Amin meyra, Allah başımızdan eksik etmesinbu akşam da, herkes anneye balık yemeğe gidiyor... :)
Rabbim başımızdan eksik etmesin, hayırlı uzun ömürler versin onlara... vefat etmiş olanlara da, Rabbim rahmetiyle muamele etsin..........
çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum canım ama, emin ol, büyüdükçe dertleri de büyüyor, ne senle gelmek isterler, ne evde kalabilirler ..... :)
Zelalke eğer çok çok uyguna denk getirmediysen kaçırılmayacak bir fırsat değilse biraz bekleyebilirsin bence. Hem peşinat açısından hem de piyasaların durumunu görmek açısından.Hanımlar bir yıllık evliyim. sizce ne zaman ev sahibi olunabilir. siz kaç yıldan sonra ev alma işine giriştiniz mesela. düğün borçlarımız geçen ay bitti. peşinatımız hiç yok. sadece arabamız var o da 40 bin civarı. sizce şuan ev işine girmek erken mi bizim için??
evet beklemek durumundayım. peşinatım yok malesef. peşinat da ne zamana kadar birikir Allah bilir. hayırlısı artık.Zelalke eğer çok çok uyguna denk getirmediysen kaçırılmayacak bir fırsat değilse biraz bekleyebilirsin bence. Hem peşinat açısından hem de piyasaların durumunu görmek açısından.
İnerse en fazla 10 kuruş iner. Oyle pek fazla bi iniş beklemeyin. Çunku ekonomistler eğer bu seviyelerde devam ederse 3.70 e kadar çıkar diyo yıl sonuna kadarYa bu dolar ne olacak? İner mi ya iner miiii?
Aboov desene duru vahim, pf çok zormuş hakkaten. Birikim nasıl gidiyor Pınar'cım?İnerse en fazla 10 kuruş iner. Oyle pek fazla bi iniş beklemeyin. Çunku ekonomistler eğer bu seviyelerde devam ederse 3.70 e kadar çıkar diyo yıl sonuna kadar
Aynen vahim... Benim birikim bu aralar tırt. Rahat bir aydır birikim yapamıyorum doğru duzgun. Şimdi de amway'e uyeyim yeni başladım bir uye yaptım diye artık maaş da vermeye başladılar. İlk başlarda 20-30 lira gibi bir prim veriyorlar ama olsun :)Aboov desene duru vahim, pf çok zormuş hakkaten. Birikim nasıl gidiyor Pınar'cım?
Aaa biliyorum o sistemi, makyaj ürünleri çok pahalıydı. Cidden iyi kar payı var mı?Aynen vahim... Benim birikim bu aralar tırt. Rahat bir aydır birikim yapamıyorum doğru duzgun. Şimdi de amway'e uyeyim yeni başladım bir uye yaptım diye artık maaş da vermeye başladılar. İlk başlarda 20-30 lira gibi bir prim veriyorlar ama olsun :)
Sadece makyaj ürünleri değil butun ürünleri... Ama ben kullandığım urunler üzerinde konuşayım doktor bana katiyen yasakladı kimyasal ürünleri. Temizlik urunlerinin hepsini kullandım şampuanlar kremler filan... Hakkını veriyor. Bir de urunlerinin çoğu konsantre. Hele ki temizlik ve parfumde.. Bi bulaşık deterjanını rahat 10 ay kullanırsın.. Fiyatına gelince 20 lira civarı bişey mesela.Aaa biliyorum o sistemi, makyaj ürünleri çok pahalıydı. Cidden iyi kar payı var mı?
Haftasonu kursumuz var o yüzden okuldayımGünaydın hanımlar,
Haftasonu çalışan var mı bakalım?
Normalde çalışıyorum ama bugün gitmedim.Günaydın hanımlar,
Haftasonu çalışan var mı bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?