BİRİKİMCİ HATUNLAR

Amin meyra, Allah başımızdan eksik etmesin

Zelalke eğer çok çok uyguna denk getirmediysen kaçırılmayacak bir fırsat değilse biraz bekleyebilirsin bence. Hem peşinat açısından hem de piyasaların durumunu görmek açısından.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hayırlı cumalar
Dün maaş aldık market kartıma da 270 yatmış. Pek çok şeyi stoklamıştım zaten, bitenleri almaya da bu bakiye yeter diye düşünüyorum.
Pazar harcamalarında da bu ay 150 yi geçmemeye çalışacağım.
Kredi kartı hedefim de 300ü geçmemek hatta 300ü bulmamak bile mümkünse. Ekstra birşey çıkmazsa başarırım diye düşünüyorum. 100 bes ve 50 sigorta taksidi var. 50 de kargo ücreti geçtim salı günü. Şu an 200 unuttuğum birşey yoksa

Zelalke eğer çok çok uyguna denk getirmediysen kaçırılmayacak bir fırsat değilse biraz bekleyebilirsin bence. Hem peşinat açısından hem de piyasaların durumunu görmek açısından.
evet beklemek durumundayım. peşinatım yok malesef. peşinat da ne zamana kadar birikir Allah bilir. hayırlısı artık.

akşam menüm de kafamda hazır.
şnittzel yapacam.
yanına kızların önerisiyle ya fırında soslu patates ya da patates kızartması, garnitürlü pirinç pilavı
cacık.

Aboov desene duru vahim, pf çok zormuş hakkaten. Birikim nasıl gidiyor Pınar'cım?
Aynen vahim... Benim birikim bu aralar tırt. Rahat bir aydır birikim yapamıyorum doğru duzgun. Şimdi de amway'e uyeyim yeni başladım bir uye yaptım diye artık maaş da vermeye başladılar. İlk başlarda 20-30 lira gibi bir prim veriyorlar ama olsun :)

Aaa biliyorum o sistemi, makyaj ürünleri çok pahalıydı. Cidden iyi kar payı var mı?

Aaa biliyorum o sistemi, makyaj ürünleri çok pahalıydı. Cidden iyi kar payı var mı?
Sadece makyaj ürünleri değil butun ürünleri... Ama ben kullandığım urunler üzerinde konuşayım doktor bana katiyen yasakladı kimyasal ürünleri. Temizlik urunlerinin hepsini kullandım şampuanlar kremler filan... Hakkını veriyor. Bir de urunlerinin çoğu konsantre. Hele ki temizlik ve parfumde.. Bi bulaşık deterjanını rahat 10 ay kullanırsın.. Fiyatına gelince 20 lira civarı bişey mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…