BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar iyi akşamlar iyi haftasonları hepinize

Giremedim kaç gündür müthiş yoğundum.

Bu hafta 85 tl lenslere 34 tl lens solüsyonuna verdim. 80 tl de kuaföre verdim.

Birkaç ay idare eder beni bunlar ama bu ay ki kart hedefim tutmayacak galiba. Neyse sağlık olsun..
Eşimin biraz doları vardı onu altına çevirdik bugün.
Haftaya 500 tl konut mevduat hesabına 106 tl de büyük oğlumun çeyiz hesabına aktaracağım.
Ayın 1 ine kadar başka birşey yok, 1 inde bakacağım mali tabloya tekrar
Yılbaşında da arkadaşlar davet etti, şehir dışına çıkacak gibiyiz bir aksilik çıkmazsa.
Herkes iyidir umarım:)

Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Güzel bir gün olması dileğiyle

Saydığınız özelliklere göre ev çok uygunmuş
Hangi şehirdeydiniz
Ben sanki biraz daha peşinat biriktirirdim
Hakkınızda hayırlısı olsun ..

Merhaba hanimlar,
Ekmek yapma makinasi almaya niyetlendik esimle. Kullanan ve tavsiye eden var mi? Şöyle dusunduk: hem icimize siner evde hijyenik ekmek yapmak, hem istedigimiz türde ekmek yapariz hem de bir ekmek icin markete girmek zorunda kalmayinca alışverişten tasarruf da olur. Tabi cok elektrik harciyorsa almayacagim. Tecrubelerinize ihtiyacim var.

Ben 1 defa kullandım
Tadı harika oldu ama 3 saatte pişiyor. Evime almadım. Kendim haftasonu 1 kg hamur yapıp 10 dakikada açıp yufka ekmek yapıyorum

Bir ara markette tanıtımı vardı. Gece yapiyormussun sabaha hazır oluyormuş sıcacık falan. Elektrik sarfiyatı fazla olur haliyle. O yüzden almadım. Ekmek yapmak istiyorsan illaki makineye ihtiyacın yok ki. Tepside firinında da pisirebilirsin. Ben arada yaparım mesela.

Ben 1 defa kullandım
Tadı harika oldu ama 3 saatte pişiyor. Evime almadım. Kendim haftasonu 1 kg hamur yapıp 10 dakikada açıp yufka ekmek yapıyorum

tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben sizin kadar becerikli degilim yoguramam kendim. Bu makinalara malzemeyi koyuyormussun kendisi yogurup mayalayip pisiriyormus 3 saatte.

tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben sizin kadar becerikli degilim yoguramam kendim. Bu makinalara malzemeyi koyuyormussun kendisi yogurup mayalayip pisiriyormus 3 saatte.
Bi ara bizde heveslenmistik. Güya hergun farkli ekmek yapacaktik. Birgun zeytinli birgun cekirdekli falan.. Ama arastirinca yorumlari duyunca cabuk vazgectik. Eger kalabalik bir aileyseniz tamam ama 2-3 kisilik bir aile iseniz fuzuli masraf bence. Herseyden onemlisi lezzet farki oluyor. Herkes sevmiyor makinede pisen ekmegi

Rica etsem tarifini verir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…