Biz her ay 2 gr altın ve 100 Euro alıyoruz. Bunlar sanki aylık fatura ödemesi gibi. Öyle düşünüp aksatmıyoruz. Tüm ödemeleri yapıp kendimize harçlık ayırınca para kalırsa o da TL de kalsın dedik. Ama bankadaki hesapta durunca karışıyor. Dün vadeliye yatırdım. Ama ımız oradan para kazanmak değil. Ama içime sinmedi.M maviduvar1 bende aynı durumdayım
Altın almaya karar verdim
Gram altın alacağım yada bir kulpsuz reşat, Bir tane de gram
1000tl var
Varyemez bugün poğaçandan yaptık oğlumla çok güzel oldu . Tekrar teşekkürler
Yine pizzandan yaptık
Bir de kakaolu kek yaptık
Bu arada benim en az 10 yıldır yaptığım çok güzel ıslak kek tarifim vardı ,herkes çok beğeniyordu , kaybettim onu ( bin defa da yapsam her seferinde tarife bakarım ezberleyemem ya da ezberlemek istemem )
Velhasılı kelam güzel ıslak kek tarifin var mı.
canim ayni sorun bizde de var, biz de kumbaramizdaki parayi ne yapacağımızi dusunuyoruz. dediğin gibi altin ve doviz zaten her ay duzenli aliyoruz, bunu tl olarak tutmak istiyoruz miktarda küçük oldugundan. biz esimle kullanmadigimiz, yani maas hesaplarımizdan bagimsiz bir vadesiz hesaba aktaralim dedik. varsa oyle bir hesap oraya atabilirsiniz.Biz her ay 2 gr altın ve 100 Euro alıyoruz. Bunlar sanki aylık fatura ödemesi gibi. Öyle düşünüp aksatmıyoruz. Tüm ödemeleri yapıp kendimize harçlık ayırınca para kalırsa o da TL de kalsın dedik. Ama bankadaki hesapta durunca karışıyor. Dün vadeliye yatırdım. Ama ımız oradan para kazanmak değil. Ama içime sinmedi.
Şimdi altın döviz almak ne kadar mantıklı olur ki...aşırı artttı. Bundan sonra artmaya devam eder mi düşer mi hiç tahmin edemiyorum. Bahsettiğim para da 1500 TL. Öyle çok büyük bi miktar değil aslında.
10 ar 10ar alip nefsimi koreltiyorum ben deBende dolar almayı özledim vallahi.
Benim 3 farklı bankada hesabım var.canim ayni sorun bizde de var, biz de kumbaramizdaki parayi ne yapacağımızi dusunuyoruz. dediğin gibi altin ve doviz zaten her ay duzenli aliyoruz, bunu tl olarak tutmak istiyoruz miktarda küçük oldugundan. biz esimle kullanmadigimiz, yani maas hesaplarımizdan bagimsiz bir vadesiz hesaba aktaralim dedik. varsa oyle bir hesap oraya atabilirsiniz.
Bugün okula kursa gittim geldim
Anneme gittim.
Ne zamandır eşime ufak da olsa oyalanacak bir bahçemiz olsa iyi olacak diyordum eşim geçen hafta bir arsa almış tam benlik oturduğumuz eve yürüyerek 3-4 dk Allah nasip ederse bu yıl oraya birşeyler ekip dikmek , yetiştirdiğimiz sebzeyi dalından koparıp yemek ve tanıdıklarımla paylaşmak istiyorum .
Bugün eşim çiftlikteki beslediğimiz küçükbaşı kestirtip getirmiştir
onu pvc ile kapatıp kiler haline getirdiğimiz balkona koydum yarına kadar biraz donsun rahat parçalara ayırabileyim diye.
Şimdi ceviz ayıklayacağım biraz.Daha sonra iyi oluyor tatlıya kekin içine koymaya ayrıca kahvaltıda ve de kuru üzümle yemek için .
Papatya elindeki 1500 tl parayı ceşitlendirsen . 100 sterlin , 100 $ , 100 yen , gibi ?Benim 3 farklı bankada hesabım var.
Halkabnkasındn maaş alıyorum. O bankayı pek kullanmıyorum.
Yapıkredide taşıt kredim var. Her ay o kadar parayı aktarıyorum. Ayda bi kere bakıyorum o hesaba
Karylarım, döviz altın hesabım, tüm otomatik ödeme talimatlarım işbankasında. Aktif olarak onu kullanıyorum.
Dediğin şekilde belki yapıkredideki hesabı kullanabilirim. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?