BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gerçekten bazı bolumlerde alım çok çok az... Özel sektörde bunu biliyor işin cırkını çıkarıyor valla
aynen öyle.. ben 2013te mezun oldum. mezun olur olmaz bu fabrikada başladım.. kendimi geliştirdim 3 yılım bitti 4.yılımdayım burda. bu çalışma süresince iki kere yurtdışına gittim iş yeri gönderdi. hem fuarlar hem de gezmek için:) italya ve İsviçre. (italyada milano ve venedik, isviçrede uzwil zurih, cenevre bern) tabi bunlarda bana tecrube oldu. Ama yine de keske bi sene geç başlasydım işe de kpss çalışsaydım diyorum. içimde kalmış kpss ye bi senemi ayırmamak.. belli olmaz belki ilerde yapabilirim..tabi alım olsa bi de bu faktör var.

Evet geçende senin öyle bir fikrin vardı o yüzden yazdım zaten. İşin çok iyi kaybetme diye. O da iki sene önce mezun oldu ve bin pişman. İzmir gibi yerde o rakam çok komik ama çaresizlik işte...İşin aslına bakarsan artık hiç bir işte gelecek yok...Allah çocuklarımıza acısın...Çalış çalış oku oku üç kuruşa çalış sonra...

amin amin. Allah hem bizim hem çocularımızın yardımcısı olsun.

Kredi kartımı ödedim çok şükür .
332 tl

hedef 282 tl idi ama bu ay 100 tl lik benzin yetmedi 50 tl lik daha aldım

Benzine de zam geldi bakalım bu ay nasıl olacak
Demekki önümüzdeki ayda da kredi kartı en az 332 tl gelecek

Hayırlı günler kızlar

Bugün masraf yapmamayı planlıyorum. Hafif bir boğaz ağrısı başlangıcım var bakalım belki onun için bir pastil aldırabilirim eşime.. günlük 1 tl gazete parası haricinde harcamazsam harika olur :)

merhaba arkadaşlar....

o kadar umutsuz olmayalım, her şey düzelir inşallah... ne krizler atlattık, bunu da atlatacağız... ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz... benim hala umudum var... :)

bi de doğalgaza zam geldi diyorlar ama.... benim evim dubleks ve oldukça da büyük.... bir aydır bütün petekler yanıyor, ev 23 derecenin altına inmiyor.....24 saat sıcak su kullanılıyor, beş kişiyiz bir de yardımcı var... hemen hemen her akşam da, o veya bu şekilde ya misafirim var, ya da yaptıklarımızı paylaştığımdan, her gün evde, iki üç çeşit yemek, tatlı vs. pişiyor... bütün bunlara rağmen benim doğalgaz faturam 200 tl. gibi gelmiş... yani hem ısınma, (soba, odun, kömür) hem sıcak su ihtiyacı, hem de yemek ihtiyacının karşılandığını hesaplarsak bence çok değil..... kendi adıma konuşuyorum tabi... ve istanbul da yaşıyorum... ya da ben, bardağın dolu tarafından mı bakıyorum, bilemedim.... :)

kızlar mısır unum var bi kiloya yakın. nerde kullanayım?? balık kızartmasında kullanılıyor ama evde balık pişirmediğim için onda kullanamayacağım. o sebeble bu unu nasıl değerlendirsem?? bana fikir verebilir misiniz?

benimde var bolca kayınvalidem getirmiş
arkadaşta bir tarif vardı mısır ekmeği alıp yazarım buraya da
ama takipteyim bakalım ne fikirler çıkar
muhlama yaparım arada başka alternatif yok bende de

Mısır ekmeği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…