Aleykümselam canım.selam hanımlar..
kesinlikle fuzuli harcamaya hayır.. birikim yapamazsak bile evimizin bereketi için israf yapmayalım:)Merhaba arkadaşlar
Birikime devam
Fuzuli harcama yok
maaş bordroları yayınlanmış
3115 tl maaş
bu ay yatan ekders 969 tl
toplamda 4085 tl Allah bereket versin
Dersim 28 saatAmin , hepimizinkisine ..
Dersleriniz kaçtan kaça kadar ?
3.6455 ten az bi miktar bende alım yaptım3.6440tl den dolar alındı
Kızlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız
2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.
Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.
Ne yapsak sizce ???
Ben olsam krediyi kapatırdım
Faizden kurtulurdum
5 bin kar ederdim
Eşyayı da nisan sonuna kadar geçerli olan indirimle alıp oradan da kar ederdim
Evet krediyi kapatmak daha mantıklı aslında ancak mobilyaları yaptıracağız.M maviduvar1 krediyi kapatmak daha mantıklı ben olsam öyle yapardım
İmalatçıda yaptıracaksanız olabilir. Ama mesela ben tepehome a peşin ödesem indirim yapar mısınız dedim, zaten taksitle alsanız bile ödemeyi bankaya yapar yapmaz %95ini peşin alıyoruz %5 bankaya kalıyor isterseniz %5 indirim yapalım dedilerEvet krediyi kapatmak daha mantıklı aslında ancak mobilyaları yaptıracağız.
Cebimizde nakit para olunca daha ucuza mal edebilir miyiz acaba diye de düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?