BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet canım ondan farkediyor. görevde yükselme sınavına girmedim okuldan alınmayayım diye. kadro vermiyorlar okullara
milli eğitimdemisin bende milli eğitimdeyim ama okulda değil il müdürlüğündeyim aslında il müdürlüğüne geçme şansın yokmu çünkü müdürlüklerle yükslme şansı daha yüksek.

milli eğitimdemisin bende milli eğitimdeyim ama okulda değil il müdürlüğündeyim aslında il müdürlüğüne geçme şansın yokmu çünkü müdürlüklerle yükslme şansı daha yüksek.
il müdürlüğündeydim canım kendi isteğimle okula geçtim. çocuklar küçük ve biri yanımda diğeri yanımdaki okulda gelip gitme problem oluyordu çok rahatız şimdi. teknikerliğe geçersem il müdürlüğüne alacakları için görevde yükselme sınavına girmedim

anladım inşallah çocukları büyüttükten sonra denersin şansını

Sizin en azından kv kıymetinizi biliyor
O öyle söyleyince eşinize de olumlu tesir eder

En çok da yapılan güzel şeylerin görülmemesi insanı bitiriyor
Nasip deyip geçmeye çalışıyorum

Sizin en azından kv kıymetinizi biliyor
O öyle söyleyince eşinize de olumlu tesir eder

En çok da yapılan güzel şeylerin görülmemesi insanı bitiriyor
Nasip deyip geçmeye çalışıyorum
Rabbim sabırlar ve de kolaylıklar versin canım

Banka hesabımda bir miktar gram altın var. Bugün yükselmiş. Yaklaşık 50 tl kâr görünüyor şu an. Sizce satsam mı beklesem mi? Satıp sonra inerse yeniden mi alsam? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Varyemez pizzandan bugün oğlumla yaptım çok güzel oldu , tekrar teşekkürler
Yumuşak poğaça tarifin varsa onu da paylaşır mısın
1 su bardağı sıvıyağ
1su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su ya da 1 su bardağı yoğurt hangisini istersen ya da sütü 2 bardak kullanabilirsin toplamda
1 yumurta akı hamur sarısı üzerine
Maya ( 1 paket instant ya da 1 yemek kaşığı kuru ya da yarım paket yaş maya hangisi olursa farketmez )
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un
İç malzemesi de arzuna göre olur

Teşekkür ederim
En kısa zamanda oğlumla yaparız inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…