- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
bazı durumlarda iyi olabiliyor stok o halde..ben ne zaman gitsem markete kullandığım ürünler hep indirimli..ya 50 tl üzeri alışverişe ya 2.alırsan %50 indirim vs vs vs çook denk geliyorum indirimlere...Ben stok yapıyorum valla çünkü sürekli aldığım ürünlere günden güne zam geliyor sinirleniyorum
sonra sinirli lady olucam adımı değiştiricem
sürekli kullandığım çayı indirimde 20 liraya bulmuştum stokladım şimdi 30 lira olmuş
finishin 90lı bulaşık mak. tabletini indirimli bulmuştum 18 liraya aldım hala kullanıyorum bazen stok iyi olabiliyor aşırıya kaçmadan tabi
ben balkonu 2 kovayla yıkıyorum 1 kova sabunlu su 1 kova temiz su
duşta 5 saniye bile olsa kapatırım suyu
o vanaları alttan kısmayı yeni öğrendim haberim yoktu hemen kısıcam eve gidince
o tarife için sayacınızın akıllı sayaç olması gerekiyo ve dilekçe vermeniz lazım
faturada tek zamanlı tarife yazıyorsa sizinki normal tarifedir gece gündüz diye ayırsa da farketmez benimki tek zamanlı bende de ayrılıyor
üç zamanlı tarifede akşam 10dan sonra ucuz ama en çok tüketimin olduğu 17-21 saatleri de 2 katı fiyat
o yüzden pek mantıklı değil
tabi iki tarife var biri tek zamanlı biri 3 zamanlı internetten araştırınca zaten hepsinin açıklaması fiyatları çıkıyortarife ismi de mi var? tek zamanlıysa niye ayırıyor ki o zaman? dur ona da bakayım.
aynennn, inşallah olur...bol para biriktirmek lazım..internet üzerinden bile satılır tüm yurda...bir sürü var öyle site, memleketimden gelsin vs... gibi siteler..eşimde ben de mutfağı çok seviyoruz, yaparız biz o işi..onun için 5 yıl gerek bize..inşallah gerçekleştirirsiniz.
şehir hayatından ben de nefret ediyorum. herşeyini kendin yapacaksın en dopalından, en ucuzundan miss.. hem de satıp para kazanacaksın. daha nolsun..
aman o 2.si %50 indirimlilere dikkat edin bazen çok çakallık yapıyorlar fiyat yükseltiyorlarbazı durumlarda iyi olabiliyor stok o halde..ben ne zaman gitsem markete kullandığım ürünler hep indirimli..ya 50 tl üzeri alışverişe ya 2.alırsan %50 indirim vs vs vs çook denk geliyorum indirimlere...
artık siliyorum balkonu ben deterjanlı su ile ...iyice silip temizleyip en son 1 kova su döküyorum..topiklerde okudum bir çok kişi de böyle yapıyor, denedim oldu ...
sağol canım bilgiler için. bulaşık makinasını çalıştırdım gitti...tabi iki tarife var biri tek zamanlı biri 3 zamanlı internetten araştırınca zaten hepsinin açıklaması fiyatları çıkıyor
tek zamanlıda da ayırmasının sebebi günün hangi saatinde kaç kilowatt elektrik harcanmış onu göstermek sanırım
5 yıl ne ki, çabucak geçer.aynennn, inşallah olur...bol para biriktirmek lazım..internet üzerinden bile satılır tüm yurda...bir sürü var öyle site, memleketimden gelsin vs... gibi siteler..eşimde ben de mutfağı çok seviyoruz, yaparız biz o işi..onun için 5 yıl gerek bize..
aynen , tabiki çok dikkat ediyorum..2 market gezmeden almıyorum hele de stok hiç yapmıyorum ben, evim çok büyük değil sevmiyorum gerekszi yığmayı...aman o 2.si %50 indirimlilere dikkat edin bazen çok çakallık yapıyorlar fiyat yükseltiyorlar
örneğin ürünün fiyatı 10 tl 2 tane alsan 20 ödeyeceksin
bunlar ürünü 15tlye çıkarıyorlar 2.si de yarı fiyatı 7.5tl iki tane aldın mı hop 22.5tl ödüyorsun
ben çok denk geliyorum ürünlerin fiyatını bilmek önemli
kozmetik mağazaları da çok yapıyor bunu
evet ben de denk geldim o çakallığaaman o 2.si %50 indirimlilere dikkat edin bazen çok çakallık yapıyorlar fiyat yükseltiyorlar
örneğin ürünün fiyatı 10 tl 2 tane alsan 20 ödeyeceksin
bunlar ürünü 15tlye çıkarıyorlar 2.si de yarı fiyatı 7.5tl iki tane aldın mı hop 22.5tl ödüyorsun
ben çok denk geliyorum ürünlerin fiyatını bilmek önemli
kozmetik mağazaları da çok yapıyor bunu
hele o rize- artvin dağları nasıl güzellllll, açıp açıp bakıyorummmm5 yıl ne ki, çabucak geçer.
insanın kendi el emeğini satması kadar zevkli bişey var mı..
hadi inşallah:)hele o rize- artvin dağları nasıl güzellllll, açıp açıp bakıyorummmm
rizenin heidisi olacam ben
evet evet evet..ben gidince suç oranı artacak ama..ben heps,inin sinirine dokunabilirim..olsunnn, yine de geidecemmmhadi inşallah:)
oralar harika evet. hele artvin.. nerdeyse hiç suç işlenmiyormuş orda, insanları da çok güzel.
deli ya:))evet evet evet..ben gidince suç oranı artacak ama..ben heps,inin sinirine dokunabilirim..olsunnn, yine de geidecemmm
deliyim evettt, hadi hep birlikte gidek rize yaylalarınadeli ya:))
seninle zevklerimiz aynı:) yaylalar, doğal üretim, yapıp satmak..deliyim evettt, hadi hep birlikte gidek rize yaylalarına
sizin hayaller ne be kızlar? para biriktirip ne yapacaksınız?
ama o işin sonu yok bebiş, hayat kısa, yıllar su gibi akıp gidiyor..seninle zevklerimiz aynı:) yaylalar, doğal üretim, yapıp satmak..
amma velakin ona gelene kadar başka hedefler var: ev değiştirmek, araba almak gibi.
işte sisteme takılıp kalıyoruz mecbur:) ben de istiyorum bi yazlık alalım hep orda huzur içinde yaşayalım ama..ama o işin sonu yok bebiş, hayat kısa, yıllar su gibi akıp gidiyor..
yaş kaç bu arada?
genciz canım daha yaaa, yazlık derken sahil tarafında 12 ay yaşayabileceğin bi yer di mi? deniz kenarına taşınmak istiyorsun yani? öyle mi?işte sisteme takılıp kalıyoruz mecbur:) ben de istiyorum bi yazlık alalım hep orda huzur içinde yaşayalım ama..
daha çocuk planımız var..
yaş 31 canım
evet 12 ay yaşayabileceğim huzurlu, şehirden uzak bi yer. deniz kenarı küçük bir kasaba gibi.genciz canım daha yaaa, yazlık derken sahil tarafında 12 ay yaşayabileceğin bi yer di mi? deniz kenarına taşınmak istiyorsun yani? öyle mi?
inşallah daha önce alırsınız tatlım emekliliğe çoook var, geçer mi o yıllar..evet 12 ay yaşayabileceğim huzurlu, şehirden uzak bi yer. deniz kenarı küçük bir kasaba gibi.
belki emekliliğimizde alırız inşallah
İnşallah canım aminn. gerçekten 60ımızda emekli olsak o saatten sonra evi almışım da nolmuş dimi:)inşallah daha önce alırsınız tatlım emekliliğe çoook var, geçer mi o yıllar..
ben çalışmıyorum ama eşime üzülüyorum sabahtan akşama kadar çok yoruluyor..birlikte yapabileceğimiz bir şeyelr olsun çok isterdim...kendi işimizi yapalım, hep bi arada olalım isterdim
5 yıl cok acayip sıkacam kendimi...
sonrada evi arabayı satıp, daha minimal bi araba ucuz bi yayla evi alıp kalan parayı bankaya koyup gidecez dağlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?