BİRİKİMCİ HATUNLAR

iyi akşamlar kızlar.
farmasi koltuklarını çok beğendim,iyi günlerde kullansın yavruların.
zytn ben de deve tüyü rengi hastasıyım ya da ona yakın tonlara bayılıyorum.
kırmızı,pembe,fusya ve türevleri dekorasyonda asla bana hitap etmiyor.kullanan birini görünce beğeniyorum ama kendi evimde düşünemiyorum.

Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
Mutluluklar dilerim canım.
Yanınızda acayip tutumlu oldum. 18:30 da yaşadığımız şehre geldik. Evde yemek yoktu. Başka zaman olsa dışarıda yer eve öyle gelirdik. Yok dedim eşime. Evde yiyelim. Ne gerek var şimdi masrafa.
Eve geldik dondurucuda tavuğum vardı. Onu çıkarıp çözdürdğm. Şimdi kızarıyor. Yanına da makarna.
Ohhhh misssss

Iyi günlerde kullan canım...

Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))

Allah razı olsun kızlar hepinizden de
math mutluluklar canım
papatyacım afiyet olsun

ve bugün annemle daire aldığı inşaatın hangi yapım aşamasında olduğunu da bakmaya gittik öğleden önce
yalnız gitmesine gönlüm razı olmadı
orada da daha önceden okulumuzda mutemet olarak çalışan emekli bir bey elinden boya işi de geliyor dış boya için o da oradaymış saat 11 :00 civarı filandı sordum kaç kişisiniz diye 4 dedi
en yakın marketten meyve suyu kek tatlı tuzlu tip krakerler ve de bardak alıp verdim
helal hoş olsun....

şuna dikkat ettim bu aralar sadaka vermek isteyip Allah'ım sen hayırlısını karşıma çıkar deyip bekliyorum... çok şükür bir sebep yaratıyor Allah'ım...
azıcık da ahiret kumbarasına çalışalım hayırlısıyla bakalım

en sediğim uyum. ya da krem mavi :)

hayırlı uğurlu olsun canım . çok mutlu olmanız dileğiyle :)

dışarda yemek hem masraf hem sağlıksız oluyor. bende elimden geldiğince evde yemeğe çalışıyorum :) afiyet olsun

yesa uzaktan da hissediliyor mu gerçekten. Yıllardır ev kredisi ödüyoruz. Yani aslında bu yaza gelene kadar çok zorlanmadık ve hatta üzerine bir de araba kredisi ekledik 2 yıl önce. Fakat gerçekten artık sıkıldım.

Evet canım ya okur okumaz içimden inşallah inşallah dedim ama gayri ihtiyari söyledim bunu çünkü dediğim gibi çok içten dilemişsin umarım olur..

Yine de bence olumlu düşün hem çok az zamanınız kaldı hem de bu devirde borçsuz bir şey olmuyor Allaha şükür hem eviniz hem de arabanız olacak ki herkes biliyorduk artık benim eve ne kadar özendiğimi. O yüzden sen çok sıkılsan da ben sana özeniyor, imreniyorum..

math hayırlı uğurlu olsun canım Allah sonuna kadar mesut etsin:)

M maviduvar1 çok içten dilemişsin gibi geldi bana yani yazından bile anladım.

Varyemez güle güle kullanın kanepenizi..

Çok şükür tabi ki. Başka türlü mal sahibi olunmuyor. Zaten iyi ki o zaman alıp başımızı sokmuşuz. Şimdi çok pahalı evler. Ama şu son 1-2 ayda çok sıkıştık ki şimdiye dek hiç birşeyden eksik kalmadan üstelik birikim yaparak
Ödedik. Ama artık gerçekten yoruldupumuzu hissediyoruz.
Canım inşallah rabbşm sana şöyle gönlüne göre bir ev verir. Âmin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…