BİRİKİMCİ HATUNLAR

Salı günü 30 tl bugün de 20 tl olmak üzere bu hafta zulabanka 50 tl attım . Allah bereket versin .
Bugün öğle arası markette temizlenmiş doğranmış işkembe gördüm aldım .

Akşam menüm

İşkembe çorbası
Fırında karnıbahar graten
Köfte
Pırasa yemeği (çok az var ortaya ılık limonlu)
Yoğurt
Turşu
İçecekler
Puding (kaç gündür yapamadım ahali tahin helvası yiyiyor )

İşkembe- kelle paça özellikle çocuklar için çok faydalıymış... AFiyet olsun.
Bu kadar zengin menüyü bitirebiliyor musunuz? Benim çocuklar iki çeşitten fazlasını asla yemiyorlar...: (

İşkembe- kelle paça özellikle çocuklar için çok faydalıymış... AFiyet olsun.
Bu kadar zengin menüyü bitirebiliyor musunuz? Benim çocuklar iki çeşitten fazlasını asla yemiyorlar...: (
Canım ya az yapıyorum bitiyor
Ya da fazla olduğunda bitmezse ertesi gün yanına birşeyler yapıyorum

Canım ya az yapıyorum bitiyor
Ya da fazla olduğunda bitmezse ertesi gün yanına birşeyler yapıyorum

Benim çocuklar çorba+yemek+salata yada yemek+pilav yada makarna+turşu gibi sadece ıkı cesıt yemek yiyorlar. Bazen zorla yedirmek istiyorum ama olmayınca olmuyor.
Mutsuz oluyoruz çok çeşit olunca diyor oğlum. Sanırım izledikleri belgesellerden etkileniyorlar.
Kızım dün akşam makarnadan bir tane tabağında kalınca dedi ki; anne suriyeli çocuklar bunu bulamayınca ağlıyorlarmış: (((

bravo
Almamak lazım. En iyisini yapmışsın. Tutumlu olmakta fayda var

Varyemez bugün poğaçandan yaptık oğlumla çok güzel oldu . Tekrar teşekkürler

Yine pizzandan yaptık

Bir de kakaolu kek yaptık

Bu arada benim en az 10 yıldır yaptığım çok güzel ıslak kek tarifim vardı ,herkes çok beğeniyordu , kaybettim onu ( bin defa da yapsam her seferinde tarife bakarım ezberleyemem ya da ezberlemek istemem )
Velhasılı kelam güzel ıslak kek tarifin var mı.

maşşallah ne de duyarlu kuzucuklar.. allah bağışlasın..

günaydın hanımlar.. ben anca müsait olabildim.ya ben önceden de yazmıştım bi fabrikada gıda mühendisiyim. Yani özelde çalışıyorum. bu işte 3 yılım bitti 4.yıla girdim. bir yıllık evliyim. @amelia2 az çok bilir özelden biraz yazışmıştık. bizim bölüm alımları için çok yüksek puan gerekli 90 üstü diyebilirim bi de alımları çok az. ben de formasyon aldım gıda teknolojisi öğretmenliği için de kpss ye girip şansımı denemek. ama malesef şuan o da mühendislik gibi hem çok yüksek puan hem alımı çok az. özel sektör çok ama çok zor. Eşimle işimle ilgili pek birşey paylaşmam benim bu kadar bunaldığımı bilse çalışmama engel olabilir diye. yine de meslektaşlarıma göre maaşım çok düşük değil 2500 tl alıyorum. servisi yemeği şirketten hatta şirket telefonu kullanıyorum.işi bıraksam eşimin tek maaşıyla çok zor geçinmemiz, kendisi ( 1870 tl alıyor) e kira yakıt aydat falan derkentek maaşla çok ama çok zor geçinmek. ki zaten geçen aya kadar da düğün borçlarımızı ödüyorduk şükürler olsun bitti onlar.
ben bundan sonra ne yapsam diye düşünüyorum. işi bırakıp evde kpss çalışsam tek maaşla bi kaç sene geçinmemiz gerek ki sonra kpssden atanmama ihtimali de yüksek. diyelim işi bıraktım kpss de alım olmadı bu sefer bu işi de elimden kaçırdığıma çok üzülürüm çünkü küçük bi yerde yaşıyoruz seçenek çok çok az.
kusura bakmayın ben sizi biraz yormuş olacağım epey uzun bu yazıyla. fakat belki dışardan duruma bakmanız bana birşeyler yazmanız bu ruh halinden çıkmama yardımcı olabilir. teşekkürler.

ben senin yasadıgının aynısını yasadım
2014 te kpss dersaneye yazıldım hazırlandım gittim
fakat olmadı o sen tarih mufredat dıdıydı ters köse oldum sinirden sınavda aglayacaktım
cıktım sınavdan herseybosluktaydı bir yılım gittimi
dersane parası verdimmi tek maasla esimin gecindikmi borcta vardı
sıkıntı cektik elimede bişey gecmedi
su an bir işe girdim bir araba alma hayalim var onu gerceklestirmek icin adım adım yaklaştım mesela massm az ama
bişeye yarıyor.
yani diyecegm o ki
işi bırakırsan yapacagına eminsen kpss işten cıkıp calıs
zaten kpss ninde civisi cıktı.
ben artık o sayfayı kapattım sayılır tercih senin riski seviyorsan bunu göze alacaksın

eklemek istediğim bişey daha var.
işten cıkmadan hazırlanmaya calıs bunu yapabilirmisn

Merhaba canım
Ben olsam işten çıkmadan kpss ye hazırlamaya çalışırdım tabiki hiç kolay değil fakat eldeki işten de olmayı göze alamazdım

Merhaba
Ben başka bir işte çalışırken hazırlanmıştım. Evet zor biraz ama bu sene böyle deneyebilir misin? Akşamları ara ara okusan bile faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…