BİRİKİMCİ HATUNLAR

iyiymiş:) 10 lira da dursun ayol lazım olur:))

eşinin ceplerini soy kız sen de:)) benimkini alıştırdım eve gelince kendi kendine ceplerini boşaltıyor:))
hahahaha arabada bırakıp geliyor yeminle...adam bıktı benden, dün yerlere yattım gülmekten, korkusundan her şeyi boşaltmış ceplerinden, kaptırmam sana paralarımı dedi

yapma ya ahahaa :)))
uyanık, bulmuş taktiği..dün geldi eve, telefonu,anahtarı vs boşaltıyor cepleri, ben de başında atmaca gibi bekliyorum, kapacam bozuklukları, bi baktım para çıkmıyor cepten..eee dedim paralar nerde? o zaman dedi işte bundan sonra eve para çıkarmayacam, kaptırmayacam sana bozukluklarımı diye

çok iyi ya:)) adam korkmuş yazık:))

Herkese merhaba bende birikim yapmaya karar verdim kızlar aranıza katılmak istiyorum yeni evlendik ev kredi borcumuz var ayrıca başka şehirde kalıyoruz şuan ve ev kiramızda mevcut eşim yaklaşık 5400 tl maaş alıyor ben şuan çalışmıyorum iş bulamıyorum çünkü bulur bulmaz hemen başlayacağım inşallah 2250 tl kredimiz 750 tl kiramız var ayda kenara 1000 tl atmayı planlıyorum bakalım inşallah doğalgaz faturamız gelmiş 4 temmuz ile 6 eylül arası 35.50 tl gelmiş biz tatilden 14 temmuzda döndük yani 14ünden 6 eylüle kadar sizce fazla mı fatura ocak ve sıcak su için karşı komşuma 18 tl gelmiş

hoşgeldinnn hayırlı olsun yeni birikim kararın, devamlı ve bereketli olur inşallah...
fazla değil gibi geldi bana, zaten sabit bi ücreti de var bildiğim kadarıyla, kullanılsa da kullanılmasa da geliyor

hoşgeldinnn hayırlı olsun yeni birikim kararın, devamlı ve bereketli olur inşallah...
fazla değil gibi geldi bana, zaten sabit bi ücreti de var bildiğim kadarıyla, kullanılsa da kullanılmasa da geliyor
annemde fazla değil az dedi bilemedim ki görümcemle konuşuyorduk o fazla dedi

niye öyle 2 aylık? 2 aylıksa 35 lira çok mu:)
doğalgaz sözleşmesinde 50 metre küpün altında kaldığımız zaman fatura diğer aya sarkar gibi bişey yazıyordu ondan galiba ayrıca buraya taşınalı 2 ay oldu su faturasıda ödemedik bencede çok değil normal ne biliyim ya karşı komşu 18 tl gelmiş ne yapıyorlarsa anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…