Kitap okumayı bende çok seviyorum.İyiyim canım. Sağol
3 gün izne ayrıldım. Spor, kitap, çarşı, pazar, alışveriş şeklinde geçirmeyi planlıyorum
Günaydınn kızlar
Önceki gün bimden annem ve benim için toplam 14 kg omo active aldım (7+7 kg, tanesi 27 tl idi).
Bana uzuuun süre gider ama anneme 3 ay anca :)
Kızlar hangi deterjanları kullanıyorsunuz, çok memnunum dediğiniz bişey var mı? Ben hala tam tutturabilmiş sayılmam, ariel çok solduruyor onu bıraktım, sıvı deterjan da beyazları hiç ağartmıyor. Şimdilik beyazlara nevresimlere ve havlulara omo active toz, narin olmayan renklilere ariel sıvı, narin renklilere mavi renkli perwoll, siyahlara da (siyah kıyafet de çok çıkıyor bizde koyu renk kotlar falan) siyah perwoll kullanıyorum böyle çeşitlendirdim
Bimin çamaşır beyazlatıcısı varmış bi de ondan aldım deneyeceğim bakalım.
Bence borcunu kapat. Sonra birikime başlaarkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..
birkaç ayda biriktirdim 3900 tl koydum kenara ..
krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..
sizce krediyi kapatayım mı hemen?
450 tl 9 ay ödeyeceğim eğer kapatmazsam
Bence borcunu kapat. Sonra birikime başla
313 tl az para degil.bence kapatin borcu. Siz bilirsinizbu kadar birikmişken sıfırlamaya kıyamadım ama krediyi kapatırsamda 313 tl karım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?