- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Azıcık yükünü hafifleteyim cnm senin.Günlerdir NTV gerisayim programını izliyorum, az önce altının gidişatı ile ilgili soru sordum.altina pek deginmiyorlar...
Cevapları şu oldu, bir savaş çıkmadığı sürece altın yukselmeyecektir, ortadadir altin yatırımı, uzun vadeli yatırımdır, sadece altına yüklenme , sepet oluştur..e bunu zaten biliyoruz..bir de vadeli hesap oluştur dediler..ben bankada vadeli hesap sevmiyorum, güvenemiyorum geçmişte para kaptırdım, çok uzun vadede geri aldım, stres oldum, kaybım oldu... Sanırım altına bu yıl sonuna kadar devam edeceğim..amaaaan vallahi dertsiz başıma dert aldım, birikim yapmazken kafam rahattımeblağ yükseldikçe işin stresi de artıyor yaaaa bu arada sanki 100 binlik yatırım yapıyorum, 3-5 kuruşla strese girdim ya la yine de hamdolsun, tek derdimiz bu olsun, Rabbim başka stres , dert vermesin
Ben böyle değildim yahusererbah canım seni rahatlatayim derken senin stres bana geçti sanırım
Ayyyy ne kaa fedakar bir arkadaş, Allah razı olsun kuzucum, yaz adresi , postalayivereyim bugünAzıcık yükünü hafifleteyim cnm senin.
Gönder o altınları bana
Altınında falan gözüm olduğundan değil haaa, tamamen seni düşündüğümden, maksat derdin tasan kalmasın
Amin cnm, Allah bereket versin insallah birikimlerimizeAyyyy ne kaa fedakar bir arkadaş, Allah razı olsun kuzucum, yaz adresi , postalayivereyim bugün
İnan seninkiler benimkinden çok daha fazladırmaşallah, maşallah.. Rabbim arttırsın birikimlerimizi inşallah...
Kesinlikle gitmelisiniz, bugünler geri gelmeyecek, birikim yapıyoruz diye hayattan calmamaliyiz bence..en güzel birikim keyifle geçen anlardır..para gelir gider, yine birikirgünaydın kızlarrrrrr
kafamda deli sorular bu yaz çocuklarımla tatil planı yapayım dedim ama 1500 tl tutuyor herşey dahil iki küçük çocukla dinlenebileceğim bir tatil..
ama bir yandan da biriktir napcan tatili diyorum... çocuklar 4 ve 5 yaşında daha küçükler anlamazlar tatilden büyüsünler öyle gidelim diyorum ama bi uzaklaşmakta istiyorum herşeyden herkesten yıllık inzimi ağustosta alabilcem siz ne dersiniz gitmeli mi tatile birikim mi yapmalı
Ayrıca halen 0-6 yaş ucretsizken bu günleri de değerlendirmelisinizgünaydın kızlarrrrrr
kafamda deli sorular bu yaz çocuklarımla tatil planı yapayım dedim ama 1500 tl tutuyor herşey dahil iki küçük çocukla dinlenebileceğim bir tatil..
ama bir yandan da biriktir napcan tatili diyorum... çocuklar 4 ve 5 yaşında daha küçükler anlamazlar tatilden büyüsünler öyle gidelim diyorum ama bi uzaklaşmakta istiyorum herşeyden herkesten yıllık inzimi ağustosta alabilcem siz ne dersiniz gitmeli mi tatile birikim mi yapmalı
İstanbuldaysan bikaç gunluk ağvaya şileye filan kaçabilirsiniz mesela.. Uygun otellerde bulunur hem :)günaydın kızlarrrrrr
Ayrıca halen 0-6 yaş ucretsizken bu günleri de değerlendirmelisiniz
Fiyat gayet makul, kesinlikle her şey dahile gidin, tatilde yemek, temizlik ile ugrasilmamali0-6 yaş ücretsiz ve bu sene bu son seneye 6 yaşını doldurcak oğluşum :)))
apart evde kalmak istemiyorum çünkü çocuklar ve ben yalnız olucaz korkarım hemde temizlik ve yemek yapma işlerinden 6 günlüğüne uzaklaşmak istiyorum..
herşey dahil bir otel yol param el harçlığım herşey dahil 1500 tl 6 gece ama bir tarafımda bir suçluluk hissi :))
İstanbuldaysan bikaç gunluk ağvaya şileye filan kaçabilirsiniz mesela.. Uygun otellerde bulunur hem :)
EvetVaryemez bugünlerde al sat yapıyor musunuz ?
0-6 yaş ücretsiz ve bu sene bu son seneye 6 yaşını doldurcak oğluşum :)))
apart evde kalmak istemiyorum çünkü çocuklar ve ben yalnız olucaz korkarım hemde temizlik ve yemek yapma işlerinden 6 günlüğüne uzaklaşmak istiyorum..
herşey dahil bir otel yol param el harçlığım herşey dahil 1500 tl 6 gece ama bir tarafımda bir suçluluk hissi :))
0-6 yaş ücretsiz ve bu sene bu son seneye 6 yaşını doldurcak oğluşum :)))
Evet
Dün oğlanlarin dolarlarini sattım
Bugün de kendi gramlarımı sattım Allah bereket versin
Bugün yine yazdım programa, sapıkları oldum resmenal altın,al dediler en son!!! kisa vadede al sat yapma, al- unut uzun vadede kazandırır elbet dediler doğru yoldaymisim, devam o halde
Haaa bu arada kanun gereği not düşmek gerekiyormuş ytd(yatırım tavsiyesi değildir)
Iki çocukla herşey dahil tatil için çok uygun bir fiyat kesinlikle gidin derim çocuklar herşeyi algılıyor size de iyi gelir tatil.günaydın kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?