BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhabaaa, hoşgeldin canım...
akşamları çok acıkınca tarçınlı süt ve ya ayran içiyoruz biz, yiyip yatmak da tehlikeli aslında ..saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yememeli sağlık için..3-5 gün yemeyince alışıyor insan...

Aynen bende bozuklukları market pazarda harcamak için biriktiriyordum ama bu kadarına bravo valla

ben de öyle yapıyordum, şimdi yeni kumbara yapıp iyice bantladım, aralık sonuna kadar dokunmayacağım inşallah

hımm. ilkeli olunca her yerde her şartta tutumunu devam ettiriyorsun yani. güzel.. harcadım say olayını da pek sevdim:) özellikle sigara içenler, her paket aldığında bir paket parası da kumbaraya atmalı bence.

aynen, aynen canım, ilke ve istikrar şart

Aynen bende bozuklukları market pazarda harcamak için biriktiriyordum ama bu kadarına bravo valla
yok ben yine altın almak için biriktiriyorum ama tabi kumbara büyük olunca bi kısmı dolduğunda altın parası ediyor haliyle. ben de aa yarım parası birikmiş deyip alıyorum mesela. bu kez hiç dokunmayacam.

haklısınız bende bu sene ciddi birikim istiyorum ..banka faizlerine ne kadar az ödersek iyi ..ev için zaten ciddi bir peşinat lazım ..geçen baktım çocuklara be kadar çok şey almışım ..oyuncaklar kıyafetler hele kıza tokalar ..doğru düzgünde takmıyor zaten ..bu sene almasam olacak ..alırken birşey 2 kere düşüneceğim bundan sonra

vallahi karamelli_turta benim idolüm, o da ben gibi tüm topikleri okumuş, hepsinde ya beğenisi var ya da mesajı... dedim bu hatun da benim kafadan
ben tüm topikleri okursam kendimi kaybederim diye korkuyorum:)
bi ara baya pintileşmiştim. eşimin cebinden çıkardığı her paraya buğulu gözlerle bakıyordum:))

süper evet elini bişeye attığında dur ve "buna gerçekten ihtiyacım var mı" de.
İnşallah belirlediğin hedefine ulaşırsın.

karamelli_turta hayatımda ilk defa altın almaya niyetlendim ordada yazacağım burdada inşallah ..
Sağolun kızlar okudukça farkındalığım artıyor gerçekten

aynen öyle, alıp da takmadığımız tokalar,kolyeler yüzükler, kullanmadıklarımız, köşeye attıklarımız...
hep çöpe giden paralar..
ben de buna dur demek istiyorum, büyük ölçüde de dedim aslında..

Uzun vadede evi değiştirmek istiyorum..o zaman için küçük ve eski aldık mecbur ..
Kısa vadede ilk defa altınsever oldum bu sene yaza kadar bakalım ne kadar alabileceğim merak ediyorum doğrusu..geçen gün dışardan yiyelim dediler ben izin vermedim evde birşeyler yaptık ..parasını yemiş gibi kumbaraya attım bende

yuvayı dişi kuş yapıyor işte. harikasın

ben tüm topikleri okursam kendimi kaybederim diye korkuyorum:)
bi ara baya pintileşmiştim. eşimin cebinden çıkardığı her paraya buğulu gözlerle bakıyordum:))

ben kaybettim bile, aşırı pinti olma yolunda ışık hızıyla ilerliyorummm

izlicem canım çok sağol.
geçende eşime diyorum ki, "sana 20 lira vereyim git 1 ekmek al üstünü kumbaraya atacam" :))

hahaha, ben de geldim gittim topik okuyup gaza geldim ve paraları kumbaraya teptim..bugün itibariyle pazartesiye kadar cebimde 10 tl kaldı onu da atmamak için zor tutuyorum kendimi

aynen öyle yapmak gerek, harcadım say... ben kumbaramın üstüne yazdım yapıştırdım, harcadım say kumbarası diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…