eşim 2000 alıyor evet ben 3000 alıyorum artık. şuan toplam 5000 gelirimiz. kısa zamanda aileme borcumuzu tamamlarız inşallah. eve tabak çanak falan almam benimkiler yeterli. çeyiz olarak çok şık şeyler almıştım abartmadan aldım herşeyimi. bi salon takımı almak isterim çünkü ben sadece oturma grubu aldım kullanıyoruz bi oda daha olsa iyi olur. burda aileler kalabalık bazen tek oturma odası yetmiyo. artık salon takımını duruma göre alırım inşallah2000 lira maaş alıyorsa 10 yıldan az yapmayın. eşya alma işini yine de çok abartma bence. Ekstra sıkıntı yapmayın. Sırayla taksitle halı perde şeklinde alırsın. Hele tabak çanak gibi gereksiz şeyler hiç alma, ev görmeye gelenler züccaciye ve battaniye, nevresim vs belki getirirler
Ben alıp yükselince satıyorum
Düşünce tekrar alıyorum
Sagolun hanimlar ben de öyle yapmayi düsünüyorum.Ben de yükselince satıp düşünce almaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun. Ev fiyatları çok uygun gerçekten her nerde yaşıyorsan.
Banka hesabındaysa iniş çıkışlarda alım satım yapıyoruz ama fiziki alırsak yani kuyumcudan gidip alırsak unutuyoruz.Kizlar bir şey sorucam gram altin alanlar alip unutuyor musunuz yoksa grami yükselince satip düsünce tekrar mi aliyorsunuz bir el ativerin
Canim sagol ben altin hesabimi acip unutmustum sonra böyle daha karlı olduğunu öğrendim inşallah öyle olur.Banka hesabındaysa iniş çıkışlarda alım satım yapıyoruz ama fiziki alırsak yani kuyumcudan gidip alırsak unutuyoruz.
İnşallah canım hadi bakalım :)Canim sagol ben altin hesabimi acip unutmustum sonra böyle daha karlı olduğunu öğrendim inşallah öyle olur.
çok güzel . hayırlı olsun. kaç m² eviniz.eşim aradı kredi başvurusu yapmış.. 10 yıllık ayda 815 tl:) ayy çok mutluyum yaa.. şimdi de mutfak için perde bakıyorum.. çok şirin şeyler var.. zebralarda var çeşit çeşit.. sizden de fikir alabilirim. L şeklinde mutfak kısa tarafta lavabo kısmı ve lavabo hizasında pencere.. yani muslukla ilgili bi iş yapsam pencereden dışarı bakabilecem.. uygun şeyler araştırmalıyım..
ev 175 m² toplam. ama net 146 . çok sevdim evi. baya kullanışlı..çok güzel . hayırlı olsun. kaç m² eviniz.
güzel kısa tüller var. zebra da hoş olabilir oraaya
çok güzel. hayırlı olsun . güle güle oturun. büyükmüş üstelikev 175 m² toplam. ama net 146 . çok sevdim evi. baya kullanışlı..
eşim aradı kredi başvurusu yapmış.. 10 yıllık ayda 815 tl:) ayy çok mutluyum yaa.. şimdi de mutfak için perde bakıyorum.. çok şirin şeyler var.. zebralarda var çeşit çeşit.. sizden de fikir alabilirim. L şeklinde mutfak kısa tarafta lavabo kısmı ve lavabo hizasında pencere.. yani muslukla ilgili bi iş yapsam pencereden dışarı bakabilecem.. uygun şeyler araştırmalıyım..
ah inşallah biz hala kiradayız .teşekkürler hanımlar. daha güzelleri sizin olsun inşallah
biz de kiracıydık bu sene ev fiyatları düştüğü için ev işine girelim dedik yoksa eminim 5 -6 yıldan önce eve girişmezdik.ah inşallah biz hala kiradayız .
çok iyi yapmışsıhız . hem de büyük maşalalh evbiz de kiracıydık bu sene ev fiyatları düştüğü için ev işine girelim dedik yoksa eminim 5 -6 yıldan önce eve girişmezdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?