BİRİKİMCİ HATUNLAR

amin papatya ins sag salim biter su evin borcu.cok sukur diyorum ama gercekten cok bunaldim

Giyinme odamı bu yqZ yaptırdım. İnşallah yatak odasına da sıra gelir. Allah sağlık versin de hepsi olur.
Ben kv konusunda suefsan kadar şanslı değilim. Eşimle nişanlı iken daha iyiydi aramız. Hatta oğlum doğnaan kadar da. Sinir olduğum şeyler olsa da ört bas edebiliyordum.
Fakat sonra bşr tuhaf oldu. Şimdi de neredeyse hiç konulmuyorum.
İnşallah sizde böyle bir sıkıntı olmaz.

Bi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...

Okuyunca tebessüm oturdu yüzüme. İstiyoruz bari tam isteyelim, 400 bin gelsin. Ev, araba, borç harç hepsini bitirelim sonra ver elini dünya turu
Allah'ın hazinesinde sınır yok, O'na 40 bin de bir, 400 binde...

Bugün kumbarama 5 tl attım. Havadan mı bilmem canım çok sıkıldı hiç birşey yapmadım. Yarın biraz daha enerjik olurum inşaallah

banya tuvalet ve mutfak kaldı benim. yharın kurstan sonra oraları yaparım inşallah :)

Gece ne uzundu breh!!! Dün bi çağrı gelmiş telefona,geç farkettim. Bende her İhtimale karşı numaramı gizleyip aradım kimsiniz diye. (Yeni evlenen kuzenimmiş arayan)ardından eşimi aradım aman allahım niye gizliymiş numarada bilmemne.ne demek istiyosun sen dedim sadece başka Hiçbirşey demeden kapadım tlf. Akşamdan beri konuşmuyorum,söylemedim bile sebebini,yani niye gizledim hiç açıklama yapmadım. Hiç muhatap olmadım. Yemek bile hazırlamadım. Şimdide kalktı spora gidecek,bişey olmamış sanki spor ayakkabılarını istiyo. Bekle veririm,in al kendin dedim(tabi içimden)duymamış gibi girdim yattım.
Sinirden hiç uyumadım tüm geçe.haksızmıyım ama çok kırıldım. Sabaha kadar hayday oynadım nereye baksam ekin görüyorum,Mısır görüyorum.
Bügünde pazar bütün gün evde.allah bana sabır versin,sinirliyken çekemiyorum valla. Kocaysa koca...

Günaydın hanımlar, bugün hep dışarıda olacağım akşama görüşürüz

Zyt_lmn, kızgınken ev küçük geliyor insana, nerede oturacağını şaşırıyorsun. Bence al bilgisayarı peş peşe film izle, hem kızlarda burada hemen vakit geçer

zytn belki kötü niyetle sormamıştır merak ettiğini için sormuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…