amin papatya ins sag salim biter su evin borcu.cok sukur diyorum ama gercekten cok bunaldimAllah ödeme kolaylığı versin inşallah. Dışarıda yemek ara sıra olmalı. Ama ben bu ay hiç düşünmüyorum dışarıda yemek yemeyi. Bakalım kart ne kadar oynayacak. Genelde kartla ödüyoruz çünkü
Giyinme odamı bu yqZ yaptırdım. İnşallah yatak odasına da sıra gelir. Allah sağlık versin de hepsi olur.M maviduvar1 o da olur inşallah kafanda ayarlamışsın zaten giyinme odası gerçekten çok hoş olabilir..
@suefsan ben daha 53 günlük evliyim ama kayınvalidemi 3 yıldır tanıyorum. Çok severim kendisini ama herkes dur bir evlen demişti o zaman değişir.. ama hala severim şimdi de aman daha yenisin dur bir kaç sene geçsin diyorlar o zaman değişeceğini söylüyorlar içten içe korkuyorum valla.
Ama 14 yıl dile kolay.. seni görünce dayanamadım hala iyi bahsediyorsun darısı başıma umarım değişmez hem o hem benim fikirlerim..
Inşallah canım. Sizin de ödemeleriniz bayağı yüklü. Allah yardım etsin inşallahamin papatya ins sag salim biter su evin borcu.cok sukur diyorum ama gercekten cok bunaldim
Bi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...
Ne kursunaa gidiyodn cnmbanya tuvalet ve mutfak kaldı benim. yharın kurstan sonra oraları yaparım inşallah :)
yüzmeye başlayacğım inşallah canım :)Ne kursunaa gidiyodn cnm
Ooo ne guzel basarilar :) cnmyüzmeye başlayacğım inşallah canım :)
Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim :)
zytn belki kötü niyetle sormamıştır merak ettiğini için sormuşturGece ne uzundu breh!!! Dün bi çağrı gelmiş telefona,geç farkettim. Bende her İhtimale karşı numaramı gizleyip aradım kimsiniz diye. (Yeni evlenen kuzenimmiş arayan)ardından eşimi aradım aman allahım niye gizliymiş numarada bilmemne.ne demek istiyosun sen dedim sadece başka Hiçbirşey demeden kapadım tlf. Akşamdan beri konuşmuyorum,söylemedim bile sebebini,yani niye gizledim hiç açıklama yapmadım. Hiç muhatap olmadım. Yemek bile hazırlamadım. Şimdide kalktı spora gidecek,bişey olmamış sanki spor ayakkabılarını istiyo. Bekle veririm,in al kendin dedim(tabi içimden)duymamış gibi girdim yattım.
Sinirden hiç uyumadım tüm geçe.haksızmıyım ama çok kırıldım. Sabaha kadar hayday oynadım nereye baksam ekin görüyorum,Mısır görüyorum.
Bügünde pazar bütün gün evde.allah bana sabır versin,sinirliyken çekemiyorum valla. Kocaysa koca...
Amin :)) kızlar bize dua edin yoldayız ve büyük bi kazadan döndük şükür. Gider gitmez sadaka verecez.Hayırlısı olsu canım. Allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?