BİRİKİMCİ HATUNLAR

Rüya hoşgeldin, ben de geçen gün aklımdan geçirmiştim seni. Bebiş Nasıl büyümüşsünüzdür artık

Büyüdük canım yaramazlık bile yapıyor sıpam Maşallah gün geçtikçe bişeyler öğreniyor
Çokgüzel idare etmişsin, bence ödediğin büyük meblağlar bana göre birer birikim.

Hazinedir kitaplarım canım Battaniye de inşallah bittiğinde ısıtacak şu donan elimi ayağımı

Bera
Şah inn paradise - bu sezonda kapalı oluyor ama

teşekkür ederim canım...
sempatik de tavsiyelerde bulundu sağolsun... :))

bi bakayım ben..... çocuklar için bol aktiviteli bir yer bulurum inşallah... :) deniz çocukları, kış ortası yüzmek istiyorlar... :))

an itibariyle 1.2 kg daha gitti.... durmak yok, yola devam...

günaydın bu arada :) gerçi benim için gün 6-7 gibi başladığı için, neredeyse gün ortam oldu ama... :))

Haftalık menümü kabataslak hazırladım
Pazara çıkacağım nasipse alışveriş listemi yaptım .
Bakalım ne kadar harcayıp ne kadar artıracağım

ben haftalık menü işini beceremiyorum... son anda canımız ne isterse, o yapılıyor... planlı programlı gitmek çok güzel ama başarabilene tabi... :)

biz de bugün balığımızı ve tatlımızı alıp, teyzemize gideceğiz, bize balık pişirecek... :) 3-4 kg balık, bi de tatlı (katmer düşünüyorum) en az bi 150- 200 gidecek... diğer harcamaları hiç saymayayım... :)

Rabbim bereket versin....birikimlerimize de, harcamalarımıza da.... harcayacağız ki, para dönecek, elden ele, ihtiyacı olandan, ihtiyacı olana gidecek... Rabbim sağlık ve huzur versin, işte asıl mesele bu!...

şimdiden afiyet olsun , balığa verilen paraya açımam :) ama üstüne katmer bilemedim , benim tercihim tahin helvası inan en çok o yakışıyor balığın üstüne , bazen direk helva yerim bazende fırında yaparım . helvayı ez sütle karıştır bir iki damla limon , güveç yada ısıya dayanaklı fırın kaselerine bölüp fırına at , mis gibi sıcacık ...

teşekkür ederim... :)

ben helvayı normalde sevmediğim için, balık sonrası da yiyemiyorum... fırında olanından yemiştim balıkçıda, baya ağır geliyor bana, sanırım tadını sevmediğim için....

ama tabi ki balığın üstüne, en iyi helvanın gittiği gerçeği tartışılmaz... sanırım ben bir istisnayım bu konuda... :)

günaydın kızlar. @amelia2 çok geçmiş olsun canım.. dün akşam eşimi iş arkadaşı aradı. beyler gün yapacakmış aylık 500 tl ye katılır mısın dediler. ben de iki kişilik katılalım dedim. sonuçta birikim yapacaz artık yüksek olsun, bari değsin. 10 kişilik yapacaklar ocak da başlayacaz. bakalım bize kaçıncı sıra düşecek.. aylık yılbaşından sonra gelirimiz toplam min. 4750 tl olacak (eşim bazı haftasonları mesai yapıyo o zaman artar). şöyle bi kaba hesap yapsak:
  • 1000 gün
  • 500 kira
  • 500 kk ( 2400 tl toplam kart borcu)
  • 250 elektrik su internet
  • 250 tl yardım( her ay sabit veriyoruz)
  • TOPLAM 2500 TL OLUYOR.
sabit giderler günle beraber bunlar olacak kızlar. bizde 2250 tl kalacak. sanırım biraz daha atsam kenara iyi olacak.. sizin fikriniz ne??

mutfak ve hesaba katılmayan giderleri de düşünürsek, 500 ile 1.000 arası arttırabilirsiniz gibi duruyor....

Pazar harcamam

Hamsi 10 tl
Mandalina 3 tl
Karnabahar 2 tl
Marul 1 tl
Domates 1.5 tl
Brokoli 1.75 tl
Havuç 1.5 tl

Toplam 20.75 tl

Zulabank 25 attım Allah bereket versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…