Gram altını çoook uzun vadede düşünmek lazım yani alıp aldığın fiyatı yazıp unutacaksın, her hafta bakınca üzülebilirsin, 12 ay sonra bakmak lazım bence ama ben her ay az az aldığım için görüyorum mecbur bazen seviniyorum bazen şok oluyorumKızlar yaptığım birikim ile 44 gr altın aldım cuma günü 140,50 tl den şimdi baktım altın 135 tl ye düşmüş yanlış mı yaptım şimdi ben bilemedim uzun vadede mi düşünmelitim bu yatırı mı
Hafta sonu ve tatil olduğu için o kadar düşüktür. Mesai başlayınca normale döner. Üzülmeyin.Kızlar yaptığım birikim ile 44 gr altın aldım cuma günü 140,50 tl den şimdi baktım altın 135 tl ye düşmüş yanlış mı yaptım şimdi ben bilemedim uzun vadede mi düşünmelitim bu yatırı mı
140.71 tl den 30 gr altın aldım
Geçenlerde en son 3.50 den 1000 dolar almıştım.
Cumartesi günü günüm var oradan gelecek parayı da ne nasipse o şekilde değerlendirmeye çalışırım artık.
Havalar çok sıcak burada , hiçbirşey yapasım yok.
Biz yurtdışı için her ay 100 Euro alıyoruz. Gideceğimiz zaman da bankadan çekip yanımıza alıyoruz. Orada kart kullanmamaya özen gösteriyoruz.Merhabalar
Sizlerden fikir almak istiyorum ...
Seneye nasipse yurt disi turu yapmak istiyoruz . isyeri durumumuza da bagli ya da en kotu yunanistan olacak zaten izmirliyim.
Gezi icin ayri kumbara yapmistim. Bugun baktim 300 tl .
Bunu tl mi tutayim yoksa dolar euro mu yapayim.
Her ay boyle boyle biriktircem tatil icin de.
Ogluma da bayram harcligi 350 tl toplandi. Onun hesabina gram aldim ..bereketli olsun insallah.
Tesekkur ederim.Biz yurtdışı için her ay 100 Euro alıyoruz. Gideceğimiz zaman da bankadan çekip yanımıza alıyoruz. Orada kart kullanmamaya özen gösteriyoruz.
Euro olarak tutmak daha mantıklı bence
Ne demek canımTesekkur ederim.
Seni ve Ozgeyi gezi zamani gidilecek yerler konusunda rahatsiz edecegim
InsallahNe demek canım
Memnuniyetle. Elimden birşey gelirse yapmaya hazırım.... keyifli seyahatler yapalım inşallah
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Afiyet şifa olsun.
Ellerine sağlık eminim tadı mükemmeldir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?