BİRİKİMCİ HATUNLAR

dimi tam senlik:)) derede çamaşır yıkarız, odun toplar ateşte yemek pişiririz. tv yok, bilgisayar yok.. vallahi imkanım olsa yapardım. bikaç tane de tavuk, inek..
evettttt tam hayalim zatn para birktirip kaçacaz eşimle karadeniz dağlarına...emekliye ayıracağız kendimizi, oralarda yaşlanacağız

geçen tv de belgesel izliyoruz, teyze çıkt öyle dedi..buralarda inek olmazsa olmaz, ineksiz ev, aç ev deidi,,biz de hemen kaptık mevzuyu, gözler parladı bizim, hemen yazdık 2 inek hayallere
aç ev derken, hani süttü yoğurttu o bakımdan mı? koyun da alıınn kuzularını yersiniz:)) bide tavuk. lütfen lütfen

aç ev derken, hani süttü yoğurttu o bakımdan mı? koyun da alıınn kuzularını yersiniz:)) bide tavuk. lütfen lütfen
aynen süt,yoğurt peynir tereyağ yapıp satıyorlar ya, hem de yiyorlar..en önemli besin kaynağı inek demeye çalıştı sanırım...

ben beslediğim şeyi kesip yiyemem canım yaaa, günah...bslemesem tamam da...

yumurta için tavuk da illaki...

oralarda nar ekşisi, koruk suyu, reçel salça vs yapıp köylerde pazarlarda satacam, niyetim bu yönde..bıktık şehir hayatından

Ben stok yapıyorum valla çünkü sürekli aldığım ürünlere günden güne zam geliyor sinirleniyorum
sonra sinirli lady olucam adımı değiştiricem
sürekli kullandığım çayı indirimde 20 liraya bulmuştum stokladım şimdi 30 lira olmuş
finishin 90lı bulaşık mak. tabletini indirimli bulmuştum 18 liraya aldım hala kullanıyorum bazen stok iyi olabiliyor aşırıya kaçmadan tabi

ben balkonu 2 kovayla yıkıyorum 1 kova sabunlu su 1 kova temiz su
duşta 5 saniye bile olsa kapatırım suyu
o vanaları alttan kısmayı yeni öğrendim haberim yoktu hemen kısıcam eve gidince

çamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.
bak şu anda bulaşık mak. dolu ama bekletiyorum. akşam saat 10dan sonra yıkayacam. elektrik daha ucuzmuş ya o saatte.

o tarife için sayacınızın akıllı sayaç olması gerekiyo ve dilekçe vermeniz lazım
faturada tek zamanlı tarife yazıyorsa sizinki normal tarifedir gece gündüz diye ayırsa da farketmez benimki tek zamanlı bende de ayrılıyor
üç zamanlı tarifede akşam 10dan sonra ucuz ama en çok tüketimin olduğu 17-21 saatleri de 2 katı fiyat
o yüzden pek mantıklı değil

tarife ismi de mi var? tek zamanlıysa niye ayırıyor ki o zaman? dur ona da bakayım.

inşallah gerçekleştirirsiniz.
şehir hayatından ben de nefret ediyorum. herşeyini kendin yapacaksın en dopalından, en ucuzundan miss.. hem de satıp para kazanacaksın. daha nolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…