Canım dün akşam amerikan merkez bankasının yani fed in toplantısı vardı ve 25 baz puanlık faiz artırımı yaptı
günaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
kızlar merhabalar,
daha önce de yazmışım buraya ama ne yazık ki hiç bir adım atmadım birikime dair
ama şart oldu artık
kızım sürekli rahatsızlanıyor ve hastane masrafları oluyor
onu da geçtim kreşe gidiyor haftanın belli günlerinde belli şeyler istiyorlar
ve kızım işitme engelli o yüzden hem alacağı eğitim de özel olmalı hem de cihazlar çok pahalı bi bozulsa bişe olsa elde nakit beş kuruşum yok
şimdi ben çalışıyorum
aldığım maaştan bana kalan 400-500 gibi bi rakam oluyor
bana bu 400-500ten ne artırabilirim nasıl yapabilirim yardım edin lütfeennn
kızlar merhabalar,
daha önce de yazmışım buraya ama ne yazık ki hiç bir adım atmadım birikime dair
ama şart oldu artık
kızım sürekli rahatsızlanıyor ve hastane masrafları oluyor
onu da geçtim kreşe gidiyor haftanın belli günlerinde belli şeyler istiyorlar
ve kızım işitme engelli o yüzden hem alacağı eğitim de özel olmalı hem de cihazlar çok pahalı bi bozulsa bişe olsa elde nakit beş kuruşum yok
şimdi ben çalışıyorum
aldığım maaştan bana kalan 400-500 gibi bi rakam oluyor
bana bu 400-500ten ne artırabilirim nasıl yapabilirim yardım edin lütfeennn
bizimde sol kulakta işitme kaybımız var ama cihazımız yok . bizim hastane masrafları fazla , özel eğitim ve fiizk alıyor . az çok demeden kenar da paran olmalı . geriye kalan ne ise biriktir onu yok say . illa harcanır dersen yüksek bile olsa altın al ... zararı düşünme o an . en azından paran kenarda durur . ilk başta kendine bi iste yap borcun ne kadar nereye ne veriyorsun kalem kalem yaz . çok faydası olacak . gelir giderini düzene sokarsan işin daha rahat olur .
amin teşekkür ederimHanımlar Rabbim kuzucuklarınıza acil şifalar versin
Maşallah kuzuya Allah esirgesinBüyüdük canım yaramazlık bile yapıyor sıpamMaşallah gün geçtikçe bişeyler öğreniyor
Hazinedir kitaplarım canımBattaniye de inşallah bittiğinde ısıtacak şu donan elimi ayağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?