BİRİKİMCİ HATUNLAR

eşim 2000 alıyor evet ben 3000 alıyorum artık. şuan toplam 5000 gelirimiz. kısa zamanda aileme borcumuzu tamamlarız inşallah. eve tabak çanak falan almam benimkiler yeterli. çeyiz olarak çok şık şeyler almıştım abartmadan aldım herşeyimi. bi salon takımı almak isterim çünkü ben sadece oturma grubu aldım kullanıyoruz bi oda daha olsa iyi olur. burda aileler kalabalık bazen tek oturma odası yetmiyo. artık salon takımını duruma göre alırım inşallah

Kizlar bir şey sorucam gram altin alanlar alip unutuyor musunuz yoksa grami yükselince satip düsünce tekrar mi aliyorsunuz bir el ativerin
Banka hesabındaysa iniş çıkışlarda alım satım yapıyoruz ama fiziki alırsak yani kuyumcudan gidip alırsak unutuyoruz.

eşim aradı kredi başvurusu yapmış.. 10 yıllık ayda 815 tl:) ayy çok mutluyum yaa.. şimdi de mutfak için perde bakıyorum.. çok şirin şeyler var.. zebralarda var çeşit çeşit.. sizden de fikir alabilirim. L şeklinde mutfak kısa tarafta lavabo kısmı ve lavabo hizasında pencere.. yani muslukla ilgili bi iş yapsam pencereden dışarı bakabilecem.. uygun şeyler araştırmalıyım..

çok güzel . hayırlı olsun. kaç m² eviniz.
güzel kısa tüller var. zebra da hoş olabilir oraaya

hayırlı ugurlu olsun, huzurla oturun ıns

cuma akşamdan annemlere gittik. ailem ilçenin bi köyünde oturuyor. sağolsun yoğurt, içli köfte ve kuru dolmalık çeşitleri koymuş. cumartesi dönerken de bi kilo kıyma aldım, yarısını köfte yaptım köpük tabaklar vardı evde ona dizdim 1 büyük tabak 2 küçük tabak çıktı. buzluğa attım. diğer yarısını da iki parça halinde dondurucuya attım. karnıyarık için iki yemek çıkar. dondurucuda yazdan hazırladığım karnıyarıklıklar duruyo. hafta içi bi akşam karnıyarık yaparım. iki kişi olunca baya gidiyor maşşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…