canım özel mesaj agttımlimon1988 sana birşeyler yazmıştım. Ama alıntıyı nasıl yaptıysam senin mesajın içinde kaldı. Sana zahmet bi okuyuver canım. Üstte kaldı mesaj
Gule gule kullanin farmasicim :)bugün oğluşların odasına 2 tane çekyat aldım yeni çıkanlardan evdeki 2 çekyatı 300 tl ye saydı üzerine 1400 tl vereceğim ....
model şu
Eki Görüntüle 1266539
Çok güzelmiş farmasi. Bende iki takım köşe koltuk yaptırıcam. Yer pek müsait değil,ikisinide yaptırmaya karar verdim. Renklerine karar veremiyorum bende. Banada bi fikir versenize hanımlar.
Gule gule kullanin farmasicim :)
sağolasın bitanemAa demeyi unutmuşum. Güle güle kullanın
Çok güzelmiş farmasi. Bende iki takım köşe koltuk yaptırıcam. Yer pek müsait değil,ikisinide yaptırmaya karar verdim. Renklerine karar veremiyorum bende. Banada bi fikir versenize hanımlar.
aman öyle şartlandırma kendiniKatalog var elimde kumaş kataloğu aslında ama işte kahve beyaz olunca ünite...kremdi öncekiler,oturma odası olunca zor oluyo. Kahveye yakışan başka renkte aklıma gelmiyo. Neyse artık krem yaparım yine olmazsa
Aa bi dakika linki görmemiştim. Bakıyorum hemen
kreme takmayan var mı zeytincim ben de öyleydim ama artık kabuğumu yavaştan değiştiriyorum sanırımSağolun çok sağolun. Doğru diyosun aslında takmışım ben kreme. Bundan önceki tüm odalar aynı gibiydi. Mobilyalar beyaz,kumaş olanlar kahve,krem tonları ...yatak odasından tutunda mutfağa kadar. Taktımı takıyorum işte
canım ya :)Allah razı olsun. hayatı ıskalamamk arada hem kendimize çevremize nefes aldırmak ve küçük mutluluklar. Atlıyoruz çoğu zaman koşturmacada yaptığın pizzanın yorgunluğu kalmamıştır. ah ah olsa da ben de yesem :) Ellerine sağlık. Çekyatları da çok sevdim canımAllah razı olsun kızlar daha güzelleri gönlünüzce sizlerin olsun inşaallah
koltuğu satan çocuk elemanıyla geldi birkaç işi vardı onları halletmek için
tam o sıra ben de çocukların pizzalarını servis yapıyordum...
hemen oturun dedim kısmetinizde varmış diye
koltuk satan çocuk abla inanır mısın şu saatten bu zamana müşteri geldi gitti vs derken ben bir şey yememiştim karnım açtı bu kadar olur dedi ...
bir güzel yediler ev yapımı vişne kompostomla ikram ettim
diğer yeğenim kuzucuk da hala ellerine sağlık deyip memnun oldu...
ama ben hepsinden çok daha memnun oldum
çok sağol canım arada molalarla yapıyorum :)Kolay gelsin canım...
hardal sarısına hastaym son günlerde :) çok hoş renkler var aslında canım kendini kıstlamaSağolun çok sağolun. Doğru diyosun aslında takmışım ben kreme. Bundan önceki tüm odalar aynı gibiydi. Mobilyalar beyaz,kumaş olanlar kahve,krem tonları ...yatak odasından tutunda mutfağa kadar. Taktımı takıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?