Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Güzel bir gün olması dileğiyle
Bereketli olsun canımgünaydın canım, daha doğrusu iyi günler... :)
dün ben de, altın orucuma daha fazla dayanamayıp, 127.5 den bir miktar altın aldım... bakalım ne olur... hayırlısı...
günaydın hanımlar.. bu ara ailelerim deli gibi bizimle uğraşıyor.. düğün borçları bitti ev alma zamanı diye.. burda evler hem çok uygun, baya düştü bu yıl.. bi de halkbank ve ziraat bankası çok düşük faizle konut kredisi veriyor. ( max. 36 ay vadeye %0,80 e 36 ay vade üzerine de %0,89). dün akşam bi eve baktık. çok güzeldi.. ama çok büyüktü. 4 oda bi salon. mutfağı kocaman. kileri de var. ebeveyn banyosu falan da dahil. çok güzel asma tavanlar ışıklandırma falan.. eşim kaçırmayalım diyor bense ikimiz özel sektördeyiz diye korkuyorum .. ev için 140 bin dediler.. peşinatımız bi arabamız ve benim de 2 tane bileziğim var, bi de geçen gün aldığımız iki tam bi çeyrek.. 50 bin çıkar hepsini satsak.. sizin fikirleriniz neler bi de size yazayım dedim.
Ben 1 defa kullandımMerhaba hanimlar,
Ekmek yapma makinasi almaya niyetlendik esimle. Kullanan ve tavsiye eden var mi? Şöyle dusunduk: hem icimize siner evde hijyenik ekmek yapmak, hem istedigimiz türde ekmek yapariz hem de bir ekmek icin markete girmek zorunda kalmayinca alışverişten tasarruf da olur. Tabi cok elektrik harciyorsa almayacagim. Tecrubelerinize ihtiyacim var.
Bir ara markette tanıtımı vardı. Gece yapiyormussun sabaha hazır oluyormuş sıcacık falan. Elektrik sarfiyatı fazla olur haliyle. O yüzden almadım. Ekmek yapmak istiyorsan illaki makineye ihtiyacın yok ki. Tepside firinında da pisirebilirsin. Ben arada yaparım mesela.Merhaba hanimlar,
Ekmek yapma makinasi almaya niyetlendik esimle. Kullanan ve tavsiye eden var mi? Şöyle dusunduk: hem icimize siner evde hijyenik ekmek yapmak, hem istedigimiz türde ekmek yapariz hem de bir ekmek icin markete girmek zorunda kalmayinca alışverişten tasarruf da olur. Tabi cok elektrik harciyorsa almayacagim. Tecrubelerinize ihtiyacim var.
Ben 1 defa kullandım
Tadı harika oldu ama 3 saatte pişiyor. Evime almadım. Kendim haftasonu 1 kg hamur yapıp 10 dakikada açıp yufka ekmek yapıyorum
tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben sizin kadar becerikli degilim yoguramam kendim. Bu makinalara malzemeyi koyuyormussun kendisi yogurup mayalayip pisiriyormus 3 saatte.Bir ara markette tanıtımı vardı. Gece yapiyormussun sabaha hazır oluyormuş sıcacık falan. Elektrik sarfiyatı fazla olur haliyle. O yüzden almadım. Ekmek yapmak istiyorsan illaki makineye ihtiyacın yok ki. Tepside firinında da pisirebilirsin. Ben arada yaparım mesela.
Bi ara bizde heveslenmistik. Güya hergun farkli ekmek yapacaktik. Birgun zeytinli birgun cekirdekli falan.. Ama arastirinca yorumlari duyunca cabuk vazgectik. Eger kalabalik bir aileyseniz tamam ama 2-3 kisilik bir aile iseniz fuzuli masraf bence. Herseyden onemlisi lezzet farki oluyor. Herkes sevmiyor makinede pisen ekmegitesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben sizin kadar becerikli degilim yoguramam kendim. Bu makinalara malzemeyi koyuyormussun kendisi yogurup mayalayip pisiriyormus 3 saatte.
Bir ara markette tanıtımı vardı. Gece yapiyormussun sabaha hazır oluyormuş sıcacık falan. Elektrik sarfiyatı fazla olur haliyle. O yüzden almadım. Ekmek yapmak istiyorsan illaki makineye ihtiyacın yok ki. Tepside firinında da pisirebilirsin. Ben arada yaparım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?