- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
@Papatya canım gramı kaçtan aldın?Bugün 2 gram aldım.
eglencelizambak gözün aydın canım. Ne güzel ailen gelmiş.
Ne zaman gidiyorsun İngiltere'ye. Keyifli tatiller dilerim.
132.66 dan aldım.M maviduvar1 canım gramı kaçtan aldın?
Bende artık inş senin gibi bugün iki gram aldım diyeceğim.
Gram hesabımı açtırdım sonunda
Bende aynı fiyattan aldım132.66 dan aldım.
Bereketli olsun şimdiden.
Rüya hoşgeldin, ben de geçen gün aklımdan geçirmiştim seni. Bebiş Nasıl büyümüşsünüzdür artık
Çokgüzel idare etmişsin, bence ödediğin büyük meblağlar bana göre birer birikim.
Teşekkür ederimBugün 2 gram aldım.
eglencelizambak gözün aydın canım. Ne güzel ailen gelmiş.
Ne zaman gidiyorsun İngiltere'ye. Keyifli tatiller dilerim.
Bera
Şah inn paradise - bu sezonda kapalı oluyor ama
Haftalık menümü kabataslak hazırladım
Pazara çıkacağım nasipse alışveriş listemi yaptım .
Bakalım ne kadar harcayıp ne kadar artıracağım
ben haftalık menü işini beceremiyorum... son anda canımız ne isterse, o yapılıyor... planlı programlı gitmek çok güzel ama başarabilene tabi... :)
biz de bugün balığımızı ve tatlımızı alıp, teyzemize gideceğiz, bize balık pişirecek... :) 3-4 kg balık, bi de tatlı (katmer düşünüyorum) en az bi 150- 200 gidecek... diğer harcamaları hiç saymayayım... :)
Rabbim bereket versin....birikimlerimize de, harcamalarımıza da.... harcayacağız ki, para dönecek, elden ele, ihtiyacı olandan, ihtiyacı olana gidecek... Rabbim sağlık ve huzur versin, işte asıl mesele bu!...
şimdiden afiyet olsun , balığa verilen paraya açımam :) ama üstüne katmer bilemedim , benim tercihim tahin helvası inan en çok o yakışıyor balığın üstüne , bazen direk helva yerim bazende fırında yaparım . helvayı ez sütle karıştır bir iki damla limon , güveç yada ısıya dayanaklı fırın kaselerine bölüp fırına at , mis gibi sıcacık ...
günaydın kızlar. @amelia2 çok geçmiş olsun canım.. dün akşam eşimi iş arkadaşı aradı. beyler gün yapacakmış aylık 500 tl ye katılır mısın dediler. ben de iki kişilik katılalım dedim. sonuçta birikim yapacaz artık yüksek olsun, bari değsin. 10 kişilik yapacaklar ocak da başlayacaz. bakalım bize kaçıncı sıra düşecek.. aylık yılbaşından sonra gelirimiz toplam min. 4750 tl olacak (eşim bazı haftasonları mesai yapıyo o zaman artar). şöyle bi kaba hesap yapsak:
sabit giderler günle beraber bunlar olacak kızlar. bizde 2250 tl kalacak. sanırım biraz daha atsam kenara iyi olacak.. sizin fikriniz ne??
- 1000 gün
- 500 kira
- 500 kk ( 2400 tl toplam kart borcu)
- 250 elektrik su internet
- 250 tl yardım( her ay sabit veriyoruz)
- TOPLAM 2500 TL OLUYOR.
Az kisi daha cabuk sira gelir diye düşündükBizde 5 arkadaş çeyrek altın gününe girdik ayın 15. De başlayacağız bakalım hayırlısı böyle ufak ufak biriktirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?