BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam kızlarr herkes iyi mi :)
Evimin orda bi avm var üst katında yöresel ürünler standları vardı. Bir sürü illerin ürünleri satılıyordu. Manisadan 2lt zeytinyağı, küçük bidonda zeytin, trabzondan yarım kilo tereyağı, mısır ekmeği, tulum keçi peyniri aldım hepsine 75 tl verdim.

Akşam da yakın bi arkadaşıma toplanıp bebek görmesine gittik, uzun süredir görmüyordum arkadaşlarımı iyi oldu. E-bebekten 100 tl hediye çeki aldım arkadaşıma da yani dün toplam 175 tl harcadım offf bugün de kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kaşlarımı aldırdım 25 de o tuttu, bu aralar harcamalarım biraz arttı

gram altın alınacak durumda mı sizce.
yoksa almamak mı doğrusu.
yardımcı olur musunuz

geçen hafta dolar ve Euro almıştım. hiç bu kadar düşeceği aklıma gelmezdi. gerçi aldığım 100 Euro 200 dolar ama olsun insanın canı sıkılıyor.

Günaydınn kızlarr herkes iyi değil mi

Uzun zamandır gelmeyen panik atak dün gece geldi, çarpıntıdan bütün gece uyuyamadım ve işyerinde şu an zombi gibiyim neyse sağlık olsun, durum kontrol altında allahtan

Arkadaşla italya turuna katılalım dedik, çok da hevesliydim ama vize için taaa izmire gitmem gerektiğini öğrendim. Üç günlük tatil için bir sürü belge topla randevu al izmire git falan ohooo, zaten euro olmuş 4 tl. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum ama niye böyle zorlaştırıyorlar bilmiyorum. Çok ezik bir ülkeyiz

Ezik olmadigini dusundugun panik atak gecirmeyecegin bir ulkeye yerlessene canim. Her zaman alternatifler var. Schengen bolgesinde istedigin ulkeyi de gezersin mesela Italya dahil.

Ezik olmadigini dusundugun panik atak gecirmeyecegin bir ulkeye yerlessene canim. Her zaman alternatifler var. Schengen bolgesinde istedigin ulkeyi de gezersin mesela Italya dahil.
Yavrum başka yerde oyna hadi. Ne alaka panik atakla başka ülkeye yerleşmek. Seni siyaset forumuna alalım, istediğin türde tartışmalar orada bolca var. Ben vize almanın zorluklarından bahsederken mizah olsun diye ezik ülkeyiz diyorum sen tutup nereden anlıyorsun konuyu. Bi de böyle tipler türedi ya olur olmaz her lafın ardından anlamadan dinlemeden izmir marşı çalacaklar neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…