BİRİKİMCİ HATUNLAR

bazı durumlarda iyi olabiliyor stok o halde..ben ne zaman gitsem markete kullandığım ürünler hep indirimli..ya 50 tl üzeri alışverişe ya 2.alırsan %50 indirim vs vs vs çook denk geliyorum indirimlere...

artık siliyorum balkonu ben deterjanlı su ile ...iyice silip temizleyip en son 1 kova su döküyorum..topiklerde okudum bir çok kişi de böyle yapıyor, denedim oldu ...

tarife ismi de mi var? tek zamanlıysa niye ayırıyor ki o zaman? dur ona da bakayım.
tabi iki tarife var biri tek zamanlı biri 3 zamanlı internetten araştırınca zaten hepsinin açıklaması fiyatları çıkıyor
tek zamanlıda da ayırmasının sebebi günün hangi saatinde kaç kilowatt elektrik harcanmış onu göstermek sanırım

inşallah gerçekleştirirsiniz.
şehir hayatından ben de nefret ediyorum. herşeyini kendin yapacaksın en dopalından, en ucuzundan miss.. hem de satıp para kazanacaksın. daha nolsun..
aynennn, inşallah olur...bol para biriktirmek lazım..internet üzerinden bile satılır tüm yurda...bir sürü var öyle site, memleketimden gelsin vs... gibi siteler..eşimde ben de mutfağı çok seviyoruz, yaparız biz o işi..onun için 5 yıl gerek bize..

aman o 2.si %50 indirimlilere dikkat edin bazen çok çakallık yapıyorlar fiyat yükseltiyorlar
örneğin ürünün fiyatı 10 tl 2 tane alsan 20 ödeyeceksin
bunlar ürünü 15tlye çıkarıyorlar 2.si de yarı fiyatı 7.5tl iki tane aldın mı hop 22.5tl ödüyorsun
ben çok denk geliyorum ürünlerin fiyatını bilmek önemli
kozmetik mağazaları da çok yapıyor bunu

sağol canım bilgiler için. bulaşık makinasını çalıştırdım gitti...

5 yıl ne ki, çabucak geçer.
insanın kendi el emeğini satması kadar zevkli bişey var mı..

aynen , tabiki çok dikkat ediyorum..2 market gezmeden almıyorum hele de stok hiç yapmıyorum ben, evim çok büyük değil sevmiyorum gerekszi yığmayı...

evet ben de denk geldim o çakallığa

işte sisteme takılıp kalıyoruz mecbur:) ben de istiyorum bi yazlık alalım hep orda huzur içinde yaşayalım ama..
daha çocuk planımız var..
yaş 31 canım
genciz canım daha yaaa, yazlık derken sahil tarafında 12 ay yaşayabileceğin bi yer di mi? deniz kenarına taşınmak istiyorsun yani? öyle mi?

evet 12 ay yaşayabileceğim huzurlu, şehirden uzak bi yer. deniz kenarı küçük bir kasaba gibi.
belki emekliliğimizde alırız inşallah
inşallah daha önce alırsınız tatlım emekliliğe çoook var, geçer mi o yıllar..
ben çalışmıyorum ama eşime üzülüyorum sabahtan akşama kadar çok yoruluyor..birlikte yapabileceğimiz bir şeyelr olsun çok isterdim...kendi işimizi yapalım, hep bi arada olalım isterdim

5 yıl cok acayip sıkacam kendimi...
sonrada evi arabayı satıp, daha minimal bi araba ucuz bi yayla evi alıp kalan parayı bankaya koyup gidecez dağlara

İnşallah canım aminn. gerçekten 60ımızda emekli olsak o saatten sonra evi almışım da nolmuş dimi:)
hayalleriniz mükemmel. dediğin gibi zaman akıp gidiyor. eşinle kaliteli vakit geçirmek doyasıya en güzel bişey. çok içten gerçek olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…