BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hayırlı olsun canım

Ben alım kademelerimi yazdığım seviyelerden başlattım bundan sonrasında düştükçe kademeli alıma yükseldikçe de kademeli satıma devam
Peki neden kademeli alım satım yapıyorsun canım? Riski azaltmak için mi? Bi mesajında x, 2x, 3x şeklinde alım satım yaptığını yazmıştın neden eşit miktarlara bölmüyorsun paranı mesela

Bu tür yatırımlar çok karışık geliyor bana ya benim bildiğim tek yatırım aracı gayrimenkul

Bende 3,8197den bi miktar dolar aldim
Altini takip etmedim 1 gram alirdim aslinda dusukmus baya
Bakalimyarin duserse altin alirim

Canım ortalamayı aşağıya çekmek
Ya da yüksek ortalamalı satış yapmak için

Günaydınnn kızlarr herkes iyidir umarım

Ay sonunda güneş açtı ya sabahları sürüngen gibi gezme modu bitiyor yavaş yavaş. Maşallah güzel yağdı bu sene ama sabahları tipide karanlıkta işe gelmek çok zordu.

Yüzmeye yazılmıştım bu akşam ilk defa gidecektim ama regl oldum

Ocak ayı maaşıyla sonunda vergi diliminden çıktık aralıkta kuş kadar maaş almıştım, ev masrafları da azaldı artık daha rahat birikim yapabilirim inşallah, artık bana yatırım tüyoları verirsiniz kızlar değil mi

Portakal ve limandan yaptığınız limanatanın tarifini verir misiniz ?
dondurulmuş bir portakal bir limon kullanıyorum , buzluktan çıkardıktan sonra 10 dk bekletiyorum . parçalara ayırıp bir su bardağı şeker ile blender , zaten hemen eziliyor , 3 lt su karıştırıyorum beş dakika faan bekletip süzüyorum , içine limon tuzu da koyan var ama ben koymuyorum , büyüklüğüne göre iki limonda olur , ya da az çok şeker , ilk birer taneden deneyin , kıvamı agız lezzetine göre ayarlarsın , yazın iyi oluyor , hazır meyve suyu gazlı içecek almıyorum , bide reyhan şerbeti yaparım bol bol

dün bankaya kredi için imzam gerekliymiş eşim aradı beni almaya geldi imzayı attım. bugün de tapu işleri bankanın son işleri bitecek inşallah ayy akşama kadar kredi parası da yatsa işler bitmiş olacak.. çok şükür yaa. sonra yapacağım ilk iş eve gitmek mutfak dolaplarının kapakları takılmamıştı yetişebilsem rengini değiştirecem.. üst dolaplar beyaz altlar siyahmış ama siyah çok leke belli eder diye altları da beyaz yapmayı düşünüyorum. sizin fikirlerinizi de almak isterim. mutfak dolapları için ne renk önerirsiniz kızlar??

Merhaba sizin nezdinizde diğer arkadaşlara da sormak istiyorum? Çimstone kullanıyorsanız artıları,eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çoook memnun olurum

Yaptırdım çimstone beyaz renk hafif krem dalgaları var mermer desenli ama kesinlikle memnun değilim. Yapan adam sıcak koymamaya dikkat edin bir şey olmaz muhtemelen ama koymasanız daha iyi demişti. tencere yıkarken lavabonun kenarlarında kalan kısımlar sürekli kararıyor. Siyah siyah çizikler oluyor. kahve bardağı koysam leke yapıyor sürekli elimde bez cif geziyorum. görünüşü mükemmel ama sürekli ciflediğiniz sürece.. çok çabuk leke oluyor ve sürekli temizlik istiyor. koyu renklisini de eltim yaptırdı oda su lekelerinden şikayetçi.. Bana sorarsanız mermer ya da granit yaptırın derim ben pişman oldum belenco / çimstone yaptırdığıma bir daha tadilat yaptırsam mutlaka ve mutlaka marmara mermeri koyduracağım tezgaha..

Kızlar merhabalar bişey soracağım aranızda ayvalıkta yaşayan ya da yaşamış olan var mı ?
Bir ihtimal ama yine de belki bir kaç yıllığına oraya taşınma durumumuz olabilir şimdiden gidip gitmeme konusunda inanılmaz kararsız kaldım.. Bana orda yaşam şartlarını anlatabilecek biri var mı ?

zelalke mutfağın geniş mi? Eğer genişse üstü beyaz altı metalik gri yapabilirsin çok şık duruyor ben eski evimi öyle yaptırmıştım (benim de siyah beyazdı değiştirmiştim). İnox eşyalarla uyumlu olmuştu hem. Geniş mutfakta alt üst bembeyaz olunca sevmiyorum ben hastaneye benziyor. Ama darsa mutfağın hepsini beyaz yapabilirsin daha ferah gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…