BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yeniden aç valla bir sürü kisiye yardimci olursun cogu insan ben de dahil neyin ne oldugunu bilmiyor
Ben abimden ögrendim altin hesabini yoksa halim harapti
Hep hukuk kitaplari okumak gerektigini düsünürdüm baska kitap okumazdim
Oysa ne kadar yanlismis simdi anladim
Simdi bir kitabim var adi geldikleri gibi giderler onu okuyorum sinavda tarihte cikinca yapayim diye
Yani cikar amacli okuyorum oysa bu cok yanlis ama kitap okumayi cok seviyorum sartlar buna itiyor
Bir an önce sinavlardan siyrilip özgürce kitap okumak istiyorum

Ahh tarih dedin beni can evimden vurdun tarih okuyorum ikinci üniversitem... Öğretmenliğe odaklanmış durumdayım. :) yani açmak aklımda var çunku butun topikler ileride. Kimse okumak istemiyo o kadar sayfayı...

Mesela toplamda 300 gr altın alacaksam kademeli alım yapıyorum
Bunun için de alacağım bütün parçayı 10 bölüyorum
Onda biri yani x 30 gr oluyor
2x 60 gr 3 x 90 3 x 120 gr
Toplamda 300 gr ediyor ama hep hedeflediğim düşüşlerde kademe kademe alarak ortalamayı düşürmüş oluyorum

Ahh tarih dedin beni can evimden vurdun tarih okuyorum ikinci üniversitem... Öğretmenliğe odaklanmış durumdayım. :) yani açmak aklımda var çunku butun topikler ileride. Kimse okumak istemiyo o kadar sayfayı...
Benim de tarihe merakim var okumayi seviyorum
Kacinci siniftasin simdi
Ben de tarih ve işletme okumak istiyorum bir de yuksek lisans yapmak istiyorum insallah.

Yani en duşuk kademe olan x içlerinde en yüksek seviyeden alınmış oluyo.. Yani az olan yüksekten yüksek olan azdan alınmış oluyo oran olarak

Benim de tarihe merakim var okumayi seviyorum
Kacinci siniftasin simdi
Ben de tarih ve işletme okumak istiyorum bir de yuksek lisans yapmak istiyorum insallah.
3. Sınıfım... Alttan derslerim filan var. Bazı dersler gerçekten zorluyor isimler filan. Mesela bizans tarihi diye bir ders vardı 1. Sınıfta. İmparatorların isimlerini aklımda tutamıyordum o kadar garip isimler

Yüzmeyi seviyorlarsa yüzmeye havuza göndermeyi niçin düşünmüyorsunuz ?

Sabit giderlerde aidat doğalgaz telefon faturaları/kontörleri 250 elektrik suyun içinde mi
Yol ve yemek de yok sanırım
500 artabilir

Sabit giderlerde aidat doğalgaz telefon faturaları/kontörleri 250 elektrik suyun içinde mi
Yol ve yemek de yok sanırım
500 artabilir
benim telefonum, servisim ve öğle yemeğim şirketten. ve elektrik+su+internet+aidat 250 tl sabit giderlere yazdım. bi de kömür alınıyor apartmana kalorifer için. toplam 450 dolar bunun 300 dolarını verdik. kalan 150 dolar şubatta verilecek.

Yüzmeyi seviyorlarsa yüzmeye havuza göndermeyi niçin düşünmüyorsunuz ?

yaz boyu yüzme havuzuna gittiler, tatilde bir hafta, on gün kadar denize girdiler... doymuyor yüzmeye beyefendiler... :)

kışın yüzme havuzu için vakit olmuyor... hafta içi tam gün okula, cumartesi tüzder e gidiyorlar... bir pazarları var, onu da ailece birlikte geçiriyoruz, gezme vs.

günaydın bu arada... :)

dolar düşmüş mü neee..
Evet canım dun 3.52 seviyelerinden 3.44 seviyelerine indi dolar. Millet dolar bozdu onun etkisi oldu biraz... Ah bide şirket ceoları, futbol takımları gibi buyuk yerlerde de hesaplarındaki dolarları bozsa biraz daha inerdi.

Zelalke kuzenim de gıda mühendisi ve İzmir'de oturuyor. Önceki işinde maaşını alamıyordu diye bıraktı. Şimdi bir fabrikaya girmiş ve maaşı 1500 tl. Devlete girmek istedi ama hem çok az alınıyormuş hem de puanlar çok yüksekmiş dediğine göre. Senin durumun ve şartların çok çok iyi onun yanında, işinin kıymetini bil valla...

@bir yudum mutluluk ayyy arada böyle cümleler beni rahatlatıyor. yanlış anlama lütfen başkası kötü durumda olduğu için değil.. ben sürekli işten ayrılma fikriyle içiçeyim.. acaba az mı kazanıyorum ya da kpss çalışayım mı diye diye kendimi yiyorum.. ama bi yandan da şükrediyorum. çok şükür bi işim var.. malesef geleceğin mesleği diye okudum, hemde %100 ingilizce eğitimiyle okudum bölümümü. ama malesef o gelecek bi türlü gelmedi.. Alımlar çok az..rabbim bize ve bizim gibi mesleğinin hakkı verilmeyen bölümlerde okuyan arkadaşların yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…