BİRİKİMCİ HATUNLAR

Azıcık yükünü hafifleteyim cnm senin.
Gönder o altınları bana
Altınında falan gözüm olduğundan değil haaa, tamamen seni düşündüğümden, maksat derdin tasan kalmasın

Azıcık yükünü hafifleteyim cnm senin.
Gönder o altınları bana
Altınında falan gözüm olduğundan değil haaa, tamamen seni düşündüğümden, maksat derdin tasan kalmasın
Ayyyy ne kaa fedakar bir arkadaş, Allah razı olsun kuzucum, yaz adresi , postalayivereyim bugün

İnan seninkiler benimkinden çok daha fazladır maşallah, maşallah.. Rabbim arttırsın birikimlerimizi inşallah...

Ayyyy ne kaa fedakar bir arkadaş, Allah razı olsun kuzucum, yaz adresi , postalayivereyim bugün

İnan seninkiler benimkinden çok daha fazladır maşallah, maşallah.. Rabbim arttırsın birikimlerimizi inşallah...
Amin cnm, Allah bereket versin insallah birikimlerimize

Bugün yine yazdım programa, sapıkları oldum resmen al altın,al dediler en son!!! kisa vadede al sat yapma, al- unut uzun vadede kazandırır elbet dediler doğru yoldaymisim, devam o halde

Haaa bu arada kanun gereği not düşmek gerekiyormuş ytd(yatırım tavsiyesi değildir)

günaydın kızlarrrrrr

kafamda deli sorular bu yaz çocuklarımla tatil planı yapayım dedim ama 1500 tl tutuyor herşey dahil iki küçük çocukla dinlenebileceğim bir tatil..

ama bir yandan da biriktir napcan tatili diyorum... çocuklar 4 ve 5 yaşında daha küçükler anlamazlar tatilden büyüsünler öyle gidelim diyorum ama bi uzaklaşmakta istiyorum herşeyden herkesten yıllık inzimi ağustosta alabilcem siz ne dersiniz gitmeli mi tatile birikim mi yapmalı

Kesinlikle gitmelisiniz, bugünler geri gelmeyecek, birikim yapıyoruz diye hayattan calmamaliyiz bence..en güzel birikim keyifle geçen anlardır..para gelir gider, yine birikir 1500 kaç gün için bilmiyorum, ama iyi araştırıp uygun fiyatlı oteller de bulunabilir.

Ayrıca halen 0-6 yaş ucretsizken bu günleri de değerlendirmelisiniz

İstanbuldaysan bikaç gunluk ağvaya şileye filan kaçabilirsiniz mesela.. Uygun otellerde bulunur hem :)

Ayrıca halen 0-6 yaş ucretsizken bu günleri de değerlendirmelisiniz

0-6 yaş ücretsiz ve bu sene bu son seneye 6 yaşını doldurcak oğluşum :)))

apart evde kalmak istemiyorum çünkü çocuklar ve ben yalnız olucaz korkarım hemde temizlik ve yemek yapma işlerinden 6 günlüğüne uzaklaşmak istiyorum..

herşey dahil bir otel yol param el harçlığım herşey dahil 1500 tl 6 gece ama bir tarafımda bir suçluluk hissi :))

Fiyat gayet makul, kesinlikle her şey dahile gidin, tatilde yemek, temizlik ile ugrasilmamali

İstanbuldaysan bikaç gunluk ağvaya şileye filan kaçabilirsiniz mesela.. Uygun otellerde bulunur hem :)

ankara'dayım :)))

2 yıl evvel amasraya gittik ev kiraladık ama ben çok yoruldum temizlik yap sabah öğle akşam yemek bulaşık çamaşır as denizden gel kum oluyor heryer banyo yıka :)))

geçen yıl iş yerim antalya'ya gönderdi tüm çalışanlarını sırasıyla annem çocuklarıma bakıyor çok da bunalmıştı kafa dinlesin diye annemle gittik tatile.. vicdanım sızladı çocuklarımmmm diye..

bu yıl da çocuklarımla gideyim istiyorum eşimden ayrıyım o yüzden ev kiralama apart işlerine tek başıma cesaret edemiyorum.. otel olsun açık büfe, oda temizliği ohhh misss

Biz eksi hesaplardayken, taksitle tatile gittik, yol parası ayarladık, otelden çıkmadık ama gittik.
İyki gitmişiz. Keşke daha önce gitsetdik, bir çocuk gözüyle gitmek kalmak isterdim.
Hiç düşünmeyin, herşey geçiyor ama anılar kalıyor. Sizede iyi gelecek Gidin eğlenin iyi tatiller.

Bence gidin o yaşlardaki olayları tam hatırlamasalar da hisleri hatırlıyorlar

Hangi otel ?

Selam bende doğru yoldayım o zaman fiziki altın seviyorum ben..

Iki çocukla herşey dahil tatil için çok uygun bir fiyat kesinlikle gidin derim çocuklar herşeyi algılıyor size de iyi gelir tatil.
Paradır yine gelir yerine ama gidebilecekken gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…