KAÇ TAN ALDINIZ ACABAbugün bir kademe dolar
bir kademe de altın aldım
dolar 3.8282 tldenKAÇ TAN ALDINIZ ACABA
bende 3,81 den 839,62 aldım.ilk kez alım yapıyorum bakalım nasıl olucakKAÇ TAN ALDINIZ ACABA
bende 3,81 den 839,62 aldım.ilk kez alım yapıyorum bakalım nasıl olucakVaryemez
benim daha ilk .bu konuda seni takipteyim canım :)Hayırlı olsun canım
Ben alım kademelerimi yazdığım seviyelerden başlattım bundan sonrasında düştükçe kademeli alıma yükseldikçe de kademeli satıma devam
bol bol portakal ve limon , yazın msi gibi limota yapıyorum ,
Peki neden kademeli alım satım yapıyorsun canım? Riski azaltmak için mi? Bi mesajında x, 2x, 3x şeklinde alım satım yaptığını yazmıştın neden eşit miktarlara bölmüyorsun paranı meselaHayırlı olsun canım
Ben alım kademelerimi yazdığım seviyelerden başlattım bundan sonrasında düştükçe kademeli alıma yükseldikçe de kademeli satıma devam
Canım ortalamayı aşağıya çekmekPeki neden kademeli alım satım yapıyorsun canım? Riski azaltmak için mi? Bi mesajında x, 2x, 3x şeklinde alım satım yaptığını yazmıştın neden eşit miktarlara bölmüyorsun paranı mesela
Bu tür yatırımlar çok karışık geliyor bana ya benim bildiğim tek yatırım aracı gayrimenkul
dondurulmuş bir portakal bir limon kullanıyorum , buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk bekletiyorum . parçalara ayırıp bir su bardağı şeker ile blender , zaten hemen eziliyor , 3 lt su karıştırıyorum beş dakika faan bekletip süzüyorum , içine limon tuzu da koyan var ama ben koymuyorum , büyüklüğüne göre iki limonda olur , ya da az çok şeker , ilk birer taneden deneyin , kıvamı agız lezzetine göre ayarlarsın , yazın iyi oluyor , hazır meyve suyu gazlı içecek almıyorum , bide reyhan şerbeti yaparım bol bolPortakal ve limandan yaptığınız limanatanın tarifini verir misiniz ?
Merhaba sizin nezdinizde diğer arkadaşlara da sormak istiyorum? Çimstone kullanıyorsanız artıları,eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çoook memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?