BİRİKİMCİ HATUNLAR

çamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.
bak şu anda bulaşık mak. dolu ama bekletiyorum. akşam saat 10dan sonra yıkayacam. elektrik daha ucuzmuş ya o saatte.

çamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.
bak şu anda bulaşık mak. dolu ama bekletiyorum. akşam saat 10dan sonra yıkayacam. elektrik daha ucuzmuş ya o saatte.
ama onun için özel abonelik mi ne varmış, özel tarifeye geçersen gündüz daha pahalı, 10 dan sonra ucuz oluyormuş, çalışanlar için iyi özellikle akşam evde iş yapanlar için..ama o tarifede değilsen bi işe yaramıyormuş diye okudum 10 dan sonra olayını

dur bi bakayım faturadan belli olur

Faturada yazar tek zamanlı mesken tarife filan diye 3 zamanlı değilse o işe yaramıyor
yaa ben de bakayım..bu arada bizim nickler pek yakın, ben sevimli porsuk olacaktım ama dedim ki sevimli değilim hatta şu an çok sinirliyim, sinirli porsuk oldu benim nick

yaa ben de bakayım..bu arada bizim nickler pek yakın, ben sevimli porsuk olacaktım ama dedim ki sevimli değilim hatta şu an çok sinirliyim, sinirli porsuk oldu benim nick
Ahahah çok iyi valla ben de seni gördükçe kendim sanıyorum :)) bn aslında sinirli değilim ama öyle bir imaj yaratmak istedim galiba

hee sen sinirli o sinirli..:)) ben de sinirli jelibom mu yapsaydım:)
bence de sende sinirli jelibon ol takılalım sinirli sinirli, kimse yaklaşamasın yanımıza
Ahahah çok iyi valla ben de seni gördükçe kendim sanıyorum :)) bn aslında sinirli değilim ama öyle bir imaj yaratmak istedim galiba

ben de seni gördükçe :) ben ne zaman yazdım o topiğe diye şaşırıyorum hatta

Kız değerlendir bunu öyleyse bundan sonra gündüz uyuyorsun gece uyanıp tüm işleri yapıyorsun sabah 6 ya kadar yolu var gelecek ay faturan 60 tl olmalı
hahaha yavrum sabaha kadar nasıl yapsın??? elektrik süpürgesi nasıl olacak? komşular polisi arar vallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…