- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Senin profil resmi çok iyi yabence de sende sinirli jelibon ol takılalım sinirli sinirli, kimse yaklaşamasın yanımıza
ben de seni gördükçe :) ben ne zaman yazdım o topiğe diye şaşırıyorum hatta
asabiyim ya, yanaşamasın kimse diye...Senin profil resmi çok iyi ya
ahaha :))Her türlü giderin var
Faturalar ona da fazla geliyorsa boşamaz jelibomumtamam bundan gayrı gece tuv.-banyo yıkıyorum evi silip süpürüyorum. koca da beni boşuyor anlaştık.
kız su da geçerli değil o, elektrikte sadeceeeetamam bundan gayrı gece tuv.-banyo yıkıyorum evi silip süpürüyorum. koca da beni boşuyor anlaştık.
hey allahım dağa çıkacam az kaldıkız su da geçerli değil o, elektrikte sadeceeee
hımm güzel bi bakış açısı:)Faturalar ona da fazla geliyorsa boşamaz jelibomum
birlikte çıkalım, masrafsız, tam aradığım ortammm, full tasarrufhey allahım dağa çıkacam az kaldı
dimi tam senlik:)) derede çamaşır yıkarız, odun toplar ateşte yemek pişiririz. tv yok, bilgisayar yok.. vallahi imkanım olsa yapardım. bikaç tane de tavuk, inek..birlikte çıkalım, masrafsız, tam aradığım ortammm, full tasarruf
evettttt tam hayalim zatn para birktirip kaçacaz eşimle karadeniz dağlarına...emekliye ayıracağız kendimizi, oralarda yaşlanacağızdimi tam senlik:)) derede çamaşır yıkarız, odun toplar ateşte yemek pişiririz. tv yok, bilgisayar yok.. vallahi imkanım olsa yapardım. bikaç tane de tavuk, inek..
heee, ineksiz ev, aç ev...kesin inek şart...dimi tam senlik:)) derede çamaşır yıkarız, odun toplar ateşte yemek pişiririz. tv yok, bilgisayar yok.. vallahi imkanım olsa yapardım. bikaç tane de tavuk, inek..
inşallah gerçek olur. birlikte sağlıkla mutlulukla yaşlanırsınız canımevettttt tam hayalim zatn para birktirip kaçacaz eşimle karadeniz dağlarına...emekliye ayıracağız kendimizi, oralarda yaşlanacağız
inek olmadan aslaheee, ineksiz ev, aç ev...kesin inek şart...
amin canım Allah razı olsun, hepimiz mutlu mesut eşlerimiz ve sevdikleimiz ile huzurla yaşarız inşallahinşallah gerçek olur. birlikte sağlıkla mutlulukla yaşlanırsınız canım
geçen tv de belgesel izliyoruz, teyze çıkt öyle dedi..buralarda inek olmazsa olmaz, ineksiz ev, aç ev deidi,,biz de hemen kaptık mevzuyu, gözler parladı bizim, hemen yazdık 2 inek hayallereinek olmadan asla
aç ev derken, hani süttü yoğurttu o bakımdan mı? koyun da alıınn kuzularını yersiniz:)) bide tavuk. lütfen lütfengeçen tv de belgesel izliyoruz, teyze çıkt öyle dedi..buralarda inek olmazsa olmaz, ineksiz ev, aç ev deidi,,biz de hemen kaptık mevzuyu, gözler parladı bizim, hemen yazdık 2 inek hayallere
aynen süt,yoğurt peynir tereyağ yapıp satıyorlar ya, hem de yiyorlar..en önemli besin kaynağı inek demeye çalıştı sanırım...aç ev derken, hani süttü yoğurttu o bakımdan mı? koyun da alıınn kuzularını yersiniz:)) bide tavuk. lütfen lütfen
Ben stok yapıyorum valla çünkü sürekli aldığım ürünlere günden güne zam geliyor sinirleniyorumaynen öyle geleni önce nasıl birikime atıyorsak, kalanı da haftalara bölüp tutumlu oluyoruz...mesela haftalık 150 mi ayırdık, yetmezse o hafta diğer haftadan tırtıklamıyoruz, o zaman ipin ucu kaçıyor..yok kampanyalı, yok indirimde diye 3 er 5 er almıyoruz...uzmanlar stok yapmayın diyor, indirimin sonu yok, nasılsa ayda bir dönüşümlü her şey indirime giriyor..e savaş da çıkmayacak, neden paramı bağlayayım ki diyorum bende...
süpersin hayırlı olsun, darısı başıma 10 tl hala bekliyor kenarda kumbaraya girmek için
ben balkonu 2 kovayla yıkıyorum 1 kova sabunlu su 1 kova temiz subalkon falan var mı? yıkıyor musun..benim en çok balkonda gidiyordu su, her defasında 3-4 hatta 5 kova...
duşta kapatmayı dene o halde..
bi de ben vanaları alttan çok az kıstım, şarıl şarıl akıtmıyorum suyu
çamaşır makinasını da daha az çalıştırmalıyım sanırım.
bak şu anda bulaşık mak. dolu ama bekletiyorum. akşam saat 10dan sonra yıkayacam. elektrik daha ucuzmuş ya o saatte.
tarife ismi de mi var? tek zamanlıysa niye ayırıyor ki o zaman? dur ona da bakayım.Ben stok yapıyorum valla çünkü sürekli aldığım ürünlere günden güne zam geliyor sinirleniyorum
sonra sinirli lady olucam adımı değiştiricem
sürekli kullandığım çayı indirimde 20 liraya bulmuştum stokladım şimdi 30 lira olmuş
finishin 90lı bulaşık mak. tabletini indirimli bulmuştum 18 liraya aldım hala kullanıyorum bazen stok iyi olabiliyor aşırıya kaçmadan tabi
ben balkonu 2 kovayla yıkıyorum 1 kova sabunlu su 1 kova temiz su
duşta 5 saniye bile olsa kapatırım suyu
o vanaları alttan kısmayı yeni öğrendim haberim yoktu hemen kısıcam eve gidince
o tarife için sayacınızın akıllı sayaç olması gerekiyo ve dilekçe vermeniz lazım
faturada tek zamanlı tarife yazıyorsa sizinki normal tarifedir gece gündüz diye ayırsa da farketmez benimki tek zamanlı bende de ayrılıyor
üç zamanlı tarifede akşam 10dan sonra ucuz ama en çok tüketimin olduğu 17-21 saatleri de 2 katı fiyat
o yüzden pek mantıklı değil
inşallah gerçekleştirirsiniz.aynen süt,yoğurt peynir tereyağ yapıp satıyorlar ya, hem de yiyorlar..en önemli besin kaynağı inek demeye çalıştı sanırım...
ben beslediğim şeyi kesip yiyemem canım yaaa, günah...bslemesem tamam da...
yumurta için tavuk da illaki...
oralarda nar ekşisi, koruk suyu, reçel salça vs yapıp köylerde pazarlarda satacam, niyetim bu yönde..bıktık şehir hayatından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?