BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sinirlenmene gerek yok canim. Mizah guzel ama kendine dahi devamli negatif anlamli mizah yaparsan panik atak ve baska rahatsizlik olarak geri doner ki donmus zaten. Psikolojik rahatsizliklarin fiziksel uzantilari da olusuyor zamanla. Pozitif dusunce ve olumlamalarda bulunmaliyiz, her kosulda psikolojik ve bedensel butunlugumuzu iyilestirmeye cabalamaliyiz hepimiz. Yorumumu ilginc yerlere cekmissin.

Yanlış yorumlamışsın sinirle yazmadım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim, rahatsızlığımın nedeni keşke mizah olsa, mizah seven bir insanım ama tadında da bırakmak lazım değil mi. Selamlar

Sinirlenmemene sevindim. Kadinlar olarak birbirimize destek icin buradayiz. Yorumunda gercekten cok negatif duygular vardi. Okurken bile hissediliyor. Mizah, ironi, sarkazm cok severim. Yorumlarimdan gormussundur zaten. Bu tarz seyler hayatimizin bir mikrofilmidir aslinda, hayata karsi genel tutumumuzu yansitir. Forumda, kisisel gelisim bolumunde cok guzel konular var olumlama ile ilgili. Ben de takiliyorum. Beklerim.
Yanlış yorumlamışsın sinirle yazmadım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim, rahatsızlığımın nedeni keşke mizah olsa, mizah seven bir insanım ama tadında da bırakmak lazım değil mi. Selamlar

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar biz elimizde avucumuzda ne varsa sattık 31 bin TL miz çıktı eşimin kredisini kapattık çok şükür 12 bin TL borç kaldı ayın 15 inde eşimin ve benim gün paralarımız gelecek .. onunla da 12 bini kapatacağız bitecek inşallah tüm maaş bize kalcak nasipse

Süper. Birikimin faydası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…