BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın hanımlar
Toplu bir miktarda para gelecek elime,nasıl değerlendireyim sizce?
Vadeli hesabıma mı eklesem, Bir miktarıyla altın mı alsam
Fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba, ben olsam altın hesabı almayı tercih ederdim.
Bunun yanı sıra beni de aranıza alır mısınız kızlar?

Kızlar, dışarıdan yemek yemeyi nasıl engelleyebiliriz.
Ben o pizza malzemelerini almak yerine hemen yemek sepetinden şak şak diye sipariş ediyorum. Evet çok pahalı! çok para gidiyor.

Benim aylık bir maaşım yok. Gelirim değişiyor. Şu an 1000 lira ile 4000 lira arası geliri olan bir iş yapıyorum. Tamamen çalışmama bağlı yani. Özel sektör.
Bunu nasıl ayarlayabilirim?

merhaba hanımlar birikim kervanına bende katıldım. ev almak istiyoruz. işyerime yakın ama iki yıl sonra alıcaz iki yıla kadar ne kadar para biriktirirsem okadar iyi olacak bankadan ne kadar az çekersek okadar az faiz ödeyecez. kocaman bi kumbara yaptım kendime elime geçeni atıyorum içine 60 tl oldu içindeki. lütfen bana gaz verin buna ihtiyacım var

Evini aldığın gün içtiğin ilk türk kahvesini düşün.
Ohh keyif. Yatırımın değerlenecek sonra.. Belki de 2 katına dahi çıkabilir. Gelecek için kullanırsın hatta. Bakarsın bebiler büyür yurtdışında master yaparlar. Ooo neler neler

Bugün ben bir tek türk kahvesi aldım marketten. 3,5 TL.
O bile pahalı ya.
Onun dışında harcamam yok.
Evdeyim daha sonra da olmaz herhalde.

ben bugün hiç harcamadım bu saatten sonrada harcamam inşallah. bugün iş yerime yakın çok güzel bir ev gördüm satılık 180.000 tl fiyatı çok fazla ya. ama iki yıla kadar ev alamayız kredimiz var iki yıl sonra bitecek.

Küsüratları harcayıp bütünleri biriktirin derim

Ben sipariş verene kadar 2 yumurta kırıp yemeyi ne bileyim menemen yapmayı çay koymayı kahvaltılıkları çıkarmayı tercih ediyorum. Boş vakitlerde yapıp dondurucuya da atabilirsiniz. Bence sadece para değil sağlık açısından da çok dışarıya dadanmamakta fayda var malum. Yediğimis şeylerde de fiyat-kalite oranlarız biz genelde

O değil, yumurta kırasım geldi :)))) canımı çektirdin.
Peki mesela ben yatırım olarak bilezik yapmak istiyorum diyelim. Ama süslü bileziklerde özellikle fiyat düşüyor. Neden öyle oluyor biliyor musun?

O değil, yumurta kırasım geldi :)))) canımı çektirdin.
Peki mesela ben yatırım olarak bilezik yapmak istiyorum diyelim. Ama süslü bileziklerde özellikle fiyat düşüyor. Neden öyle oluyor biliyor musun?
İşçilikten dolayı, ben pek fiziki altın taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…