aynen öyle.. ben 2013te mezun oldum. mezun olur olmaz bu fabrikada başladım.. kendimi geliştirdim 3 yılım bitti 4.yılımdayım burda. bu çalışma süresince iki kere yurtdışına gittim iş yeri gönderdi. hem fuarlar hem de gezmek için:) italya ve İsviçre. (italyada milano ve venedik, isviçrede uzwil zurih, cenevre bern) tabi bunlarda bana tecrube oldu. Ama yine de keske bi sene geç başlasydım işe de kpss çalışsaydım diyorum. içimde kalmış kpss ye bi senemi ayırmamak.. belli olmaz belki ilerde yapabilirim..tabi alım olsa bi de bu faktör var.Gerçekten bazı bolumlerde alım çok çok az... Özel sektörde bunu biliyor işin cırkını çıkarıyor valla
Evet geçende senin öyle bir fikrin vardı o yüzden yazdım zaten. İşin çok iyi kaybetme diye. O da iki sene önce mezun oldu ve bin pişman. İzmir gibi yerde o rakam çok komik ama çaresizlik işte...İşin aslına bakarsan artık hiç bir işte gelecek yok...Allah çocuklarımıza acısın...Çalış çalış oku oku üç kuruşa çalış sonra...bir yudum mutluluk ayyy arada böyle cümleler beni rahatlatıyor. yanlış anlama lütfen başkası kötü durumda olduğu için değil.. ben sürekli işten ayrılma fikriyle içiçeyim.. acaba az mı kazanıyorum ya da kpss çalışayım mı diye diye kendimi yiyorum.. ama bi yandan da şükrediyorum. çok şükür bi işim var.. malesef geleceğin mesleği diye okudum, hemde %100 ingilizce eğitimiyle okudum bölümümü. ama malesef o gelecek bi türlü gelmedi.. Alımlar çok az..rabbim bize ve bizim gibi mesleğinin hakkı verilmeyen bölümlerde okuyan arkadaşların yardımcısı olsun..
amin amin. Allah hem bizim hem çocularımızın yardımcısı olsun.Evet geçende senin öyle bir fikrin vardı o yüzden yazdım zaten. İşin çok iyi kaybetme diye. O da iki sene önce mezun oldu ve bin pişman. İzmir gibi yerde o rakam çok komik ama çaresizlik işte...İşin aslına bakarsan artık hiç bir işte gelecek yok...Allah çocuklarımıza acısın...Çalış çalış oku oku üç kuruşa çalış sonra...
bereketli olsun canım.128.69 tlden 30 gr altın aldım
Ytd
128.69 tlden 30 gr altın aldım
Ytd
127 tl ye kadar düştükçe alım yapmayı düşünüyorumbereketli olsun canım.
benim de biraz param var. ne yapsam diye düşünüyorum. acaba bu altın daha da düşer mi?
kızlar mısır unum var bi kiloya yakın. nerde kullanayım?? balık kızartmasında kullanılıyor ama evde balık pişirmediğim için onda kullanamayacağım. o sebeble bu unu nasıl değerlendirsem?? bana fikir verebilir misiniz?
beyaz un yerine mısır unu lullanabilrsin , kek krep poğaca kurabiye revani ,benimde var bolca kayınvalidem getirmiş
arkadaşta bir tarif vardı mısır ekmeği alıp yazarım buraya da
ama takipteyim bakalım ne fikirler çıkar
muhlama yaparım arada başka alternatif yok bende de
Maşallah. Devamı gelsin. Allah bereketini artırsın128.69 tlden 30 gr altın aldım
Ytd
bereketli olsun128.69 tlden 30 gr altın aldım
Ytd
kızlar mısır unum var bi kiloya yakın. nerde kullanayım?? balık kızartmasında kullanılıyor ama evde balık pişirmediğim için onda kullanamayacağım. o sebeble bu unu nasıl değerlendirsem?? bana fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?