BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
birikimleriniz bereketli olsun
zelalke benimde arçelik marka mikrodalgam
tabakta yemek ısıtmaya bayatlayan poğacaları ısıtmaya ve acil durumlarda kıyma çözdürmeye kullanıyorum tavsiye ederim

Mikrodalga fırını çocuklar küçükken almayı düşünmüşdüm internette biraz araştırınca zararları beni almaktan vazgeçirmişti.
Yiyeceğin yapısını bozduğunu görsellerle de ifade eden bir yazı idi.

Yarın maaş günü bordrolar yayınlanmış bile şimdiden bereketli olsun .
Mtv ye baktım ocak taksiti 388 tl.
Ocak ekdersi ve maaşında nasipse yatırırım

günaydınlar
benim de maaşım 100 tl civarında düşmüş. vergiye girmişim.
ocak ayında arabaların vergisini nakit vermeyi planlıyoruz. ikisi 100 tl yi buluyor. birikimde tl olarak 1000 lira var. onu da oraya veririz

Bende kullanıyorum beko Benimki memnunum.

M maviduvar1 benim maaş da çok yüksek gibi bende vergiye girmişim 100 tl eksik.

Benim ekim kasım ve aralık maaşlarımın arasında fark yokmuş. Sanırım bu yıl ek dersimiz az diye kesintiye girmedim.

günaydınlar
benim de maaşım 100 tl civarında düşmüş. vergiye girmişim.
ocak ayında arabaların vergisini nakit vermeyi planlıyoruz. ikisi 100 tl yi buluyor. birikimde tl olarak 1000 lira var. onu da oraya veririz

Nasıl iki arabanın vergisi 100 oluyor ?
Bizim tek araç 2016 da 500 küsürdü

Burda senelik vergi felan yok araba için.ilk alırken 1 defa vergi veriliyor o kadar.
Bugün market alışverişini yaptık annemlerle.
Bu arada fed faiz arttırdı . 2017 için 3 defa faiz arttırımı daha yapacak .

Merhabahanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Bol bereketli birikimler
Bugün günüm de var sıra bende benim günümü sağolsun annem yapıveriyor.
1000 tl toplanacak . Allah bereket versin .

Burda senelik vergi felan yok araba için.ilk alırken 1 defa vergi veriliyor o kadar.
Bugün market alışverişini yaptık annemlerle.
Bu arada fed faiz arttırdı . 2017 için 3 defa faiz arttırımı daha yapacak .
FED faiz arttır falan ne demek.
BİST ne demek
Varyemez

Merhabalar,
Eline sadece ayin 15inde para gecen biri olarak bugun bildirim yapabiliyorum ancak. buna da sukur. esimin de benim de vergi diliminden paraciklarimiz ucmus, toplamda bu ay 200 liradan fazla eksildi. biliyorsunuz ki cilginlar gibi borc odememiz var. o yuzden 3 ay daha az birikimle idare edicez. yaklasik 355 liralik altin döviz alimi yaptim maastan yine.
Ve en guzeli dikkat etmeye başladığımız eylül ayindan itibaren sukurler olsun ki hic eksiye inmedik. bu bile inanilmaz bir degisim bizim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…