BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın hanımlar.. bugün evdeyim.. biraz boğaz agrısı var gitmedim işe. dinleneceğim inşallah. akşama kadar vaktim var inşallah temizlik yemek gibi elle tutulur birşeyler yapabilirim.

Günaydınn kızlarr

Önceki günü sıfır harcamayla geçirdim, akşam kardeşim ve kuzenle dışarı çıktık hesabı ben ödedim ama o sayılmaz :d

Dün de benzin aldım (80 tl), sabah kahvaltısız çıkmıştım açma ve makaron aldım (6 tl) sonra a101den 4 tane yüz havlusu, 4 tane kapaklı plastik minik kaplardan bir de muz aldım (28 tl).

Bu mesaj da kendime günlük rapor olsun :)

günaydın hanımlar.. bugün evdeyim.. biraz boğaz agrısı var gitmedim işe. dinleneceğim inşallah. akşama kadar vaktim var inşallah temizlik yemek gibi elle tutulur birşeyler yapabilirim.
Geçmiş olsun canım.

Gunaydinlar hanimlar
zelalke gecmis olsun Varyemez dolari suanki fiyatlardan (3,90) alim yapmak ne kadar mantikli cikma olasiligi var mi sen ne zaman alim yapacaksin paylasir misin canim?

geçmiş olsun canım
Gunaydinlar hanimlar
zelalke gecmis olsun Varyemez dolari suanki fiyatlardan (3,90) alim yapmak ne kadar mantikli cikma olasiligi var mi sen ne zaman alim yapacaksin paylasir misin canim?
merhaba canım doları fitch muhabbeti vs bittikten sonra takip etmek istiyorum
uzmanlara göre üstte 3.96 / 3.97 mümkünse de
altta ilk önemli düşüş yeri olarak 3.77 / 3.75 beklenmekte

gram altında ise beklenti

üstte 152/154
altta 140/ 136
ilk kademeli alım yapma yeri olarak 143 öngörülmekte

YTD

merhaba hanımlar cumamız mübarek olsun

dün günüm vardı
2 kişinin parası beraber toplantı 200 tl verdim
yemin kefareti 200 tl
40 tl adak
ve diğer adaklar için alınıp dağıtılacaklar vs harcamalarım oldu ve olacak yine de çok mutluyum

bugün için kütüphanedeki arkadaş çağırdı dünden börek yapacağım sana diye ben de yanına kek yaptım onu götüreceğim

selam bayanlar bende yatırım birikim yapmak isteyenlerdenim çalışıyorum aylık elimizden ne gelirse yapıyoruz bişeyler geçen ay 5 tane çeyrek biriktirip tura kolyesi aldım bu ayda 1 çeyrek oğlum için biriktirdiğim kumbarada da 80 tl var

Merhaba hanımlar
Biz sabahtan çıktık yola arkadaşımla
Onun çocuğa babası bakacak
Benimkileride babası alacak okuldan :)
Kız kıza tatile başladık
Londra'ya gidiyoruz , 3 gün sonra
Barcelona'ya geçecegiz toplam 8 gün kadar.
Bu ay tüm paramı gezme, otel , biletler derken harcamış olacağım ama hatıra biriktirecegim :)
Haftaya görüşmek üzere . Yazamam buraya haftaya kadar.
Kendinize iyi bakın kızlar.
Seviliyorsunuz

İyi gezmeler canım

Ayy ne kadar güzel, iyi gezmeler

Ayy çok güzel gezmeler , dil de biliyorsanız ne ala.
Çocuklarınız biraz büyük sanırım ..
Nerelerde konaklayacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…