BİRİKİMCİ HATUNLAR

Tebrik ederim, sizi de böyle başarılı çocukların arkasında sağlam bir aile olduğu bellidir.Daha büyük başarılarını da duymak nasip olur inşallah.

teşekkür ederim canım... cümlemize inşallah...

kesinlikle aile, ailenin doğru yönlendirmesi çok önemli, çocukların eğitiminde.... benim bugünlere gelmemdeki en önemli etken de, ailemdir... maddi, manevi her anlamda doyuma ulaşmışsam şayet bugün, bu onların sayesindedir...Allah onlardan razı olsun.... çocuk yetiştirmenin, sadece karnını doyurmak, istediklerini almak, her dediğini yapmakla olmayacağının farkında olan, bilinçli kişilerdi... ki hala onların maddi ve manevi desteğini hissederim, her hal ve şartta...

benim de, en büyük hayalim, Rabbimin bana verdiği üç emaneti, doğru, düzgün yetiştirmek... onlara, hanlar hamamlar değil de, bir çok insan için bir anlam ifade eden, sadece kendileri için değil de, bütün insanlık için faydalı şeyler yapan, ahlaklı, erdemli, çalışkan bir insan olma yetisi kazandırabilmek...

büyük oğlumun da, okul birincilikleri, spor dallarında birincilikleri, Türkiye geneli sınavlarda dereceleri, girdiği zeka testlerinden aldığı raporlar vs. var, bir çoğumuzun evladının olduğu gibi... evet her aile, evladı için, elinden gelenin fazlasını yapmalı, ama çocuktan karşılığı fazlasıyla alınabiliyorsa, çıtayı daha da yükseltmek görevimiz sanki... artı bu maddi başarılar elbette önemli ama, bence daha değerli ve önemli olan, çocuklarımın girdiği her ortamda, onlarla bir kez bile muhatap olanların, "ahlaklı, düzgün bir çocuk, her şekilde, her yerde ilerler, kendini gösterir" tarzdaki yorumları...

besa68, çocuğun var mı bilmiyorum canım ama yoksa da olunca, senin de çok bilinçli bir anne olacağını seziyorum, bir cümlenle sabah, sabah bana bunları yazdırabildiğine göre... :)

bu arada merhaba arkadaşlar... :)

bugün bizim burada da pazar var.....
eve geçerken uğrayıp, sadece meyve alırım.... bugün balık ve kestane de almayı düşünüyordum ama akşam annemde olacağımız için balık ve kestaneyi orada yeriz artık... :)

bir yudum mutluluk, canım senin kestane kebaplar da çok güzel görünüyordu :)) ama, bilmem bilir misiniz, malum ben Trabzonluyum ya, bizde kestane, suda da haşlanıp yenir, onun tadı da daha farklı ve güzel...

Canım dün bizim burada da pazar vardı. Ben de balık yaptım ve kestane aldım :) Akşam da annemlerdeydik. Kestaneleri götürdüm giderken. Sobalı evin nimetlerinden faydalanmak lazım arada :) Ben kestaneyi soba üzerinde çok seviyorum ama öyle de deneyelim sen güzel diyorsan güzeldir :)

Kuzum ben, bir şeyler kaçırmışım. Ama senin paşaların başarılarını bildiğimden hiç şaşırmadım. E böyle anneye sahip çocuklar tabiki başarılı olur. Maşallah diyorum. Rabbim bahtlarını, yollarını açık etsin

Zelalke ben altında düşüş olacağını pek sanmıyorum. Bilakis ilerleyen günlerde başkanlık gündemi referandum gibi gelişmelerin piyasayı tetikleyeceğini düşünüyorum. Dış gelişmeler de zaten sürekli arttırıyor. Benim de gelecek büyük bir meblağım var. Geldiğinde altına yatıracağım. Uzun vadeli ise zaten hiçbir şekilde zararın olmaz.

teşekkür ederim canım.... daha şimdiden bu bilinç olduktan sonra, eminin çok daha iyi yetiştireceksin, inşallah... :) zaten biz anne babaların, evlatlarla ilgili en önemli sorumluluğu, onları düzgün yetiştirmeye çalışmak... biz gayret gösterirsek, elbet Rabbim bunun karşılığını er ya da geç, ama bir gün mutlaka verecektir...

ne tavafuk... :) kestanelerinde gözüm kalmadı desem yalan olur, her ne kadar ben haşlanmışını daha çok sevsem de... :)) şaka bir yana, şu yazlık işini bir halledeyim, ilk işim soba kurup, üstünde çay, kestane, fırınında kumpir yapmak olacak... :))

merhaba,
Varyemez bu ayki birikimim 1 gr altın, 10 dolar, 10 sterlin, 30 Euro, 200 lira BES. çeşit çeşit ben yine yani
zelalke ben olsam altın alırım, altının düşeceğini sanmam. ama ziynet olarak kullanmayı düşünmüyorsan bankadan gram altın almak her yönden daha avantajlı.
@meyraa tebrik ederim.

Ayyyy harika olur :)

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Haftasonuna az kaldı:)
Bu akşam yemeğe annemlere gideceğiz, normalde dün eşime balık aldıracaktım ama annem balık yaparız deyince aldırmadım artık.
Yarın da kuru pilav cacık turşu ayran planlıyorum.
Anneme 50 tl borcum vardı, onu vereceğim bugün. Bir de gün için çeyrek altın vereceğim. Annemlerin gününde altın çeviriyorum, oturmalara dahil olmuyorum ama kendi arkadaşları zaten, ben de tanımıyorum hem. Yaş farkı falan da çok.. Bir de benim 2 küçük çocukla pek öyle iki haftada bir oturmaya gitmeye fırsatım olmuyor açıkçası. Haftasonları ancak çarşı pazar yapıp eşimle çocuklarımla ilgilenebiliyorum. çocuklar biraz daha büyürse kendime vakit ayırabilirim herhalde yavaş yavaş

bu akşam da, herkes anneye balık yemeğe gidiyor... :)

Rabbim başımızdan eksik etmesin, hayırlı uzun ömürler versin onlara... vefat etmiş olanlara da, Rabbim rahmetiyle muamele etsin..........

çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum canım ama, emin ol, büyüdükçe dertleri de büyüyor, ne senle gelmek isterler, ne evde kalabilirler ..... :)

Selamlar
Kızlar ıng bank turuncu hesap kullanan varmı? tavsiye eder misiniz?
Sanırım altın hesabımı kuveyttürk ten açacağım hesap işletim falan hiçbirşey alınmıyormuş.
Bu arada bu ay da kumbaraya para atıp,Yılbaşına kadar açacağım heyecanlanıyorum 10 aydır biriktiriyorum

ben kuveyttürk ü kullanıyorum, eft, havale, hiç bir ücret ödemiyorum, memnunum ....

Bende Kuveyt Türk kullanıyorum. Meyraya katılıyorum hiç bir şekilde ucret almıyorlar. Gerçi ben pek bişey atamıyorum hesaba ama... :)

Bende Kuveyt Türk kullanıyorum. Meyraya katılıyorum hiç bir şekilde ucret almıyorlar. Gerçi ben pek bişey atamıyorum hesaba ama... :)

sen böyle yazınca, üniversite yıllarım geliyor aklıma.... :) o zamanlar bizim de hesaplarımızda, çok büyük meblağlar dönmüyordu canım... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…