyarak
Tembellik yapmayarak
Üşenmeyerek
Erinmeyerek

Akacak kan damarda durmamalı , yapılacak iş o an yapılmalı mantığındayım

Yemeyi sevince yapıyorum da ..

Düzenli olunca herşey çok daha kolay oluyor , az vakit alıyor ..

Bacaklarımı uzatıp keyif yaptığımı bilmem , iş yerinden arta kalan tüm vaktimi oğlumla oynayarak geçiriyorum , araya yemekle temizliği de sıkıştırıyorum ..

Nete genelde o uyurken giriyorum
Tv izlemem

Tek derdim kitap okumaya vakit bulamamak

O sözü ben şöyle duymuştum :
Sancı evlenince geçer
Evlenince geçmezse çocuk doğunca geçer
Doğumda da geçmezse menepozda geçer diye ..

Ben de evliliği bekliyordum sancıdan kurtulmak için ama çocukla da geçmiş değil , benimki sezeryan ama . Belki Normallerde geçiyordur ..

Öncesinde çok hareketli olunca sancı az oluyor
Adaçayı iyi gelir

ayy evet çocuk olunca geçer diyolar şimdi de.. ayyy hele kayınvalidem bu aralar sarmış bana torun istiyorum diye.. başta gülüp ediyordum başımdan atıyordum ama kadının dedikçe diyesi mi geliyo ne.. terslemekten çekiniyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…