BİRİKİMCİ HATUNLAR

onunki aylıktır. yine de çok çok iyi. biz hiiç kullanmasak bile "dağıtım bedeli" adı altında fix para alıyorlar.. o ne haltsa artık.

onunki aylıktır. yine de çok çok iyi. biz hiiç kullanmasak bile "dağıtım bedeli" adı altında fix para alıyorlar.. o ne haltsa artık.
onu herkesten alıyorlar canım vergi gibi düşün onunkinin tarihine baktım oda aynı bizle kapımıza asmışlardı onlar tatildeler öyle baktım

çok pintiyim ben, vallahi bak..hele ki komşudan fazla fatura gelsin, hasetimden çatlarım
haha bende kıskandım işte bunlara nasıl az fatura geldi diye . onların karı koca araları iyi değil galiba sürekli kavga seslerini duyuyoruz . anneme söyledim az fatura gelmiş diye annemde diyor ki kızım onların araları kötü ya duş almıyorlardır diyordu az evvel elektrik faturasını merakla bekliyorum

hahahaha, süper yaklaşım..kavga sebebi de belki kadın yemek yapmıyor diyedir..yemek yapmayınca da gaz kullanılmıyordur çözdük işte olayı..boşver fatura çok gelsin huzurlar bozulmasın

ahaha araları kötü diye duş almadıklarından az geliyor hı:)) dur ben de eşimle bi kavga edeyim

hahahaha, süper yaklaşım..kavga sebebi de belki kadın yemek yapmıyor diyedir..yemek yapmayınca da gaz kullanılmıyordur çözdük işte olayı..boşver fatura çok gelsin huzurlar bozulmasın
üfff evet cidden kavga seslerini dinlemek bizi huzursuz ediyor

ahaha kötü diye duş almadıklarundan az geliyor hı:)) dur ben de eşimle bi kavga edeyim
hakkatten haaa, süper tasarruf tedbiriymiş bu; yemek yapmayıp kavga çıkarıp dogal gaz faturasını acayip düşürebilirim..bu işe el atıyorum an itibariyleee..nasıl gelmez bu iş daha önce aklına, hele de ben gibi bi pintinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…