BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hanımlar cumhurbaşkanımız 2008 de olduğu gibi kriz bizi teğet geçecek diyor... Siz ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen bizi etkileyecek bu durum. Birde doları bozun altına ve tl ye çevirin diyor c.başkanımız.

Huzurlu Mutlu pazarlar kızlar.
Dün çok daralmıştım, dışarı kahvaltıya çıktık ailece. 50 tl ödedik, sonradan verdiğimiz paraya acıdım açıkçası, ama son Zamanlarda inanılmaz bunalmıştım, yine iyi geldi diyebilirim yani.
Oradan yine diğer eve uğradık 5 dk. Sonra eve döndük, eşim de görevliydi o işe geçti ben oğlanlarla evde kaldım. Akşama köfte patates bulgur pilavı erik kompostosu ve yoğurt yaptım. Eşimi Migros'a yolladım yine lüzumlu lüzumsuz doldurmuş 150 tl vermiş. Bir daha bu Adamı alışverişe yalnız yollamayacağım
Yemekten sonra da ben biraz hava almaya çıktım dışarı. Sandviç ekmeği kabartma tozu ve ıslak mendil aldım market kartımla 9,5 tuttu. Yol üstünden de kestane aldım 5 tllik.
Bu sabah da eşim kendi sınav yapmaya gitti. O gelene kadar ben de hamur mayaladım poğaça yaptım, kahvaltı hazırladım.
Şu an ortalık pazaryeri gibi ama biraz uzanıp dinleneceğim vallahi.
Bu sıra yine mıy mıy mıy durumundayım enerjim yetmiyor nedense ya.
Keçiboynuzu özüne başladım 3-4 gün oluyor, faydasını göremezsem balık yağına başlayayım diyorum. Kan değerlerim normal.
Akşam da annemler çağırdı yine bükme yapacaklarmış. Ben de kurusundan ekmek kadayıfı aldırdım eşime, birazdan yapar giderken götürürüm, hep beraber yeriz.
Bu arada Yarın kredi kartı ödemem var 540 tl.

eşim aradı 6 da seni almaya gelirim yemek yapma dışardan hallederiz. sinemaya gidelim dedi. uzun zamandır iş ev bunaldım bi sinema iyi olacak. ama bari evde yemeğimizi yiyelim dediysem de yok dedi dışardan hallederiz yemek ye falan zaman kaybı uğraşma dedi. benim de toka ve lorealin bb kremine ihtiyacım var alsam mı acaba.. bu akşam anlaşılan gidecek paracıklar..

Günaydın
Oğle yemeğine etli türlü ve pirinç pilavı yaptım.
Akşama balık yaparım
Bugün randevularım baş döndürücü yogunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…