BİRİKİMCİ HATUNLAR

ay sonu için otel rezervasyonu yaptık arkadaşla .
Pahaliya mâl olacak ama olsun
Yeni ülke yeni kültür iyidir
Bu ayki tüm birikimimi ay sonu tatilimde harcayacağım .

israf etmemeyede dikkat ediyorum.
Allahım kimseye muhtaç etmesin.
Bozuk paralarıda biriktiriyorum bu aralar. Az demeden biriktirip güzel sonuçlar alabiliriz

selam hanımlar.. birşey soracağım. ben geçen hafta bimden domates salçası aldım ama kavanozu baya büyük. iki kişiyiz çok uzun süre gider. ben kavanozun ağzını açınca üstüne yağ koyuyorum ki bozulmasın herkes yapıyordur. ama başka bi topikte dondurucuya atıldığını okudum. Varyemez canım sanırım sen tavsiye etmişsin. ben salçanın yarısını dondurucuya atayım mı ne diyorsunuz. diğer yarısını daha küçük bi kaba üstüne yağ dökerek kullanmayı düşünüyorum. fakat dondurucu için fikirlerinizi bekliyorum.

Ben her şeyi atıyorum dondurucuya. Salça, kaşar peyniri, tereyağı

Ben her şeyi atıyorum dondurucuya. Salça, kaşar peyniri, tereyağı
evet ben de tereyağ ve kaşar peyniri atıyorum, hatta dün kocaman bi kaşar peyniri vardı dolapta hepsini rendeleyip iki poşet ve bi saklama kabına koyarak attım dondurucuya. salça denemedim onu da atıp atmama konusunda souyorum. o zaman atayım diyorsunuz.

Ben kirli çıkılarda öğrenmiştim öyle yaptım. Dondurma kutusuna koyuyordum. Hiç bir sorun olmuyor
Sizin oralarda ev yapımı biber ve domates salçaları uygun fiyata olmaz mı?
Ben hep güneydoğuda olsam şöyle kurutulmuş sebzelerim olur, şöyle salçalar, baharatlar yerim falan diye hayal ediyorum
Tv lerde Mumbar dolmaları, kaburga dolmaları, düğü ile yapılan yemekler nasıl canımı çektiriyor. Oranın kurutulmuş biber, patlıcan, acur dolmaları bizimkiler gibi olmuyor. Baharatı, salçası, nar ekşisi bir farklı oluyor

Ben salçayı attım. Çoktu saklamak sıkıntı oluyordu. Küçük kavanoza yetecek kadar buzdolabı poşetlerine koydum attım. Şimdi doğal salça yapan kişilerden alıyorum hiç bozulmuyor dolapta.

Kaşarı eskiden ben de rendeleyip atardım ama artık 3 parçaya bölüp öyle atıyorum. Kahvaltılık olacak şekilde

haklısın.. bahsettiklerin oluyor bol bol annem hazırlar ama bi tek salça yapmıyoruz ben biber salçasını Antepten istedim. domates salçasını da marketten aldım. yoksa kurutmalar bol bol var. ben akşam eve gidince salçanın yarısını atayım dondurucuya.

Biz hep atıyoruz cnm, koku vs. hiç olmuyor. Bende hiç kestane atıldığını duymamıştım. Ama cok güzel oluyormus. 2-3 kilo alıp atmak istiyorum. Ama çokda pahalı uygun fiyata bulursam alıcam bende

Biz hep atıyoruz cnm, koku vs. hiç olmuyor. Bende hiç kestane atıldığını duymamıştım. Ama cok güzel oluyormus. 2-3 kilo alıp atmak istiyorum. Ama çokda pahalı uygun fiyata bulursam alıcam bende
Evet atılıyo canım.. Ama çizip de atın. Buzluktan çıktıktan sonra çizmesi biraz zorlaşıyor

Dondurucuya at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…