- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Pinar seni takip edecem diye gözüm yorulduBende bugun dolar duşuşteyken az az dolar aldım öyle böyle derken 20 dolar alımı yapmışım. Fazla güvenemedim kendime fazla alım yapmadım. Birde 3 sterlin alımı yaptım.
Pinar seni takip edecem diye gözüm yoruldu
Sen bu alimlari internet üzerinden yapiyorsun degil mi
Belki... 128 e kadar iner gibi...Altin 129a düşmüş daha düşer mi ki biraz daha mı beklemeli hanımlar
Allah bereketini artırsın devamı gelsinBende bugun dolar duşuşteyken az az dolar aldım öyle böyle derken 20 dolar alımı yapmışım. Fazla güvenemedim kendime fazla alım yapmadım. Birde 3 sterlin alımı yaptım.
evet internetten yapıyorum canım... Kuveyt Türk'te hesabım var. :)
Sagol canım sana da bol birikimlerBelki... 128 e kadar iner gibi...
Şimdi tam kestiremiyorum ama cumhurbaşkanı dovizlerinizi ya altına ya da tl ye çevirin demişti... Yani iniş de olsa çıkış da olsa bu aralar olur ne olacaksa... İyi takip etmek lazım.Sagol canım sana da bol birikimler
Neyse bekleyecez mecbur acelemiz yok
Of cok cahilim ya eşim de ayni benim gibi parayi bana veriyor sen ne yaparsan yap diyor da sanki ben çok anliyorumŞimdi tam kestiremiyorum ama cumhurbaşkanı dovizlerinizi ya altına ya da tl ye çevirin demişti... Yani iniş de olsa çıkış da olsa bu aralar olur ne olacaksa... İyi takip etmek lazım.
Ben netten yapıyorum. Altını da dövizi de netten alıyorum.Döviz hesaplarınızı internet bankacılığından mı açtınız hanımlar? yoksa elden mi alış satış yapıyorsunuz?
Çoğu kişi faizsiz bankacılık diye tercih eder... Ama benim şuan hiç bir bankaya hesap işletim ücreti verebilecek gücü kendimde bulamıyorum. Çalışan biri olsam belki pek onemsemem ama. Benim için 6 ayda bir alınan 60-70 lira bile gözüme batıyor.Of cok cahilim ya eşim de ayni benim gibi parayi bana veriyor sen ne yaparsan yap diyor da sanki ben çok anliyorum
Herkese soramiyorsun parami ne yapsam diye hemen bak bak para biriktiriyor diye arkandan konusuyorlar
Pinar son bir soru neden kuveyttürk peki?
Bankadan alım satım yapıyorum canımDöviz hesaplarınızı internet bankacılığından mı açtınız hanımlar? yoksa elden mi alış satış yapıyorsunuz?
Çoğu kişi faizsiz bankacılık diye tercih eder... Ama benim şuan hiç bir bankaya hesap işletim ücreti verebilecek gücü kendimde bulamıyorum. Çalışan biri olsam belki pek onemsemem ama. Benim için 6 ayda bir alınan 60-70 lira bile gözüme batıyor.
Valla ne diyeyim ki canim helal olsun gercekten her bir mesajinda şoka giriyorum parani iyi kullanıyorsun allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin inşallah.Hasatvakti bu arada garantide de hesap açtım perşembe gunu... Onu da zoraki açtım çunku amway yatıracağı primleri garanti bankası üzerinden yatırıyor. Garantiyle anlaşmalılar.. Ona prim yatacağı için pek onemsemedim işletim ucretini
Valla ben internet bankaciligina giriyorum bir sey anlamadan geri cikiyorum o kadar cahilimDöviz hesaplarınızı internet bankacılığından mı açtınız hanımlar? yoksa elden mi alış satış yapıyorsunuz?
Nerede okudum abimin getirdiği ekonomi kitaplsrında (kişisel gelişim olanları) bir yazı okumuştum. Bütün yumurtaları aynı sepete koymayın... Adamın yazdığı yaptığımız yatırımları dağıtmamız yonundeydi... O zamandan beri aklımdadır o benim... Kuveyt Türk hesabımda döviz alım satım yapıyorum. Evde altınlarım var. Garantideki de öyle tl kalsın diye ayarladım. :)Valla ne diyeyim ki canim helal olsun gercekten her bir mesajinda şoka giriyorum parani iyi kullanıyorsun allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Senden öğrenecegim çok şey var
Bizim hesabimiz iş bankasinda önceden ordaydi esim de bari hepsi senin hesapta biriksin dedi oraya yatiriyorum
Her para biriminden aliyorsun anladigim kadariyla neden bir para biriminde birikim yapmiyorsun?
Bosuna idolümsün demiyorum yaNerede okudum abimin getirdiği ekonomi kitaplsrında (kişisel gelişim olanları) bir yazı okumuştum. Bütün yumurtaları aynı sepete koymayın... Adamın yazdığı yaptığımız yatırımları dağıtmamız yonundeydi... O zamandan beri aklımdadır o benim... Kuveyt Türk hesabımda döviz alım satım yapıyorum. Evde altınlarım var. Garantideki de öyle tl kalsın diye ayarladım. :)
Vardı benim topiğim burada... Bin sayfaya kadar geldim. Bişey oldu tartışma yaşadım burada... Uyeliğimi iptal ettirdim filan :) e haliyle topiğim kapatılmadını istemiştim kapatmadılar. Arkadaşlar topik kapanmasın diye üzerine aldı sağolsun... Gerçi artık oraya da fazla yazılmıyo... Açıcam burada yine bi başlık da. Biraz daha bekliyim diye diye :) tabi öneririm... Once bi neler okudum bi onlara bakayım baya Bi kişisel gelişim okudum çunkuBosuna idolümsün demiyorum ya
Pinar senin ekonomi topigin var mi bir topik acsan da nasiplensek :))
Ben kitap okuma topigi acicam su sinav gecsin hele
O zaman bu kitaplari bana da önerir misin
Ya ne kadar akillisin niye senin gibi arkadaslarim yok of be hepsi bugun ne giysem taksam modundalar.
Esim de bir seyden anlamiyor benden beter birikimi benle ögrendi kendimi intihar edecem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?