Aynen canım, ben de fiziki altın seviyorum, onay da aldım, devam ederim artıkSelam bende doğru yoldayım o zaman fiziki altın seviyorum ben..
Iki çocukla herşey dahil tatil için çok uygun bir fiyat kesinlikle gidin derim çocuklar herşeyi algılıyor size de iyi gelir tatil.
Paradır yine gelir yerine ama gidebilecekken gidin
canım bu uzun vade bir sene içinde geçerli midir yoksa 5 sene falan mıBugün yine yazdım programa, sapıkları oldum resmenal altın,al dediler en son!!! kisa vadede al sat yapma, al- unut uzun vadede kazandırır elbet dediler doğru yoldaymisim, devam o halde
Haaa bu arada kanun gereği not düşmek gerekiyormuş ytd(yatırım tavsiyesi değildir)
vallahi canım bi süre söylemediler ama geçen yaz temmuz 2016 da cumhuriyet altın 840 tl imiş, bugün 945 tl civarı, 2015 temmuz ayında 675 tl imiş....yani artış illaki oluyor, ama az, ama çok...canım bu uzun vade bir sene içinde geçerli midir yoksa 5 sene falan mı
canım bir sene sonraya planım var da o yüzden fiziki mi alsam yoksa bankadan mı alsam diyorum kararsızımvallahi canım bi süre söylemediler ama geçen yaz temmuz 2016 da cumhuriyet altın 840 tl imiş, bugün 945 tl civarı, 2015 temmuz ayında 675 tl imiş....yani artış illaki oluyor, ama az, ama çok...
bilemedim ki, ben fiziki sevip alıyorum, artıları eksileri değerlendirilmeli...canım bir sene sonraya planım var da o yüzden fiziki mi alsam yoksa bankadan mı alsam diyorum kararsızım
benim canımda fiziki almak istiyor ama artı eksi durumları düşündürüyorbilemedim ki, ben fiziki sevip alıyorum, artıları eksileri değerlendirilmeli...
Ne güzel onayı da almışsın daha da heveslenirsinAynen canım, ben de fiziki altın seviyorum, onay da aldım, devam ederim artıkalamadım bu ay altın, içim içimi kemiriyor, toplu param gelecek bi miktar bu hafta, hemen koşup alacağım inşallah..
Bu arada yazın birikim zor gerçekten, bu hafta tek gece bi yerlere kaçalım dedik biz de, 2 kişi 450 TL pazarlıklı indirimli, gitti bi yarım altın parası..içim cız ediyor ama gitmeden de olmuyor...
Maşallah canım, bereketli olsun inşallah, ben her ay ayiramiyorum maalesef, elime toplu geçtikçe gidip alabiliyorum...kaç tane oldu şuan hiç fikrim yok, başta çeyrek alıyordum bi ara yarım aldım, arada tam derken Aralık sonuna kadar biriksin bakalım ne çıkacak kutudan...şu cıva olayı yüzünden açıp bakasim vardı ama eşim saçmalama bir şey olmamıştır deyince vazgeçtim,( o hala 3-5 altın var sanıyor ) dursunlar bakalım..7. ayimdayım, 12 ayda ne becerebilecegim acaba...bu arada haftaya sehirdisindan yatılı arkadaşlar gelecek, yıkıldım resmenNe güzel onayı da almışsın daha da heveslenirsin
Eline gelecek olanı alınca da koşar altın alırsın.
Tatil de insana çok iyi geliyor ama gerçekten ihtiyaç o.
Ben iki ayda bir ata altın alıyorum yani ayda 500 ayırabiliyorum. Kardeşimin düğünü vardı bu hafta sonu geçti o da hayırlısı ile artık ayda 800 civarı ayırmayı planlıyorum.
Annem kardesimin düğünde çocuklarıma birer çeyrek altın almış, içimden geldi dedi sagolun hemen koydum onları da kenar köşeme.
Ooo misss, maşallah, bereketli olsun inşallahMerhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Bugün 139.69 tl den bir miktar altın aldım
Fiziki altını saklamak sıkıntı , ya yüksek güvenlikli ev olacak ya da banka kasası..gerçi ben bankalara güvenmiyorum ne kasa, ne de altın hesabı olası bir batma durumunda güvencede değil..hayırlısı deyip adım atmak gerekiyor artık... Allah'a emanet...benim canımda fiziki almak istiyor ama artı eksi durumları düşündürüyor
Ama hele ki şu zamanda yüksek meblağdaki altını evde tutmak da güvenli değil :) yani benim şahsen o kadar yok altın.. Sadece 6 çeyrekcik.. Evde rahat saklayacak yer buluyorum.Fiziki altını saklamak sıkıntı , ya yüksek güvenlikli ev olacak ya da banka kasası..gerçi ben bankalara güvenmiyorum ne kasa, ne de altın hesabı olası bir batma durumunda güvencede değil..hayırlısı deyip adım atmak gerekiyor artık... Allah'a emanet...
6 çeyrek az mı be tatlım, maşallah Allah bereket versin, bereketiyle artsın inşallah..1 tanesi bile kaybolsa çok üzülürüz, dişten arttırıp biriktiriyoruz neticede, hele ki sen öğrencisin bi de..Allah korusun bir şeycik olmaz inşallah..Ama hele ki şu zamanda yüksek meblağdaki altını evde tutmak da güvenli değil :) yani benim şahsen o kadar yok altın.. Sadece 6 çeyrekcik.. Evde rahat saklayacak yer buluyorum.
bugün tekrar yazacağım ntv ye bakalım ne diyecekler... 2018 de yükseleceği yazıyor da bu ara düşüşte olması kafa karıştırıyor... bu arada %9 az değil mi , %13-14 lerden sözediliyor?Vadeli hesap da kullanıyorum ben aylık yüzde 9.akbank,
Geçen altın yorumu okudum altın yükselecek diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?