BİRİKİMCİ HATUNLAR

Q queenofhaters dışarıda yemek hem çok masraflı hem de sağlıksız. Bir de çocuklarımızı öyle alıştırıyoruz. Biz nadir dışarıda yeriz. Oğlum İskender'i çok seviyor. Basen iskender yemeye çıkıyoruz.
Sipariş verilen yemek yarım saatte geliyorsa yarım saatten daha az zamanda evde bi sofra hazırlanabilir.
Yemek sepetini hiç kullanmadım ama merak ettim nasıl bir sistemi var diye

Papatya benim oğlumda İskender delisi.Bende her dışarıya çıktığımızda İskender ısmarlıyorum kendimize.Birde ardından bol kaymaklı künefe alıyoruz.Hamburger yemekten ii bence..

Papatya benim oğlumda İskender delisi.Bende her dışarıya çıktığımızda İskender ısmarlıyorum kendimize.Birde ardından bol kaymaklı künefe alıyoruz.Hamburger yemekten ii bence..
Ben de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.

Ben de hamburger yedirmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Marketten bisküvi filan da almıyorum. Evimde her daim kek, poğaça bulunuyor.
Canım bende elimden geldikçe hamburger yedirmiyorum.Ama geçen hafta sonu teyzesini kandırıp hamburger aldırmış.Ancak bu kadar engelliyebiliyorum.

Mesala meyva ve kuruyemişe yönlendiriyorum.Ben pek sevmem meyva ve kuruyemiş Allah'tan babası seviyor oda mecbur yiyor.

Ooooo benimki meyveye bayılır.
Bizim evde meyve bitince dünya durmuş gibi oluyor.
Ben sevmem meyva fazla oğlumda bana benzemiş Allah'tan babası seviyorda o da mağdur kalmıyor.Ben sanırım sadece yaz meyvalarını seviyorum.Ben hamur işi delisiyim.

M maviduvar1 ben çok beğeniyorum seni, uzun zamandır görüyordum bu topikte.
Ya beni de fiştekleseniz. Benim birikim yapmam gerekiyor
Ayyyyy aman çok teşekkür ederim
Ben de pek tecrübeli sayılmam ama elimden geleni yapıyorum.
Dışarıda yemek yemeyi azalttık. Evde birşey israf etmemeye özen gösteriyorum. Kuruşun hesabını yapıyorum.
Sen de kendini anlat bize. Ne kazanırsınız, kredi vs gibi sabit ödemeniz var mı
Ben biliyorum bize takılan birikim işini yapar

Ben de bu alışkanlığı kurmaya çalışıyorum evde
Bebeğim küçük
Ama eşim alıştı fanusta sürekli atıştırmadık bi şeyler var kek kurabiye börek vs.
Hatta ailem komşularım çevrem de..
Sürekli yeni şeyler denediğim için mutlu hissediyorum kendimi çokça

dışardaki pizzaların içine konana sucuk salam gibi malzemelerin ne kadar sağlıksız olacağını düşünürsen dışardan sipariş vermessin canım. buzluğunda her daim bir tepsilik hamur bulundur. canın istediğim malzemelerini ekle at fırına oh mis. paranada yazık sağlığına da

inan çok fazla değil. ben çok küçük bir ilde yaşıyorum şu anda sıfır evler en az 250den başlıyor oda temelden alırsan

Bizde de vergiye girme olayı oluyor mu
70 tl gibi eksik yatmış
memursan olur canım. benden 65 tl kesmişler

Günaydın.
Dışardan yemek sipariş etme yada sık sık dışarda yemeğe gitme bizde olmaz. Pizza siparişine hem o kadar para vereceksin hem de sağlıksız olacak.Pek bizlik değil: ) Ayda bir defa yada çocukların canı çektikce hamuru evde mayalandırıp, sucukla kaşarla fırına atınca hevesleri yerine geliyor, hem de ne yedirdiğimizi biliyorum. (sucuk ev yapımı bizim)
Ama İtalya da güzel bir pizza salonunda pizza yemeğe gidebilirim: ) Keyfine ve tadına vara vara yer ömür boyu hatırlarız: )
Dışarda yemek olayına şöyle bakıyorum. Güvenebileceğim, manzarası olan, ambiansı güzel ve kaliteli mekanlarda yemek yemeği seviyorum. Ayda bir ailecek güzel oluyor. Yoksa uyduruk yerde ne olduğu belirsiz hamburger-pizza-döner hayatta yemem...
Cimrilik mi acaba bu: )

Günaydın kızlar
maaşlar yattı. allah bereket versin inşallah. ödemeleri yaptık çok şükür. her ay aldığımız 2 gr (oğlum için) altın ve 100 Euro (tatil için, allah nasip ederse) da aldım.
harçlıkı olarak para ayırdıktan sonra 115 tl kalıyor. onu da birikime atarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…