Teşekkürler :)eglencelizambak güle güle kullanın
Yurtdışında bir ödemem var. 30 Ocak'ta. 250 dolar. Acaba şimdiden alsam mı.
Döviz ve altındaki Bu durum çok ürkütücü
Çokkkk sağolbence hemen al @Papatya
eglencelizambak canımmm evının oldugunu gorunce nasıl sevındım anlatamam hayırlı olsun ınsallah cocuklarınla beraber daha guzel gunlerınız olur
Eskiden bende çok ufak miktarlarda para biriktiriyordum ama hep bereketli oluyordu.Ben alıyorum ama fazla alım yapmıyorum... İhtimamlı davranmakta yarar var.
Amin :)Eskiden bende çok ufak miktarlarda para biriktiriyordum ama hep bereketli oluyordu.
Seninkide bereketli olsun pınar
Ben her şeyi atıyorum dondurucuya. Salça, kaşar peyniri, tereyağıselam hanımlar.. birşey soracağım. ben geçen hafta bimden domates salçası aldım ama kavanozu baya büyük. iki kişiyiz çok uzun süre gider. ben kavanozun ağzını açınca üstüne yağ koyuyorum ki bozulmasın herkes yapıyordur. ama başka bi topikte dondurucuya atıldığını okudum.Varyemez canım sanırım sen tavsiye etmişsin. ben salçanın yarısını dondurucuya atayım mı ne diyorsunuz. diğer yarısını daha küçük bi kaba üstüne yağ dökerek kullanmayı düşünüyorum. fakat dondurucu için fikirlerinizi bekliyorum.
evet ben de tereyağ ve kaşar peyniri atıyorum, hatta dün kocaman bi kaşar peyniri vardı dolapta hepsini rendeleyip iki poşet ve bi saklama kabına koyarak attım dondurucuya. salça denemedim onu da atıp atmama konusunda souyorum. o zaman atayım diyorsunuz.Ben her şeyi atıyorum dondurucuya. Salça, kaşar peyniri, tereyağı
Ben kirli çıkılarda öğrenmiştim öyle yaptım. Dondurma kutusuna koyuyordum. Hiç bir sorun olmuyorselam hanımlar.. birşey soracağım. ben geçen hafta bimden domates salçası aldım ama kavanozu baya büyük. iki kişiyiz çok uzun süre gider. ben kavanozun ağzını açınca üstüne yağ koyuyorum ki bozulmasın herkes yapıyordur. ama başka bi topikte dondurucuya atıldığını okudum.Varyemez canım sanırım sen tavsiye etmişsin. ben salçanın yarısını dondurucuya atayım mı ne diyorsunuz. diğer yarısını daha küçük bi kaba üstüne yağ dökerek kullanmayı düşünüyorum. fakat dondurucu için fikirlerinizi bekliyorum.
Ben salçayı attım. Çoktu saklamak sıkıntı oluyordu. Küçük kavanoza yetecek kadar buzdolabı poşetlerine koydum attım. Şimdi doğal salça yapan kişilerden alıyorum hiç bozulmuyor dolapta.evet ben de tereyağ ve kaşar peyniri atıyorum, hatta dün kocaman bi kaşar peyniri vardı dolapta hepsini rendeleyip iki poşet ve bi saklama kabına koyarak attım dondurucuya. salça denemedim onu da atıp atmama konusunda souyorum. o zaman atayım diyorsunuz.
Kaşarı eskiden ben de rendeleyip atardım ama artık 3 parçaya bölüp öyle atıyorum. Kahvaltılık olacak şekildeevet ben de tereyağ ve kaşar peyniri atıyorum, hatta dün kocaman bi kaşar peyniri vardı dolapta hepsini rendeleyip iki poşet ve bi saklama kabına koyarak attım dondurucuya. salça denemedim onu da atıp atmama konusunda souyorum. o zaman atayım diyorsunuz.
haklısın.. bahsettiklerin oluyor bol bol annem hazırlar ama bi tek salça yapmıyoruz ben biber salçasını Antepten istedim. domates salçasını da marketten aldım. yoksa kurutmalar bol bol var. ben akşam eve gidince salçanın yarısını atayım dondurucuya.Ben kirli çıkılarda öğrenmiştim öyle yaptım. Dondurma kutusuna koyuyordum. Hiç bir sorun olmuyor
Sizin oralarda ev yapımı biber ve domates salçaları uygun fiyata olmaz mı?
Ben hep güneydoğuda olsam şöyle kurutulmuş sebzelerim olur, şöyle salçalar, baharatlar yerim falan diye hayal ediyorum
Tv lerde Mumbar dolmaları, kaburga dolmaları, düğü ile yapılan yemekler nasıl canımı çektiriyor. Oranın kurutulmuş biber, patlıcan, acur dolmaları bizimkiler gibi olmuyor. Baharatı, salçası, nar ekşisi bir farklı oluyor
Biz hep atıyoruz cnm, koku vs. hiç olmuyor. Bende hiç kestane atıldığını duymamıştım. Ama cok güzel oluyormus. 2-3 kilo alıp atmak istiyorum. Ama çokda pahalı uygun fiyata bulursam alıcam bendeevet ben de tereyağ ve kaşar peyniri atıyorum, hatta dün kocaman bi kaşar peyniri vardı dolapta hepsini rendeleyip iki poşet ve bi saklama kabına koyarak attım dondurucuya. salça denemedim onu da atıp atmama konusunda souyorum. o zaman atayım diyorsunuz.
Evet atılıyo canım.. Ama çizip de atın. Buzluktan çıktıktan sonra çizmesi biraz zorlaşıyorBiz hep atıyoruz cnm, koku vs. hiç olmuyor. Bende hiç kestane atıldığını duymamıştım. Ama cok güzel oluyormus. 2-3 kilo alıp atmak istiyorum. Ama çokda pahalı uygun fiyata bulursam alıcam bende
Evet öyleymiş. Kestane çizici ile yapıyorum zaten, maksimum 10 dakikada bitiyorEvet atılıyo canım.. Ama çizip de atın. Buzluktan çıktıktan sonra çizmesi biraz zorlaşıyor
Dondurucuya at canımselam hanımlar.. birşey soracağım. ben geçen hafta bimden domates salçası aldım ama kavanozu baya büyük. iki kişiyiz çok uzun süre gider. ben kavanozun ağzını açınca üstüne yağ koyuyorum ki bozulmasın herkes yapıyordur. ama başka bi topikte dondurucuya atıldığını okudum.Varyemez canım sanırım sen tavsiye etmişsin. ben salçanın yarısını dondurucuya atayım mı ne diyorsunuz. diğer yarısını daha küçük bi kaba üstüne yağ dökerek kullanmayı düşünüyorum. fakat dondurucu için fikirlerinizi bekliyorum.
Biz hep atıyoruz cnm, koku vs. hiç olmuyor. Bende hiç kestane atıldığını duymamıştım. Ama cok güzel oluyormus. 2-3 kilo alıp atmak istiyorum. Ama çokda pahalı uygun fiyata bulursam alıcam bende
18- 20 arası zaten fiyatlar. yarın akşamüstü uğramayı düşünüyorum. 15e falan bulursam alırım. Bulamazsam kalır. Daha yüksek fiyattan almamBugün 20 tl ye gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?