- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
Bi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...
Hayırlı olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin....
Bizde bizede....
Mutluluklar dilerim canım.
Yanınızda acayip tutumlu oldum. 18:30 da yaşadığımız şehre geldik. Evde yemek yoktu. Başka zaman olsa dışarıda yer eve öyle gelirdik. Yok dedim eşime. Evde yiyelim. Ne gerek var şimdi masrafa.
Eve geldik dondurucuda tavuğum vardı. Onu çıkarıp çözdürdğm. Şimdi kızarıyor. Yanına da makarna.
Ohhhh misssss
Çok şükür tabi ki. Başka türlü mal sahibi olunmuyor. Zaten iyi ki o zaman alıp başımızı sokmuşuz. Şimdi çok pahalı evler. Ama şu son 1-2 ayda çok sıkıştık ki şimdiye dek hiç birşeyden eksik kalmadan üstelik birikim yaparak
Ödedik. Ama artık gerçekten yoruldupumuzu hissediyoruz.
Canım inşallah rabbşm sana şöyle gönlüne göre bir ev verir. Âmin...
@yesa1umarim sende ev sahibi olursun cnm kaybim 72bine kalici konuttan daire aldi yarisindan fazlasinu nakit verdi yarisini taksit yapmis ama yurtdisina gidip 3ayda 10bn alarakta kapatir zaten 1.kattdaire darisi basimiza dicem ama nasip
Depremde devlet konutlar yaptiya o evler aynen cok iyimisKesinlikle katılıyorum ev fiyatları giderek artıyor ve bence artmaya da devam edecek.. Bu da geçer gider Allah can sağlığı versin de..
Çok iyiymiş canım ama kalıcı konut nasıl bir şey 72 bin çok iyiymiş valla..
Depremde devlet konutlar yaptiya o evler aynen cok iyimis
"delimideli, post: 37269187, member: 503262"]Bildigin apaetman yani :)
Âmin inşallah... Şu anda ilk yapmam gereken şey yatak odamı değiştirmek. 15 yıldır kullanıyoruz ve çok kötü durumda artık. Bşr sabah kalktığında dağılmış şekilde bulacağım dolabı diye korkuyorum.delimideli
Allah hayırlısıyla sana bebek, bana ev, papatyaya 40 bin, math'e mutluluk, bir arkadaşında bebeğiydi sanırım ona sağlık versin...
Diğer bütün birikimci hatunlara da gönüllerinden ne geçiyorsa onu ama en başında da sağlık ve huzur..
İnsl odersiniz cnm ayakkabidan 30tl kar etmissin ne guzel :) 20tl yemk cok degil arada olur oyle :)kizimin ayakkabisini 50 liraya aldik,30 lirayi kumbarama attim. disarda yemek yedik,esime yemeyelim dedim illa yiyelim dedi.20 de oraya gitti.zavalli kocam su an hesap yapiyor.bu aydan sonra 2000 lira olan ev taksitimiz 2500 oluyor.ama nasil odeyecegiz bilmiyorum Allah buyuk ins bize bir kapi acar.cok zorlanacagiz ama odenecek bir sekilde.su evin borcu bitseydi bir,ama daha cooook var.Allah saglik sihhat versin de odeyelim ins
Âmin inşallah... Şu anda ilk yapmam gereken şey yatak odamı değiştirmek. 15 yıldır kullanıyoruz ve çok kötü durumda artık. Bşr sabah kalktığında dağılmış şekilde bulacağım dolabı diye korkuyorum.
Yesam benm oturdugum bu kucuk muhitte bile oyle yeni yeni sifr daireler ayni fiyatlarda o yuzden buralardab alamadi zaten bzn mahallenn 15-20dk yukarsndan aldi
kizimin ayakkabisini 50 liraya aldik,30 lirayi kumbarama attim. disarda yemek yedik,esime yemeyelim dedim illa yiyelim dedi.20 de oraya gitti.zavalli kocam su an hesap yapiyor.bu aydan sonra 2000 lira olan ev taksitimiz 2500 oluyor.ama nasil odeyecegiz bilmiyorum Allah buyuk ins bize bir kapi acar.cok zorlanacagiz ama odenecek bir sekilde.su evin borcu bitseydi bir,ama daha cooook var.Allah saglik sihhat versin de odeyelim ins
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah. Dışarıda yemek ara sıra olmalı. Ama ben bu ay hiç düşünmüyorum dışarıda yemek yemeyi. Bakalım kart ne kadar oynayacak. Genelde kartla ödüyoruz çünkükizimin ayakkabisini 50 liraya aldik,30 lirayi kumbarama attim. disarda yemek yedik,esime yemeyelim dedim illa yiyelim dedi.20 de oraya gitti.zavalli kocam su an hesap yapiyor.bu aydan sonra 2000 lira olan ev taksitimiz 2500 oluyor.ama nasil odeyecegiz bilmiyorum Allah buyuk ins bize bir kapi acar.cok zorlanacagiz ama odenecek bir sekilde.su evin borcu bitseydi bir,ama daha cooook var.Allah saglik sihhat versin de odeyelim ins
Canım yaptıracağım odayı. Modeli rengi herşeyi hazır kafamada. Ama para yok. Ben bu yaz evde bir giyinme odası dizayn ettim o nedenle yatak odamda dolap daha az olacak. Dedim ya para dışında herşey hazır.İnşallah onu da değiştirirsiniz canım en kısa zamanda indirimleri takip et belki denk gelir bir şey..
Valla çok sanşlıymış.. yine aynı çevreden hemde resmen yarı fiyatına
80 ayırmıştın sabah okumuştum mesajını mutlu hatta inşallah bulabiliriz demiştin güzel arttırmışsın bence.. Neden taksit değişecek yapılandırma ya da ara ödeme falan mı yapacaksınız..Bir de aldığınız evde oturuyoruz değil mi ayrıyeten kira vermiyorsunuz..
malesef kira da veriyoruzİnşallah onu da değiştirirsiniz canım en kısa zamanda indirimleri takip et belki denk gelir bir şey..
Valla çok sanşlıymış.. yine aynı çevreden hemde resmen yarı fiyatına
80 ayırmıştın sabah okumuştum mesajını mutlu hatta inşallah bulabiliriz demiştin güzel arttırmışsın bence.. Neden taksit değişecek yapılandırma ya da ara ödeme falan mı yapacaksınız..Bir de aldığınız evde oturuyoruz değil mi ayrıyeten kira vermiyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?