BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınn kızlar

Önceki gün bimden annem ve benim için toplam 14 kg omo active aldım (7+7 kg, tanesi 27 tl idi).

Bana uzuuun süre gider ama anneme 3 ay anca :)

Kızlar hangi deterjanları kullanıyorsunuz, çok memnunum dediğiniz bişey var mı? Ben hala tam tutturabilmiş sayılmam, ariel çok solduruyor onu bıraktım, sıvı deterjan da beyazları hiç ağartmıyor. Şimdilik beyazlara nevresimlere ve havlulara omo active toz, narin olmayan renklilere ariel sıvı, narin renklilere mavi renkli perwoll, siyahlara da (siyah kıyafet de çok çıkıyor bizde koyu renk kotlar falan) siyah perwoll kullanıyorum böyle çeşitlendirdim

Bimin çamaşır beyazlatıcısı varmış bi de ondan aldım deneyeceğim bakalım.

Ben şimdiye kadar hiç toz deterjan kullanmadım o yüzden sana kullanıp memnun kaldığım sıvı deterjanları yazıcam. Renkli ve beyazlar için persil kullanıyorum siyah ve koyu renkliler için de omo. Bir ara renkliler için bende ariel kullanıyordum fakat memnun kalmadım bende beyazlarıma hiçbir şekilde etki etmedi persili 2 defadır kullanıyorum gayet güzel. Yumuşatıcı olarak da yumoş kullanıyorum. Ben perwollden memnun kalmamıştım ya siyahlarda /: Çamaşırlarını beyazlatmanın yolu kesinlikle çamaşır suyu başka bir çözüm bulamadım ben . Henüz çamaşır suyuna bastırmadım ama annem arada yapıyormuş sadece 15 dk. falan beklet dedi onunkiler gayet beyaz bi dene derim

arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..

kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..

birkaç ayda biriktirdim 3900 tl koydum kenara ..

krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..

sizce krediyi kapatayım mı hemen?

450 tl 9 ay ödeyeceğim eğer kapatmazsam

Bence borcunu kapat. Sonra birikime başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…