- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Ama hemen kapatırsan kredi taksiti kadar hatta biraz daha fazla aylık birikim yapabileceksen kapat tabii
benimo_ beyazların grileşmesinden şikayetçiyim ben de, özellikle hani iç çamaşırların kenarı gri gri olur ya taktım onlara sırf o yüzden siyah iç çamaşırı kullanırım hep. Bu sefer çamaşır sıyuna basıp öyle makineye atayım saol canım.
Perwoll aslına bakarsan leke çıkarma özelliği çok iyi olan bi ürün değil ama narinler zarar görmesin diye kullanıyorum zaten benim narinler kirli olmuyorlar fazla.
Ben olsam bir an önce borcumu kapatır kafam rahat birikim yapardımarkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..
birkaç ayda biriktirdim 3900 tl koydum kenara ..
krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..
sizce krediyi kapatayım mı hemen?
450 tl 9 ay ödeyeceğim eğer kapatmazsam
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..
krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..
aylık 1000 tl biriktirmeye başladım iki aydır 2 bin koyabildim kenara ,2 binde verdiğim borç geri geldi.. oldu 4 bin..
krediye bakıyorum kardayım.. ama hesapta da o paranın varlığı güven veriyor.. kararsız kaldım
arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?