BİRİKİMCİ HATUNLAR

@yesa1umarim sende ev sahibi olursun cnm kaybim 72bine kalici konuttan daire aldi yarisindan fazlasinu nakit verdi yarisini taksit yapmis ama yurtdisina gidip 3ayda 10bn alarakta kapatir zaten 1.kattdaire darisi basimiza dicem ama nasip

Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))

Hayırlı olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin....

Bi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...

Bizde bizede....

Bende bazen usengeckikten yemek yapmayıp dışardan söylüyorum bende bu ay ona dikkat etmek istiyorum hemen hemen her hafta sonu dısardayız yemeğe ama artık yavaş yavaş azaltacağımm bu durumu

Kesinlikle katılıyorum ev fiyatları giderek artıyor ve bence artmaya da devam edecek.. Bu da geçer gider Allah can sağlığı versin de..

@yesa1umarim sende ev sahibi olursun cnm kaybim 72bine kalici konuttan daire aldi yarisindan fazlasinu nakit verdi yarisini taksit yapmis ama yurtdisina gidip 3ayda 10bn alarakta kapatir zaten 1.kattdaire darisi basimiza dicem ama nasip

Çok iyiymiş canım ama kalıcı konut nasıl bir şey 72 bin çok iyiymiş valla..

Depremde devlet konutlar yaptiya o evler aynen cok iyimis

Depremde devlet konutlar yaptiya o evler aynen cok iyimis
"delimideli, post: 37269187, member: 503262"]Bildigin apaetman yani :)

Valla güzel fırsat çıkmış karşılarına.. Burda öyle bir imkan yok tek imkan para biriktirip peşinat yapıp kredi çekmek ve en az 150-200'u gözden çıkarmak..

Âmin inşallah... Şu anda ilk yapmam gereken şey yatak odamı değiştirmek. 15 yıldır kullanıyoruz ve çok kötü durumda artık. Bşr sabah kalktığında dağılmış şekilde bulacağım dolabı diye korkuyorum.

Yesam benm oturdugum bu kucuk muhitte bile oyle yeni yeni sifr daireler ayni fiyatlarda o yuzden buralardab alamadi zaten bzn mahallenn 15-20dk yukarsndan aldi

kizimin ayakkabisini 50 liraya aldik,30 lirayi kumbarama attim. disarda yemek yedik,esime yemeyelim dedim illa yiyelim dedi.20 de oraya gitti.zavalli kocam su an hesap yapiyor.bu aydan sonra 2000 lira olan ev taksitimiz 2500 oluyor.ama nasil odeyecegiz bilmiyorum Allah buyuk ins bize bir kapi acar.cok zorlanacagiz ama odenecek bir sekilde.su evin borcu bitseydi bir,ama daha cooook var.Allah saglik sihhat versin de odeyelim ins

İnsl odersiniz cnm ayakkabidan 30tl kar etmissin ne guzel :) 20tl yemk cok degil arada olur oyle :)

İnşallah onu da değiştirirsiniz canım en kısa zamanda indirimleri takip et belki denk gelir bir şey..

Yesam benm oturdugum bu kucuk muhitte bile oyle yeni yeni sifr daireler ayni fiyatlarda o yuzden buralardab alamadi zaten bzn mahallenn 15-20dk yukarsndan aldi

Valla çok sanşlıymış.. yine aynı çevreden hemde resmen yarı fiyatına

80 ayırmıştın sabah okumuştum mesajını mutlu hatta inşallah bulabiliriz demiştin güzel arttırmışsın bence.. Neden taksit değişecek yapılandırma ya da ara ödeme falan mı yapacaksınız..Bir de aldığınız evde oturuyoruz değil mi ayrıyeten kira vermiyorsunuz..

Allah ödeme kolaylığı versin inşallah. Dışarıda yemek ara sıra olmalı. Ama ben bu ay hiç düşünmüyorum dışarıda yemek yemeyi. Bakalım kart ne kadar oynayacak. Genelde kartla ödüyoruz çünkü

Canım yaptıracağım odayı. Modeli rengi herşeyi hazır kafamada. Ama para yok. Ben bu yaz evde bir giyinme odası dizayn ettim o nedenle yatak odamda dolap daha az olacak. Dedim ya para dışında herşey hazır.

Arkadaslar hızınıza yetişlmiyor:)ben eve şimdi geldim kayınvalidemin yanındaydım...görümcemlerle güzel bir akşam geçirdik...yazılanlara soyle bir baktım kayınvalide sorunu yasayanlara Allah sabır versin...ben kayınvalide yönünden görümcemler yönünden cok sanslıyım...cok anlayışlı bir aile yapıları var..hiçbirşeyime karışmazlar....benim şimdide bebek var diye hiç birşeye el surdurmuyorlar..cok iyi kafa yapımız tutuyor....bugun markete uğradım 60 tl harcadım...aslında kızımın eksikleri var onalrıda yarın alırım inş...kışlık badilere ihtiyacımız var..dua eden arkadaşlar bende biraz geniş ev isityorum..ne olur duanıza ekleyin...cok sukur evim var..ama kucuk geliyor...90 metre kare...2 oda mız var...solonda oturmak zorundayım..oda kuuck zaten..misafir gelince toplu duran bir odam oolsun isityorum..birde salon takımım yemek masam felanda yok..masada bayağı lazım oluyor ama yerim yok...eşyam benimde 14 yıllık..degişcek cok sey var ama sırayla inş...

M maviduvar1 o da olur inşallah kafanda ayarlamışsın zaten giyinme odası gerçekten çok hoş olabilir..

suefsan ben daha 53 günlük evliyim ama kayınvalidemi 3 yıldır tanıyorum. Çok severim kendisini ama herkes dur bir evlen demişti o zaman değişir.. ama hala severim şimdi de aman daha yenisin dur bir kaç sene geçsin diyorlar o zaman değişeceğini söylüyorlar içten içe korkuyorum valla.

Ama 14 yıl dile kolay.. seni görünce dayanamadım hala iyi bahsediyorsun darısı başıma umarım değişmez hem o hem benim fikirlerim..

malesef kira da veriyoruz biz evi elden taksitle aldik,muteahhite oduyoruz her ay.aylik 2300 dusuyordu 5 yil icin,biz de ilk yil 2000 sonra 2500 olsun dedik.tamam dedi adam da sagolsun.ama simfi nasil vercez diye dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…