Teşekkürler teyzesiKostebekpasta bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, geleceği aydınlık,bahtı açık olsun.
bebeğin analı babalı büyüsün sağlıklı uzun ömrü olsunmornergis evet cnm yaptım 21 günlük oldu kuzum tüm zamanım onunla geçiyor buraya pek giremiyorum malesef
Hayırlı evlat olsun inşaallahmornergis evet cnm yaptım 21 günlük oldu kuzum tüm zamanım onunla geçiyor buraya pek giremiyorum malesef
Ben de 3.77 den 200 dolar 4.06 dan 100 Euro almıştım.M maviduvar1 ben 650 dolar aldım 3.86 dan cok fena zarardayım
ama sanırım dussede emınım cıkacaktırda
Ezik olmadigini dusundugun panik atak gecirmeyecegin bir ulkeye yerlessene canim. Her zaman alternatifler var. Schengen bolgesinde istedigin ulkeyi de gezersin mesela Italya dahil.Günaydınn kızlarr herkes iyi değil mi
Uzun zamandır gelmeyen panik atak dün gece geldi, çarpıntıdan bütün gece uyuyamadım ve işyerinde şu an zombi gibiyimneyse sağlık olsun, durum kontrol altında allahtan
Arkadaşla italya turuna katılalım dedik, çok da hevesliydim ama vize için taaa izmire gitmem gerektiğini öğrendim. Üç günlük tatil için bir sürü belge topla randevu al izmire git falan ohooo, zaten euro olmuş 4 tl. Gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum ama niye böyle zorlaştırıyorlar bilmiyorum. Çok ezik bir ülkeyiz
Yavrum başka yerde oyna hadi. Ne alaka panik atakla başka ülkeye yerleşmek. Seni siyaset forumuna alalım, istediğin türde tartışmalar orada bolca var. Ben vize almanın zorluklarından bahsederken mizah olsun diye ezik ülkeyiz diyorum sen tutup nereden anlıyorsun konuyu. Bi de böyle tipler türedi ya olur olmaz her lafın ardından anlamadan dinlemeden izmir marşı çalacaklar neredeyse.Ezik olmadigini dusundugun panik atak gecirmeyecegin bir ulkeye yerlessene canim. Her zaman alternatifler var. Schengen bolgesinde istedigin ulkeyi de gezersin mesela Italya dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?