- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Çok güzel haberayyy çok şükür yaa ben bu işten bunaldıkça iyi haberler alıyorum maaşım iki hafta önce zamlanmıştı, şimdi tekrar çağırdılar beni iki hafta önce yapılan 250 tl zamma ekstra 250 tl daha zam yaptılar.. yaniii daha zamlı maaşı almadan bi zam daha oldu.. 2500 tl olan maaşım allaha şükürler olsun 3000 oldu.. rabbim herkese nasip etsin..
Koşturma halinde devameglencelizambak nasılsın canım.
Sağol canım.Güle güle kullan canım
aslında canım şöyle bi yol izliyorum artık. kafamda daha da netleşti. ödemeler yapıldıktan sonra gün parası verecem. kalan paradan da harçlık alıp diğerini birikime inşallah.Çok güzel haber
Sanki zam almamış gibi bunlarıda birikime at
gün sıramız belli olmuş. 9 kişiyiz. 500 tl aylık olacak şekilde güne girdik. ben ve eşim ikimiz dahiliz. 2. sıra ve 6. sıra bizimmiş. aslında 1. sıra bizimdi ama 2. sıradaki arkadaş eşimden rica etti ödemesi varmış ona verdik sırayı. şubatta bizim paramız da dahil 4500 tl ve haziranda 4500 tl günden alacağız inşallah. 9 bin direkt altın alınacak..
Güne katılmak iyi oluyor gerçektengün sıramız belli olmuş. 9 kişiyiz. 500 tl aylık olacak şekilde güne girdik. ben ve eşim ikimiz dahiliz. 2. sıra ve 6. sıra bizimmiş. aslında 1. sıra bizimdi ama 2. sıradaki arkadaş eşimden rica etti ödemesi varmış ona verdik sırayı. şubatta bizim paramız da dahil 4500 tl ve haziranda 4500 tl günden alacağız inşallah. 9 bin direkt altın alınacak..
Ne güzel Allah daim etsin birikimlerini risk almasını biliyorsun, evde borsanın nabzını tutuyorsun. Eşin ve çocukların çok şanslı tebrik ediyorum seni başarıların birikimlerin çok olsun.Ben geçen hafta kademeli aldım ve hepsini bugün sattım .
Çocuklara da aldım onları da sattım .
Canım bu pro üyelik için, normal üye olarak da devam edebilirsin. Pro üyeler nickleri kırmızıyla işaretli üyeler bir konuda kaç kişinin aktif olduğunu falan görebiliyorlar. İsteyen pro oluyor çok da şart değil tabi.kızlar bişi soracam bana bildirim geldi. üyelik için para yatırmanız lazım diye bildiri geldi.. bu ne demek yaa.
Paypal'ın kapanması ile çözüm aradık fakat bulamadık. Yoğun istek üzerine havale ile Pro üyeliği aktif etme kararı aldık. Bildiğiniz gibi okullar açılıyor....
KK Pro Üyelik için Banka Bilgileri
30 TL
Ahmet Emre Eğerci
IBAN : TR53 0006 2000 7200 0006 6863 54
Garanti Bankası
Şube Kodu : 720
Hesap Numarası : 6686354
Ben çok lüzumlu olduğunu düşünmüyorum.Zira ocakta pişen yemek bir başka lezzetli oluyor.kızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....
kızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....
SüperPiyasalar kapanmadan 129.2 tl den
Kendime ve cocuklara bir kademe altın aldım
Ben 11 senedir kullanıyorumkızlar hepinize soruyorum fikri olan herkes cevaplasa sevinirim.. diğer topığe de yazacağım. ben mikrodalga fırın düşünüyorum.. işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum.. yani iş çıkışı eve gitmem 18:00 ı buluyor. genelde de bi önceki günden kalan yemekleri ısıtıyorum tavalara döküyorum ocakta ısıtıyorum hepsini.. şimdi diyorum mikrodalga fırın alsam.. hemen yemekleri ısıtsam nasıl olur.. kullanan ve öneren var mı.. bi de zararlı diyenler de var.. bakalım oylamaya sunacam.. sizin gibi tecrubeli bayanların fikirlerine göre hareket edecem.. bi de önerenlerin bana marka ve yaktığı elektrik hakkında da bilgi vermeleri rica olunur... çok yazdım yine yawww... sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?