BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bugün nasipse pazara gideceğim
Cüzdanda 16.55 tl bozukluk var
Eşimden de 45 tl aldım .
İhtiyaçlarımı belirledim
Bakalım ne kadar harcama yapacağım

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
İşten geldim, ablamız karnıbaharı pişirmiş ben de peynirli erişte yaptım yanına yoğurt turşu ve vişne kompostosu çıkardım. Eşimle büyük oğlanı bekliyorum. Markete göndermiştim liste yapıp, alınacaklar birikmiş, yemek kartında kalan bakiyeyi bitirirler büyük ihtimalle.
Dün 500 dolar aldım. Vadeli konut mevduat hesabına 500 yatırdım, oğlumun çeyiz hesabına 106 yatırdım. Param kalmadı
Ayın 1 inde maaş yatacak onu bekliyorum. Kartım 540 olmuş bu ay. Eşime doğum günü hediyesi 220 tl arkadaşıma ev hediyesi 85 tl bes için kesilen 100 tl evin dask/ konut yangın poliçe taksitleri falan vardı. Önümüzdeki ay hedefim kartın 300 ü geçmemesi.

kızlar reklamlarda gördüm şok marketlerde 25 tl alışverişe 100 lük bulaşık makinası tableti (pril sanırım) 18 tlye geliyor. yarın zaten market alışverişi yapmam gerekliiydi alıp stok yaparım deterjanı. umarım pril iyidir.. haberiniz olsun

nasil toptancı canim? anlamadim

bende markete gittim
215 tl tuttu
kaşar beyniri, domates salçası, 4-5 paket makarna
renkliler için çamaşır deterjanı, kestane
bulgur, tuvalet kağıdı, peçete
yumurta, krem peynir
hindi göğüs, çikolata 5 li paketlerden 3-4 paket aldım

iyi günlerde tüketin

metro marketten mi aldınız yoksa başka bir yer mi

bir konuda daha fikrinize ve bilginize ihtiyacım var
dondurucuda çökelek var biraz ondan poğaçaya yapmayı düşünüyorum
o poğaçanın bir kısmını dondurucuya koysam sorun olumu acaba

bir konuda daha fikrinize ve bilginize ihtiyacım var
dondurucuda çökelek var biraz ondan poğaçaya yapmayı düşünüyorum
o poğaçanın bir kısmını dondurucuya koysam sorun olumu acaba
bunu ben de merak ediyorum. ben koyuyorum bazen sorun olmuyor aslinda ama daha iyi olmasi icin püf noktasi varsa alırım bir dal

günaydın arkadaşlar....

bugün itibariyle 1.7 kg daha gitti, son iki haftada... hedefe az kaldı inşallah... :)

bu akşam menüm;
buğdaylı yayla çorbası
fırında köfte, patates
tel şehriyeli bulgur pilavı
yoğurt
turşu
salata
tatlı olarak da, dün gece yaptığım gelin pastası... :)

gel de yeme, sonra da kilo alma... :))

akşam iş çıkışı da, markete uğrayıp meyve alacağım...

aaa evet bildirim günü maaşımdan eklediği ve geçen aydan olan birikimle beraber köşede 2300 tl birikimim oldu.. kumbarayı açmayacam şimdi dolsun o. eşim de bu akşam maaşı yatar onun maaşı ödemelere gider kalmaz bize. onunkini 2500 hesapladık fazlası yatarsa bana verecek ben de kumbaradakileri eklerim bi çeyrek alacam diye anlaştık. inşallah 2650 tl yatar :)

ozrengin, maşallah canım hala liste işine devam ediyorsun... bravo sana... :) kirli çıkılardan hatırlıyorum da, her ay birikim listesi yapardık o zamanlarda... :)

ben ara ara kopuyorum buralardan, dönünce baya şey değişmiş oluyor... :) sanalda olsa, işlediği haramı göğsünü gere gere deşifre eden insanlara da, kendini hiç bir konuda geliştirememiş, cahil insanlara da tahammülüm yok..... ama bu topikler sayesinde tanıdığım, gerçekten çok değerli arkadaşlar da var.... o nedenle, gidiyor ve dönüyorum... :) tamamen kopamıyorum... :)

az önce küçük oğlumun öğretmeni aradı, tebrik etti.... ram ların devlet okullarında, zeka seviyesi yüksek, farklı düşünme, algılama becerileri olan çocuklarla ilgili bir çalışması vardı... bir kaç hafta önce bir teste tabi tutmuşlardı çocukları... her sınıftan bir ya da iki öğrenci gönderildi okuldan...oğlum okulda birinci olmuş, bu kadarını beklemiyorduk... özel eğitim verecekler, tüzder tarzı, atöyle çalışmaları yaptıracaklar...

Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı eylesin.... sıkıntılarıyla üzüldüğümüz değil de, başarılarıyla övündüğümüz bireyler olsunlar inşallah....

Pril tabletleri ben beğendim zelalke, fiyat da baya iyi, ben de olsam stoklardım
Tabi ben yemek kartıyla kartın geçtiği yerlerden alışveriş yaptığım için bana uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…