BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok güzel haber
Sanki zam almamış gibi bunlarıda birikime at

gün sıramız belli olmuş. 9 kişiyiz. 500 tl aylık olacak şekilde güne girdik. ben ve eşim ikimiz dahiliz. 2. sıra ve 6. sıra bizimmiş. aslında 1. sıra bizimdi ama 2. sıradaki arkadaş eşimden rica etti ödemesi varmış ona verdik sırayı. şubatta bizim paramız da dahil 4500 tl ve haziranda 4500 tl günden alacağız inşallah. 9 bin direkt altın alınacak..

Güne katılmak iyi oluyor gerçekten
Toplam benim de paramla 500 olan gün paramla zincir kolye almıştım
Nisanda da 2200 lük gün parası alacağım onunla da ata yapabilirim belki.

Ben geçen hafta kademeli aldım ve hepsini bugün sattım .
Çocuklara da aldım onları da sattım .
Ne güzel Allah daim etsin birikimlerini risk almasını biliyorsun, evde borsanın nabzını tutuyorsun. Eşin ve çocukların çok şanslı tebrik ediyorum seni başarıların birikimlerin çok olsun.

kızlar bişi soracam bana bildirim geldi. üyelik için para yatırmanız lazım diye bildiri geldi.. bu ne demek yaa.

Paypal'ın kapanması ile çözüm aradık fakat bulamadık. Yoğun istek üzerine havale ile Pro üyeliği aktif etme kararı aldık. Bildiğiniz gibi okullar açılıyor....

KK Pro Üyelik için Banka Bilgileri

30 TL

Ahmet Emre Eğerci
IBAN : TR53 0006 2000 7200 0006 6863 54

Garanti Bankası
Şube Kodu : 720
Hesap Numarası : 6686354

Canım bu pro üyelik için, normal üye olarak da devam edebilirsin. Pro üyeler nickleri kırmızıyla işaretli üyeler bir konuda kaç kişinin aktif olduğunu falan görebiliyorlar. İsteyen pro oluyor çok da şart değil tabi.

kızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....

Ben çok lüzumlu olduğunu düşünmüyorum.Zira ocakta pişen yemek bir başka lezzetli oluyor.

zelalke ben de gereksiz oldupunu düşünüyordum. Sonra kızkardeşin aldı. Ona gittiğimde baktım bayağı işe yarıyor.
4-5 yıl önce aldım. Ve sürekli kullanıyorum. Pratik oluyor. elektrğk faturasına çok etki ettiğini söyleyemem. Sonuçta 3-5 dk çalışıyor.

babam ceyizime almıştı ama pek kullanmıyorum oldum olası , yemek isıtmak için hiç kullanmadım 9 yıldır . en fazla unuttum tavuk için kullanmışımdır o da 2-3 döndürmüşümdür .bi de bir iki kez kaşarlı sucuk yaptık yemeye başlamadan taş gibi oluyor :) ben işten eve 8-8,30 arası geliyorum ve yemeğimi günlük iki tabaklık yapıyorum çorba , sulu yemek vs . dolaba giren yemeğim npek olmaz , olsada ocakta ısıtmayı tercih ediyorum . tencelerim tavalarım hep minik boy , büyükleri kaldırdım .

çok büyük ihtiyac değil bana göre , olmasa almayı düşünmezdim herhalde , tabi yine siz bilirisiniz

Birikimleriniz bereketli olsun arkadaşlar

Bugün yiğenlerime aldığım hediyeler geldi kargoya 14 tl ödedim.. 150 de hediyeler için vermiştim. Tupperwareden satış yapmıştım eşimin yiğeni parasını getirdi bugün şükür ki... Bu ay biraz sıkıntı çekicez gibi duruyor bakalım hayırlısı inşallah. Market kartından 15 tllik alışveriş yaptım. başka da bir masrafımız olmadı çok şükür :)

Ben 11 senedir kullanıyorum
Samsung ve whirlpool kullandım. Çok memnunum.
anneme samsung aldım 7 senedir kullanıyor.memnun

Aralık ayı için bekledigim prim geldi :)
274 € .bu parayı her sene yardım parası olarak veriyorum birilerine.iyi oluyor . Param bereketleniyor yardım yapınca.
Bu ay birikime 300 € attım şimdilik (seyahat için bilet aldim gerisiyle)
Bekledigim bi para var o gelince ondanda birikime atarım .
Bakalım bu ayki birikimim kaç olacak merakla bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…