BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hayır tabi kesinlikle değil, keşke ben de yapabilseydim.

Günaydın kızlar
Ben bu sene geçen seneki çizmelerimi ve montlarımı kullanmayı düşünüyorum. 2 şer montum ve 1 çizmem var. Beni götürür mü 1 ayakkabı?
Bunun dışında bugün sadece yol parası vermek istiyorum. Arabayla değil metrobüs kullanacağım. Yemeğimi birazdan hazırlayıp erkenden çıkacağım. Ayy acaba bugün nasıl bir gün olacak. Falcı bacıya fal yolladım bakalım ne çıkacak hehe, bir de bir şey soracaktım size ya.
Bankada kasası olan var mı, onları açtığımızda nasıl oluyor kasa ücretleri işte supplementler falan ne durumda fiziki altınlar için iyi gibi mi?

Bereketli olsun canım
Evet maaşlar alındı ödemeler yapıldı Allah bereket versin

Bereketli olsun canım
Evet maaşlar alındı ödemeler yapıldı Allah bereket versin

Bereketli olsun ıns. Ben bu ay hiç ayıramadım kenara, sadece kumbaram var, açtırsam mı bılemedım, kaç lira çıkacak: )
Ama çok şükür ki kart borcları neredeyse sıfırlandı. Bir iki ay daha böyle gider, sonra gelsin yatırımlar-birikimler: )

Bugün nasipse pazara çıkacağım .
Evde elma mandalina kivi var
Ama takviye için az miktarda meyve alacağım .
Sebze olarak evde karnıbahar ve pırasa var
Derindondurucuda yazdan konulan sebzeler var.

Haftalık yemek menüsü oluşturdum
Pazardan ona göre alışveriş yapacağım inşaallah .

Evdeki sebzeleri değerlendireceğim.
O nedenle bu hafta balık meyve kırmızı biber ve brokoli alacağım .

Cüzdanda 30.85 tl vardı .
41.5 tl de eşimden aldım .

30 tl yi zulabanka attım .

42.35 tl ile pazara çıkacağım özetle .

Bu bir haftalık pazar ücreti mi?

merhaba arkadaşlar birikimleriniz hayırlı olsun

çok iyiymiş
benimde bakıcım var ama hiç bir işi yapmıyor
geçen sene evi falan süpürüyordu ara ama bu sene sadece çamaşır varsa toplar asar onun dışında bir şeye elini sürmüyor ve 3 gün geliyor diğer günler ben ve eşim bakıyoruz ve 600 tl ödüyoruz
sene başı bakamıyacamm hastayım falan dedi bende biraz ısrar ettim dedim ben nereden bulacağım birini diye naz nuzla 3 güne ikna ettim ama çok yoruluyorum ve kendime hiç vaktim kalmıyor
bu seneyi atlatalım da artık seneye ya çocuğu tam gün kreşe vereceğim yada başka birini bulup iş konusunu da konuşacağım

Varyemez

listeni yazsana bize de fikir olsun
bende genelde haftalık liste yapıyorum
ama bu aralar kafa bir milyon

ne kadar uygun ücret alıyor.
ben 1075 veriyorum. bir ay daha böyle verip, sonra zam yapacağım. gerçi benimki çok uyanık, 100 tl den az zam yapılmaz. eli çok hızlı hemen işleri yapar, sonra ya okuma, ya watsap, instagram.

çok fazlaymış memur maaşının yarısı nerdeyse

Bugünkü menüyü yazmıştım

Çarşamba
Yumurtalı ıspanak
Erişte

Perşembe

Erişte
fırında karnıbahar graten
Köfte

Cuma

Çorba
Patates püresi
Köfte

Cumartesi

Pizza

Pazar

Tavuk haşlama (köy tavuğu )
Nohutlu pilav

Pazartesi

Kıymalı bezelye
Nohutlu pilav

Genel olarak menülerimin ana hatları bu şekilde ama araya yoğurt turşu komposto ya da diğer içecekler tatlı salata ilave edilecek

Kızlar merhaba,
Alıntı yapmıştım bir sürü ama gitti hepsi üşendim tekrar alıntılamaya

Kasa işinde yıllık kira artı açılışta depozito veriyorsunuz. Altın çok güzel yükselirse iyi.. Yoksa yılda 300-400 den başlıyor kiralar. Evde durmasından güvenli tabi. Ben 3 yıl kullndım (ki ben baya indirimli faydalanıyorum) sonunda altınları bozup nakde dönmeyi tercih ettim.

merhaba arkadaşlar

ya ben ne yapayım, 1.450 tl. veriyorum... :)
benim yardımcım da yemek yapıyor, temizlik de yapıyor, büyük temizlik, cam silme vs değil de, toparlama, ütü,süpürme vs.
benim üç çocuk ama, büyük oğlum bütün gün kurs ve okulda, küçük oğlum öğleye kadar okulda, bi kızım bütün gün evde... :)

ama hiç bir şey yapmasa da, iş anlamında, ben memnunum.... zira; güvenilir, temiz, ahlaklı, kendini geliştirmiş, çocukların dilinden anlıyor, güzel bir örnek çocuklarım için... sonuçta canımdan can emanet ediyorum, ki ben veya hangimiz evladımızı bir saat güvenip de birine bırakabiliyoruz...

evet, belki para biraz fazla ama, hiç bir şey yapmasa da, bütün gün mesaisini benim evimde harcıyor...
aklım evde kalmadan işime gidebiliyorum... bu paha biçilemez bir duygu.... (bardağın dolu tarafından bakıyorum, özetle... :)) )

Cuma gunu gümüş aldım 1.87 civarından... Dünde 1.81 civarındayken 3 gram kadar aldım. Gerçi biraz zarara uğrattı ama... İllaki artacak 2 lirayı gördüğü zamanlar oldu.. Acelemiz yok.. :) 9 gram gümüş oldu şimdilik. :)

1075 çok değilmi ya. bana yardıma gelen kişi uzaktan akrabamız belkide o yüzden hesaplı bilmiyorum. ama diyorum allah razı olsun. herşeyi yapar çokta güzel yapar kızımla araları çok iyi. bende işyerinde huzurluyum

bu verdiğiniz fiyatlar ney böyle ne kadar alıyosunuzda bu kadr veriliyor offf bayagı fazla
bana verin ben bakarım:)) lisans diplomalı çocuk bakıcılıgı yapalır :))
benim kızım öglenci karsı komsum okula götürüyor
kızım sabah kalkar 9:00 da karı komsum gelmeden kızım wc girer elini yüzünü yıkar dişler fırcalanır okul kıyafetlerini hergün hazırlarım odasına pijamasını cıkarır onu giyer karsı komsum gelir
kızımı alır cantası beslenmesini hepsi giriste hazır onlarla karsıya gecerler
kahvaltıyı orda yaparlar saat 10:30 11 olur zaten bir saat sonra okul 12:20 gece ders başlıyor kızımı bırakır ogluda 3. sınıfa gidiyor kızımla aynı okulda sabahcı onu alır getirir
çıkıs 17:20 cıkıs ssati kızımı alır getirir
yarım saat sonrada ben gelirim servisim evimin önünden geciyor:))
alırım kızımı eve geceriz
fiyat(200 tl) veriyorm
ama bizimki tabiki tüm gün degil ve hiçbir zorluk yok ve burada tüm gün baktırsanzda bebk vs cocuk 600 tl 700 tam gün
zaten benimkide anca toplam2 saat bilemedin3 satt duruyor

banada 700 uygun gibi geliyor 1400 - 1100 yani geriye ne kalıyo.

Merhabalar,
Maaşı aldık. Kira, benim kredi kartı ve faturaları ödedik.
Eşim henüz ne içeride kalan maaşını ne de tazminatını alabildi.
Gelecek hafta onun kredi kartı ödemesi var. Maaşını alabilirse oradan, yoksa birikimden vereceğiz. Yeni bir işe başladılar ancak oradan 1-2 ay bir şey gelmez kendini oturtana kadar.
Birikime bir şey katamıyoruz bu ay. Eksiye düşmeyelim de yeter.
Onun dışında 1 tl kumbarası yaptık. Cüzdanlarımızda kalan tüm 1 tl'ları topluyoruz. Bozukluk olarak diğerlerini kullanıyoruz. İyi birikiyormuş gerçekten.
2 ay daha ödememiz gereken toplam 1500 tl civarı bir ödeme var. İnşallah yılbaşından sonra rahatlayacağız. Bebeğin büyük eşya alışverişini erteledik mecburen. Yoksa planımız doğum öncesi hepsinin ödemesini tamamlamaktı ama olmadı. İnşallah düze çıkarız en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…