- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
bugün oğluşların odasına 2 tane çekyat aldım yeni çıkanlardan evdeki 2 çekyatı 300 tl ye saydı üzerine 1400 tl vereceğim ....
model şu
Eki Görüntüle 1266539
Mutluluklar dilerim canım.Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
canım ya :)Allah razı olsun. hayatı ıskalamamk arada hem kendimize çevremize nefes aldırmak ve küçük mutluluklar. Atlıyoruz çoğu zaman koşturmacada yaptığın pizzanın yorgunluğu kalmamıştır. ah ah olsa da ben de yesem :) Ellerine sağlık. Çekyatları da çok sevdim canım
Farmasi güle güle kullan canım. Pizza da ölmüşlerşn ruhuna gitsin. Ne güSel tesadüf olmuş. Allah razı olsun.
@zytn_lmn benim de salonum kahve. Perdelerime kıyamadıpım için koltuklarımı değiştirirsem beyaz Turkuaz planlıyorum. Araya da kahve yastıklar.
iyi akşamlar kızlar.
farmasi koltuklarını çok beğendim,iyi günlerde kullansın yavruların.
zytn ben de deve tüyü rengi hastasıyım ya da ona yakın tonlara bayılıyorum.
kırmızı,pembe,fusya ve türevleri dekorasyonda asla bana hitap etmiyor.kullanan birini görünce beğeniyorum ama kendi evimde düşünemiyorum.
Iyi günlerde kullan canım...
Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
Mutluluklar dilerim canım.
Yanınızda acayip tutumlu oldum. 18:30 da yaşadığımız şehre geldik. Evde yemek yoktu. Başka zaman olsa dışarıda yer eve öyle gelirdik. Yok dedim eşime. Evde yiyelim. Ne gerek var şimdi masrafa.
Eve geldik dondurucuda tavuğum vardı. Onu çıkarıp çözdürdğm. Şimdi kızarıyor. Yanına da makarna.
Ohhhh misssss
bugün oğluşların odasına 2 tane çekyat aldım yeni çıkanlardan evdeki 2 çekyatı 300 tl ye saydı üzerine 1400 tl vereceğim ....
model şu
Eki Görüntüle 1266539
en sediğim uyum. ya da krem mavi :)Farmasi güle güle kullan canım. Pizza da ölmüşlerşn ruhuna gitsin. Ne güSel tesadüf olmuş. Allah razı olsun.
@zytn_lmn benim de salonum kahve. Perdelerime kıyamadıpım için koltuklarımı değiştirirsem beyaz Turkuaz planlıyorum. Araya da kahve yastıklar.
hayırlı uğurlu olsun canım . çok mutlu olmanız dileğiyle :)Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
dışarda yemek hem masraf hem sağlıksız oluyor. bende elimden geldiğince evde yemeğe çalışıyorum :) afiyet olsunMutluluklar dilerim canım.
Yanınızda acayip tutumlu oldum. 18:30 da yaşadığımız şehre geldik. Evde yemek yoktu. Başka zaman olsa dışarıda yer eve öyle gelirdik. Yok dedim eşime. Evde yiyelim. Ne gerek var şimdi masrafa.
Eve geldik dondurucuda tavuğum vardı. Onu çıkarıp çözdürdğm. Şimdi kızarıyor. Yanına da makarna.
Ohhhh misssss
yesa uzaktan da hissediliyor mu gerçekten. Yıllardır ev kredisi ödüyoruz. Yani aslında bu yaza gelene kadar çok zorlanmadık ve hatta üzerine bir de araba kredisi ekledik 2 yıl önce. Fakat gerçekten artık sıkıldım.
math hayırlı uğurlu olsun canım Allah sonuna kadar mesut etsin:)
M maviduvar1 çok içten dilemişsin gibi geldi bana yani yazından bile anladım.
Varyemez güle güle kullanın kanepenizi..
Çok şükür tabi ki. Başka türlü mal sahibi olunmuyor. Zaten iyi ki o zaman alıp başımızı sokmuşuz. Şimdi çok pahalı evler. Ama şu son 1-2 ayda çok sıkıştık ki şimdiye dek hiç birşeyden eksik kalmadan üstelik birikim yaparakEvet canım ya okur okumaz içimden inşallah inşallah dedim ama gayri ihtiyari söyledim bunu çünkü dediğim gibi çok içten dilemişsin umarım olur..
Yine de bence olumlu düşün hem çok az zamanınız kaldı hem de bu devirde borçsuz bir şey olmuyor Allaha şükür hem eviniz hem de arabanız olacak ki herkes biliyorduk artık benim eve ne kadar özendiğimi. O yüzden sen çok sıkılsan da ben sana özeniyor, imreniyorum..
İyi günlerde kulla farmasicim
math hayırlı uğurlu olsun canım Allah sonuna kadar mesut etsin:)
M maviduvar1 çok içten dilemişsin gibi geldi bana yani yazından bile anladım.
Varyemez güle güle kullanın kanepenizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?