BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam güzeller
Bugün haftanın ilk harcamasız gününü başlattîm
Dünden kalan yemegi dondurucuya attım ziyan olmadı .
iyi yapmışsın. ben de israfa ziyana karşıyım.

dün 170 tl ye bebek bezi aldım . 2 kutu.

kendime mayo ve yağmur çizmesi. büyük oğlana kot pantolon aldım . en son harcamalarımız bunlar

Bugün bir hesap ettim son 4 aylik süreçte alsat işlemlerinden ne gelir elde etmişim diye
15 Kasım 15 Aralık arası 377 tl
15 Aralık 15 ocak 626 tl
15 ocak 15 Şubat 221tl
15 şubat 15 Mart 319 tl
Şeklinde olmuş

Maşallah ne güzel takip edebiliyorsunuz, ben beceremedim sanırım korkuyorum bir de: )

Günaydınlar, bu arada cilt bakımına giden var mı? Güvendiğim bir güzellik merkezine sordum 150 lira standart cilt bakımı dedi, ayda bir gitsem mi acaba? Bir de kıyamıyorum sanırım parama: ( Evde de hiç beceremiyorum. Pratik evde uyguladığınız yöntemler var mı?

Selamlar
Markete gittim ( haftalik aldim) , başka eksikleride aldım
Arkadaşın evine gittim ufak bi hediyeyle .
işyerindeki bazı insanlar mobbing yapmaya çalışıyor , onlarla ugraşıyorum bu hafta .Türküz ya neden onlardan aşağı mesleklerde değiliz diye çatlıyorlar . Hem müslüman olup , hem laik olup , hem istedigini giyen , çevresiyle aktif iletişim halinde olunca kıskanıyorlar .
Arkadaşım sen çok güzel kadınsın ondanda çatlıyorlardır diyor :)
Ben bunun altından da kalkarım evel Allah .
Güzel bi diplomam olacak . Onlar istesede istemesede :)
Kulağımı tıkarım vazifemi yaparım

Haftada 1 maske
Hergün dove sabunla temizleme
2 günde bir gül suyunu yüze sürme
Göz altı kremi kullanma
Ben bunları düzenli yaparım.
Çok da güzeldir cildim
Haftada 1 masaja gidiyorum. Moralim iyi olunca etrafıma neşe saçıyorum ( herkes söyledigi için biliyorum)

söylediklerin çok doğru iş yerlerinde zaman zaman insanlar arasında bu çekememezlik durumu yaşanıyor
ama sen güçlü kadınsın bununda üstesinden gelirsin
sen yurt dışında mı doğdun yoksa sonradan mı gittin nasıl uyum sağladın
bahsetsene biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…