- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Papatya benim oğlumda İskender delisi.Bende her dışarıya çıktığımızda İskender ısmarlıyorum kendimize.Birde ardından bol kaymaklı künefe alıyoruz.Hamburger yemekten ii bence..Q queenofhaters dışarıda yemek hem çok masraflı hem de sağlıksız. Bir de çocuklarımızı öyle alıştırıyoruz. Biz nadir dışarıda yeriz. Oğlum İskender'i çok seviyor. Basen iskender yemeye çıkıyoruz.
Sipariş verilen yemek yarım saatte geliyorsa yarım saatten daha az zamanda evde bi sofra hazırlanabilir.
Yemek sepetini hiç kullanmadım ama merak ettim nasıl bir sistemi var diye
Ben de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.Papatya benim oğlumda İskender delisi.Bende her dışarıya çıktığımızda İskender ısmarlıyorum kendimize.Birde ardından bol kaymaklı künefe alıyoruz.Hamburger yemekten ii bence..
Canım bende elimden geldikçe hamburger yedirmiyorum.Ama geçen hafta sonu teyzesini kandırıp hamburger aldırmış.Ancak bu kadar engelliyebiliyorum.Ben de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.
Mesala meyva ve kuruyemişe yönlendiriyorum.Ben pek sevmem meyva ve kuruyemiş Allah'tan babası seviyor oda mecbur yiyor.Ben de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.
Ooooo benimki meyveye bayılır.Mesala meyva ve kuruyemişe yönlendiriyorum.Ben pek sevmem meyva ve kuruyemiş Allah'tan babası seviyor oda mecbur yiyor.
Ben sevmem meyva fazla oğlumda bana benzemiş Allah'tan babası seviyorda o da mağdur kalmıyor.Ben sanırım sadece yaz meyvalarını seviyorum.Ben hamur işi delisiyim.Ooooo benimki meyveye bayılır.
Bizim evde meyve bitince dünya durmuş gibi oluyor.
Ayyyyy aman çok teşekkür ederimM maviduvar1 ben çok beğeniyorum seni, uzun zamandır görüyordum bu topikte.
Ya beni de fiştekleseniz. Benim birikim yapmam gerekiyor
Ben de bu alışkanlığı kurmaya çalışıyorum evdeBen de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.
Yarın maaş günü bereketli olsun hanımlar
Ben ne zamandır % 20 lik vergi dilimindeyimBizde de vergiye girme olayı oluyor mu
70 tl gibi eksik yatmış
Ben ne zamandır % 20 lik vergi dilimindeyim
dışardaki pizzaların içine konana sucuk salam gibi malzemelerin ne kadar sağlıksız olacağını düşünürsen dışardan sipariş vermessin canım. buzluğunda her daim bir tepsilik hamur bulundur. canın istediğim malzemelerini ekle at fırına oh mis. paranada yazık sağlığına daKızlar, dışarıdan yemek yemeyi nasıl engelleyebiliriz.
Ben o pizza malzemelerini almak yerine hemen yemek sepetinden şak şak diye sipariş ediyorum.Evet çok pahalı! çok para gidiyor.
Benim aylık bir maaşım yok. Gelirim değişiyor. Şu an 1000 lira ile 4000 lira arası geliri olan bir iş yapıyorum. Tamamen çalışmama bağlı yani. Özel sektör.
Bunu nasıl ayarlayabilirim?
inan çok fazla değil. ben çok küçük bir ilde yaşıyorum şu anda sıfır evler en az 250den başlıyor oda temelden alırsanben bugün hiç harcamadım bu saatten sonrada harcamam inşallah. bugün iş yerime yakın çok güzel bir ev gördüm satılık 180.000 tl fiyatı çok fazla ya. ama iki yıla kadar ev alamayız kredimiz var iki yıl sonra bitecek.
memursan olur canım. benden 65 tl kesmişlerBizde de vergiye girme olayı oluyor mu
70 tl gibi eksik yatmış
asgari geçim indirimi arttığı için biz geç girdik canım vergi dilimineBen ek ders , kurs , görev , nöbet vs almadığım için yeni girdim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?