- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
çamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.edeyim canım, istikrarlı olmak çok önemli...ben geçen ay gündüz evde piştim ama klimayı açmayacağım dedim açmadım...
elektriği çok etkiliyor klima...
daha az fırın çalıştırmak gerek...o da çok çekiyor...
ben gece yatarken her şeyin fişini çekip yatıyorum klima dahil
tv, uydu vs hepsinin fişini çekiyorum bi tek buzdolabı kalıyor fişte(o da olmasa şalteri indirecem, kökten çözüm)
senin elektrik klimadandı bu ay düşer, ama suya dikkat etmelisin 86 çok fazla geldi bana da
oo o da çok çekiyor canım yaa, onun da etkisi vardıroyy 5 kova çokmuş. evet yıkıyorum ama 2 kova suyla.
vanalara gerek yok zaten çeşmeleri kısarım ben.
haaa bak ne geldi aklıma..
bizde güneş enerjisi olmasına rağmen bütün yaz elektrikli şofben kullandık
ama onun için özel abonelik mi ne varmış, özel tarifeye geçersen gündüz daha pahalı, 10 dan sonra ucuz oluyormuş, çalışanlar için iyi özellikle akşam evde iş yapanlar için..ama o tarifede değilsen bi işe yaramıyormuş diye okudum 10 dan sonra olayınıçamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.
bak şu anda bulaşık mak. dolu ama bekletiyorum. akşam saat 10dan sonra yıkayacam. elektrik daha ucuzmuş ya o saatte.
dur bi bakayım faturadan belli olurama onun için özel abonelik mi ne varmış, özel tarifeye geçersen gündüz daha pahalı, 10 dan sonra ucuz oluyormuş, çalışanlar için iyi özellikle akşam evde iş yapanlar için..ama o tarifede değilsen bi işe yaramıyormuş diye okudum 10 dan sonra olayını
Faturada yazar tek zamanlı mesken tarife filan diye 3 zamanlı değilse o işe yaramıyordur bi bakayım faturadan belli olur
yazıyor gündüz-gece diye ayırmış. yani oluyor sanırım hı?Faturada yazar tek zamanlı mesken tarife filan diye 3 zamanlı değilse o işe yaramıyor
yaa ben de bakayım..bu arada bizim nickler pek yakın,Faturada yazar tek zamanlı mesken tarife filan diye 3 zamanlı değilse o işe yaramıyor
canım bilemedimyazıyor gündüz-gece diye ayırmış. yani oluyor sanırım hı?damla cikolata
Olur ozmn tatlım fiyat da yazıyordu sanki gece gündüz filan diye bi bakıversenyazıyor gündüz-gece diye ayırmış. yani oluyor sanırım hı?damla cikolata
oluyor seninki sanırım canım bende tek zamanlı yazıyor çünküyazıyor gündüz-gece diye ayırmış. yani oluyor sanırım hı?damla cikolata
hee sen sinirli o sinirli..:)) ben de sinirli jelibom mu yapsaydım:)yaa ben de bakayım..bu arada bizim nickler pek yakın,ben sevimli porsuk olacaktım ama dedim ki sevimli değilim hatta şu an çok sinirliyim, sinirli porsuk oldu benim nick
Ahahahyaa ben de bakayım..bu arada bizim nickler pek yakın,ben sevimli porsuk olacaktım ama dedim ki sevimli değilim hatta şu an çok sinirliyim, sinirli porsuk oldu benim nick
evet gündüzün karşısında harcadığım kw var. gece de öyle. 22.00-06.00 arası demişOlur ozmn tatlım fiyat da yazıyordu sanki gece gündüz filan diye bi bakıversen
Bence yapmalısın yoksa yerler seni benden söylemesihee sen sinirli o sinirli..:)) ben de sinirli jelibom mu yapsaydım:)
ben de amma yımışak bi profil çizmişim hee:)) hem ayıcıklıyım hem jelibon :))Bence yapmalısın yoksa yerler seni benden söylemesi
Kız değerlendir bunu öyleyse bundan sonra gündüz uyuyorsun gece uyanıp tüm işleri yapıyorsun sabah 6 ya kadar yolu var gelecek ay faturan 60 tl olmalıevet gündüzün karşısında harcadığım kw var. gece de öyle. 22.00-06.00 arası demiş
bence de sende sinirli jelibon ol takılalım sinirli sinirli, kimse yaklaşamasın yanımızahee sen sinirli o sinirli..:)) ben de sinirli jelibom mu yapsaydım:)
Ahahahçok iyi valla ben de seni gördükçe kendim sanıyorum :)) bn aslında sinirli değilim ama öyle bir imaj yaratmak istedim galiba
Her türlü giderin varben de amma yımışak bi profil çizmişim hee:)) hem ayıcıklıyım hem jelibon :))
hahaha yavrum sabaha kadar nasıl yapsın??? elektrik süpürgesi nasıl olacak? komşular polisi arar vallahh
Kız değerlendir bunu öyleyse bundan sonra gündüz uyuyorsun gece uyanıp tüm işleri yapıyorsun sabah 6 ya kadar yolu var gelecek ay faturan 60 tl olmalı
tamam bundan gayrı gece tuv.-banyo yıkıyorum evi silip süpürüyorum. koca da beni boşuyor anlaştık.
Kız değerlendir bunu öyleyse bundan sonra gündüz uyuyorsun gece uyanıp tüm işleri yapıyorsun sabah 6 ya kadar yolu var gelecek ay faturan 60 tl olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?