bu verdiğiniz fiyatlar ney böyle ne kadar alıyosunuzda bu kadr veriliyor offf bayagı fazla
bana verin ben bakarım:)) lisans diplomalı çocuk bakıcılıgı yapalır :))
benim kızım öglenci karsı komsum okula götürüyor
kızım sabah kalkar 9:00 da karı komsum gelmeden kızım wc girer elini yüzünü yıkar dişler fırcalanır okul kıyafetlerini hergün hazırlarım odasına pijamasını cıkarır onu giyer karsı komsum gelir
kızımı alır cantası beslenmesini hepsi giriste hazır onlarla karsıya gecerler
kahvaltıyı orda yaparlar saat 10:30 11 olur zaten bir saat sonra okul 12:20 gece ders başlıyor kızımı bırakır ogluda 3. sınıfa gidiyor kızımla aynı okulda sabahcı onu alır getirir
çıkıs 17:20 cıkıs ssati kızımı alır getirir
yarım saat sonrada ben gelirim servisim evimin önünden geciyor:))
alırım kızımı eve geceriz
fiyat(200 tl) veriyorm
ama bizimki tabiki tüm gün degil ve hiçbir zorluk yok ve burada tüm gün baktırsanzda bebk vs cocuk 600 tl 700 tam gün
zaten benimkide anca toplam2 saat bilemedin3 satt duruyor
hımm o zaman ayrı tabiki ancacanım, ben mali müşavirim, eşim avukat.... serbest çalışıyoruz, kendi ofislerimiz var... yoksa dediğin gibi, devlet memurluğu ya da maaşla çalışılan bir iş olsa çok zor...
benim yardımcım, haftanın beş günü sabahtan akşama kadar bende... cumartesileri de yarım gün çalışıyor... üç çocuk, iş ve yemek olayı da olunca, fazla değil aslında aldığı...
ve İstanbul dayız... küçük şehirlerde aynı işler daha uyguna yapılıyor...istanbul da bile ilçeden ilçeye değişiyor fiyatlar.... 600-700 alan da var, 5.000-6.0000 alan da...
iş yerine cay su seker neden alıyorsunuz iş yerinin yokmu bu hizmetibuğün işyerinde ortak çay şeker su alınıyo aylık. oraya 20 tl verdim birde öğlen defacto ya 20 tl ye renk renk güzel gömlekler gelmiş bitane gömlek aldım kendime. 40 tl gitti bugün. bir hafta para harcamamam lazım.
yok canım ya bide devlet dairesi bizim odada 9 kişiyiz her ay aramızda topluyoruz. burda herkez aynı ilk geldiğimde şaşırmıştım.iş yerine cay su seker neden alıyorsunuz iş yerinin yokmu bu hizmeti
ben özel sektördeyim devlette calışmak demek böyle hep elini cebine at.yok canım ya bide devlet dairesi bizim odada 9 kişiyiz her ay aramızda topluyoruz. burda herkez aynı ilk geldiğimde şaşırmıştım.
burdan önce 7 sene kurumsal bi özel şirkette çalıştım ben ordada aynen senin anlattıkların gibiydi. ben özelde böyleyse devlatte daha iyidir diye düşünürdüm ama tersiymişben özel sektördeyim devlette calışmak demek böyle hep elini cebine at.
bzizm su makinamız var ondan ayrı cay makinası ve cay ocagı
cay biri bitmeden biri demlenir alta her daim sıcak su üzerine patronlarımız taze ıhlamur her zaman günlük demlenir koca demlikle idari departman hep içer nescafe ve süt tozu hemn sipariş edilir
asla bitmez ve tüm meeyve paket cayları alt cekmecede mevcuttur isteyen alır içer
ve misafire ikram edilir bunların hepsinden.
ayrıca kök zencefil cubuk tarcın ve karanfil hep alınır arada degişiklik zencefilli cay demlenir içilir:))
yazlı ve kışlı buz dolabımız var içerde yemek salonunda hep sade soda limonlu soda karpuzlu ve elmalı bulunur
ögle yemeklerinde camız yogurdu her hafta bası alınır her yemekte patronlar yer ve istersek biz idaride yeriz
salata ascımız her daim taze sebzelerden yapar
ayrıca patronlarımızın saat 15:30 meyve saatidir mevsim meyvesi yenir bizlerde alır yeriz
bizim burda böyle baska iş yerinde bu kadr degildir belki
bizimkiler sever yedirmeyi içirmeyi allah var sagolsunlar
Pazara gittim geldim
2 kilo mandalina 2.5 tl
5 tl lik muz
1 kg havuç 1 tl
1 kilo domates 1 tl
3 tl lik kırmızı biber
Limon 1 tl
Maydanoz 1 tl
Balık 15 tl
Toplam 29.5 tl
42.35 tl den artan 12.85 tl
süpermişben özel sektördeyim devlette calışmak demek böyle hep elini cebine at.
bzizm su makinamız var ondan ayrı cay makinası ve cay ocagı
cay biri bitmeden biri demlenir alta her daim sıcak su üzerine patronlarımız taze ıhlamur her zaman günlük demlenir koca demlikle idari departman hep içer nescafe ve süt tozu hemn sipariş edilir
asla bitmez ve tüm meeyve paket cayları alt cekmecede mevcuttur isteyen alır içer
ve misafire ikram edilir bunların hepsinden.
ayrıca kök zencefil cubuk tarcın ve karanfil hep alınır arada degişiklik zencefilli cay demlenir içilir:))
yazlı ve kışlı buz dolabımız var içerde yemek salonunda hep sade soda limonlu soda karpuzlu ve elmalı bulunur
ögle yemeklerinde camız yogurdu her hafta bası alınır her yemekte patronlar yer ve istersek biz idaride yeriz
salata ascımız her daim taze sebzelerden yapar
ayrıca patronlarımızın saat 15:30 meyve saatidir mevsim meyvesi yenir bizlerde alır yeriz
bizim burda böyle baska iş yerinde bu kadr degildir belki
bizimkiler sever yedirmeyi içirmeyi allah var sagolsunlar
demek devlette calısınca böyle oluyor allah allahburdan önce 7 sene kurumsal bi özel şirkette çalıştım ben ordada aynen senin anlattıkların gibiydi. ben özelde böyleyse devlatte daha iyidir diye düşünürdüm ama tersiymiş
devlet işinin rahatlığı var canım. eski iş yerimde içecek yiyecek boldu ama geride yediğimizi içtiğimizi burnumuzdan getiriyorlardı. ben müşteri temsilcisiydim günde 150 müşteriyle muhatap olurdum. çayımı kahvemi hiç sıcak sıcak içemezdim hep buz gibi olurdu. kpss den bir sene önce istifa ettim çok sıkı çalıştım çok şükür 90 la atandım. maaşım 3000 özel sektörde 1700 alıyordum. ama 5000 lik iş yapıyordum. inşallah sanada nasip olur birgün.demek devlette calısınca böyle oluyor allah allah
bende hep maas yönünden devlette calısmayı cok istedim
kpss ye 2014 girdim cok emek verdim olmamıstı sevkim kırıldı bir daha kırıldım yoruldum girmedim
maas garantili oldugu için bende devlet istiyorum ama bilmiyorm hayırlısı
tekrar hazırlanıp girecek gücü görmüyorum ama birde devlet işini ben tadayım istiyorum
çay allahtan cok sevmem içmem kahvede:)))
inşalll canım yaaa.benim sayısal kötü sizin bölüm nedirdevlet işinin rahatlığı var canım. eski iş yerimde içecek yiyecek boldu ama geride yediğimizi içtiğimizi burnumuzdan getiriyorlardı. ben müşteri temsilcisiydim günde 150 müşteriyle muhatap olurdum. çayımı kahvemi hiç sıcak sıcak içemezdim hep buz gibi olurdu. kpss den bir sene önce istifa ettim çok sıkı çalıştım çok şükür 90 la atandım. maaşım 3000 özel sektörde 1700 alıyordum. ama 5000 lik iş yapıyordum. inşallah sanada nasip olur birgün.
bilgisayar proğramlama iki yıllık ön lisansinşalll canım yaaa.benim sayısal kötü sizin bölüm nedir
bende o bölümden atandım ama benim maaşım 2500 bile değilbilgisayar proğramlama iki yıllık ön lisans
memur olarak mı atandın canımbende o bölümden atandım ama benim maaşım 2500 bile değil
ben kamu yönetimi lisan mezunuyum malesefbilgisayar proğramlama iki yıllık ön lisans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?