BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aaaa ne zaman indi 3.64 e kadar ya. Ben 3.66 yı gördüm en düşük. Almadım
Tüm ödemeleri yapınca artan 850 tl var. Onunla altın ve döviz alacağım. Bakalım haftaya ne olacak piyasalar
Bereketli olsun kızlar

Kızlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız

2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.

Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.

Ne yapsak sizce ???

Ben olsam krediyi kapatırdım
Faizden kurtulurdum
5 bin kar ederdim
Eşyayı da nisan sonuna kadar geçerli olan indirimle alıp oradan da kar ederdim

Evet krediyi kapatmak daha mantıklı aslında ancak mobilyaları yaptıracağız.
Cebimizde nakit para olunca daha ucuza mal edebilir miyiz acaba diye de düşünüyoruz
İmalatçıda yaptıracaksanız olabilir. Ama mesela ben tepehome a peşin ödesem indirim yapar mısınız dedim, zaten taksitle alsanız bile ödemeyi bankaya yapar yapmaz %95ini peşin alıyoruz %5 bankaya kalıyor isterseniz %5 indirim yapalım dediler büyük markalarda peşin taksitli pek farketmiyor ama inegöl siteler mobilyalarında falan yapıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…