- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
ben yanlış bakmışım tarihlere, e 2 aylıksa daha iyi ya, bence fazla değil..komşu çok pinti galiba ben gibihayır 57 gün kullanım var yanlış mı anlattım durumu ne
hayırlı olsun canımmm...benim bugünkü masrafım kızlar:
220 elektrik faturası+ 650 lira kredi taksidi= 870 lira.
hadi hayırlı olsun
onunki aylıktır. yine de çok çok iyi. biz hiiç kullanmasak bile "dağıtım bedeli" adı altında fix para alıyorlar.. o ne haltsa artık.doğalgaz sözleşmesinde 50 metre küpün altında kaldığımız zaman fatura diğer aya sarkar gibi bişey yazıyordu ondan galiba ayrıca buraya taşınalı 2 ay oldu su faturasıda ödemedik bencede çok değil normal ne biliyim ya karşı komşu 18 tl gelmiş ne yapıyorlarsa anlamadım ki
evet çok şükür. zaten birisi ocak ayında bitiyor. diğeri de az kaldı.hayırlı olsun canımmm...en azından bi taksit daha bitti, darısı önümüzdeki aya
onu herkesten alıyorlar canım vergi gibi düşün onunkinin tarihine baktım oda aynı bizle kapımıza asmışlardı onlar tatildeler öyle baktımonunki aylıktır. yine de çok çok iyi. biz hiiç kullanmasak bile "dağıtım bedeli" adı altında fix para alıyorlar.. o ne haltsa artık.
sonra ver elini borçsuz hayat, ohhhh misss... gelsin birikimlerrevet çok şükür. zaten birisi ocak ayında bitiyor. diğeri de az kaldı.
ben yanlış bakmışım tarihlere, e 2 aylıksa daha iyi ya, bence fazla değil..komşu çok pinti galiba ben gibi
diğmi diğmi:))sonra ver elini borçsuz hayat, ohhhh misss... gelsin birikimlerr
çok pintiyim ben, vallahi bak..hele ki komşudan fazla fatura gelsin, hasetimden çatlarımhaha alemsin ya
tabi canım aynen öyle...süpper yöntem, hazır alışmışken takside...diğmi diğmi:))
mesela taksit bitmemiş gibi davranıp aynı tutarı kenara atabilirim:)
haha bende kıskandım işte bunlara nasıl az fatura geldi diye . onların karı koca araları iyi değil galiba sürekli kavga seslerini duyuyoruz . anneme söyledim az fatura gelmiş diye annemde diyor ki kızım onların araları kötü ya duş almıyorlardır diyordu az evvelçok pintiyim ben, vallahi bak..hele ki komşudan fazla fatura gelsin, hasetimden çatlarım
dağıtım bedeli ne arkadaş. dağıtmak görevi zaten:) elektrik özelleşti ne hale geldi..onu herkesten alıyorlar canım vergi gibi düşün onunkinin tarihine baktım oda aynı bizle kapımıza asmışlardı onlar tatildeler öyle baktım
vanalarını aç kız sonuna kadar hehh senden az gelmek neymiş görsünler:))çok pintiyim ben, vallahi bak..hele ki komşudan fazla fatura gelsin, hasetimden çatlarım
haha işte manyaklar vergi gibi kesiyorlar ciddendağıtım bedeli ne arkadaş. dağıtmak görevi zaten:) elektrik özelleşti ne hale geldi..
hahahaha, süper yaklaşım..kavga sebebi de belki kadın yemek yapmıyor diyedir..yemek yapmayınca da gaz kullanılmıyordurhaha bende kıskandım işte bunlara nasıl az fatura geldi diye . onların karı koca araları iyi değil galiba sürekli kavga seslerini duyuyoruz . anneme söyledim az fatura gelmiş diye annemde diyor ki kızım onların araları kötü ya duş almıyorlardır diyordu az evvelelektrik faturasını merakla bekliyorum
ahaha araları kötü diye duş almadıklarından az geliyor hı:)) dur ben de eşimle bi kavga edeyimhaha bende kıskandım işte bunlara nasıl az fatura geldi diye . onların karı koca araları iyi değil galiba sürekli kavga seslerini duyuyoruz . anneme söyledim az fatura gelmiş diye annemde diyor ki kızım onların araları kötü ya duş almıyorlardır diyordu az evvelelektrik faturasını merakla bekliyorum
üfff evet cidden kavga seslerini dinlemek bizi huzursuz ediyorhahahaha, süper yaklaşım..kavga sebebi de belki kadın yemek yapmıyor diyedir..yemek yapmayınca da gaz kullanılmıyordurçözdük işte olayı..boşver fatura çok gelsin huzurlar bozulmasın
intikammmmm...aynen öyle yapmalı..dur ben bi plan yapayım hakkaten, ne demek benden düşük fatura ödemekkkkkvanalarını aç kız sonuna kadar hehh senden az gelmek neymiş görsünler:))
geçen ay elektirik faturanız ne kadar geldiintikammmmm...aynen öyle yapmalı..dur ben bi plan yapayım hakkaten, ne demek benden düşük fatura ödemekkkkk
hakkatten haaa, süper tasarruf tedbiriymiş bu; yemek yapmayıp kavga çıkarıp dogal gaz faturasını acayip düşürebilirim..bu işe el atıyorum an itibariyleee..nasıl gelmez bu iş daha önce aklına, hele de ben gibi bi pintininahaha kötü diye duş almadıklarundan az geliyor hı:)) dur ben de eşimle bi kavga edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?