BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok güzelmiş farmasi. Bende iki takım köşe koltuk yaptırıcam. Yer pek müsait değil,ikisinide yaptırmaya karar verdim. Renklerine karar veremiyorum bende. Banada bi fikir versenize hanımlar.

Çok güzelmiş farmasi. Bende iki takım köşe koltuk yaptırıcam. Yer pek müsait değil,ikisinide yaptırmaya karar verdim. Renklerine karar veremiyorum bende. Banada bi fikir versenize hanımlar.

Gule gule kullanin farmasicim :)

Allah razı olsun kızlar daha güzelleri gönlünüzce sizlerin olsun inşaallah

koltuğu satan çocuk elemanıyla geldi birkaç işi vardı onları halletmek için
tam o sıra ben de çocukların pizzalarını servis yapıyordum...
hemen oturun dedim kısmetinizde varmış diye
koltuk satan çocuk abla inanır mısın şu saatten bu zamana müşteri geldi gitti vs derken ben bir şey yememiştim karnım açtı bu kadar olur dedi ...
bir güzel yediler ev yapımı vişne kompostomla ikram ettim

diğer yeğenim kuzucuk da hala ellerine sağlık deyip memnun oldu...

ama ben hepsinden çok daha memnun oldum

Zeytincm yesil koltuklar fusya ve gri renk olabilit annem yeni aldi yesil cok hos durdu annemin kose degil ama guzel ben de fusya alirdim renk secenegim olsa :)

Odamın durumu bu..cam önüne berjer istiyorum,kapının karşısınada köşe. Fakat şu tv ünitesi kısıtlıyo seçimlerimi. Banada bi el atsanız..

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 119
Allah allah..eskiden yan çıkardı resimler,uyuz olurdum. Şimdi tepetaklak olmuş..bana gidermi yapıyo ne

Katalog var elimde kumaş kataloğu aslında ama işte kahve beyaz olunca ünite...kremdi öncekiler,oturma odası olunca zor oluyo. Kahveye yakışan başka renkte aklıma gelmiyo. Neyse artık krem yaparım yine olmazsa
Aa bi dakika linki görmemiştim. Bakıyorum hemen

aman öyle şartlandırma kendini
kahveye ceviz yeşili ya da hardal tarzı tonlar da yakışır
limon küfü de güzel bence

genelde pastel tonlarını kastediyorum

fuşya tonları da çok canlı güzel duruyor

Sağolun çok sağolun. Doğru diyosun aslında takmışım ben kreme. Bundan önceki tüm odalar aynı gibiydi. Mobilyalar beyaz,kumaş olanlar kahve,krem tonları ...yatak odasından tutunda mutfağa kadar. Taktımı takıyorum işte

kreme takmayan var mı zeytincim ben de öyleydim ama artık kabuğumu yavaştan değiştiriyorum sanırım

canım ya :)Allah razı olsun. hayatı ıskalamamk arada hem kendimize çevremize nefes aldırmak ve küçük mutluluklar. Atlıyoruz çoğu zaman koşturmacada yaptığın pizzanın yorgunluğu kalmamıştır. ah ah olsa da ben de yesem :) Ellerine sağlık. Çekyatları da çok sevdim canım

hardal sarısına hastaym son günlerde :) çok hoş renkler var aslında canım kendini kıstlama

Farmasi güle güle kullan canım. Pizza da ölmüşlerşn ruhuna gitsin. Ne güSel tesadüf olmuş. Allah razı olsun.
@zytn_lmn benim de salonum kahve. Perdelerime kıyamadıpım için koltuklarımı değiştirirsem beyaz Turkuaz planlıyorum. Araya da kahve yastıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…