BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Bu sabah geç kalktım. Hiç sevmiyorum böyle geç uyanmayı. Günün bereketi kalmıyor. Kahvaltıdan hemen sonra yemeğimi yapacağım ve üşenmessem aylık market alışverişime çıkacağım.
@zytn_lmn bu erkekler takmaları gereken şeyi es geçerler. Nerde ufak tefek mevzu varsa ona takılırlar. Belki de niyeti kötü değildir. Öylesine sormuştur ne bileyim. Gününü zehir etme canım

evet cnm,öyle oluyor,ben de her defasında değişmiştir belki utanır yaptıklarından diyorum,yok yok yok,5 senedir aynı,ben deartık yeter dedim,bu defa son artık kendimi yıprattığım

farmasicim kanepeleri güle güle kullansın kuzucuklar,sadakanı da ALLAH kabul etsin cnm

Merhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
hayırlı olsun cnm
ben de 25 ocak ta evlendim,benim gibi kış gelini olacaksın

Bi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...
ahhhh ahhhhh papatyacım ne güzel olurdu,aynı hayalleri ben de kuruyorum

Amin :)) kızlar bize dua edin yoldayız ve büyük bi kazadan döndük şükür. Gider gitmez sadaka verecez.
cnm geçmiş olsun,dikkatli gidin

günaydıııın
ben de bebişin sebze püresini hazırladım,çamaşırlar makineye atıldı
günlük 1 tl kumbaraya gitti

Merhaba kızlar
math27 çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. changelife senin kv ye ben insan demeye utanırım. Sizi resmen yüz üstü bıraktı gitti. Arıyor mu peki ne yaptınız diye soruyor mu. Bakıcı dan memnunmusun. Gerçekten bşr yerden gelse ne güzel olurdu. Gerçi yine de halimize bin şükür.
Ben de yemeğimi ocağa koydum. Oğlumun okul kıyafetlerini ütüleyeceğim.

evet cnm ben de insan demeye utanıyorum
cnm 1kere bile aramadı,eşim aradı,onda da terliğim orada mı kaldı diye sormuş,inanabiliyor musun,şaka gibi yaaa,ne azra yı sormuş,ne ne yaptınız diye sormuş,5 liralık terliğinin peşine düşmüş
cnm eşim rapor aldı,2 gün de ben rapor aldım,pazartesi başlıycaz inşallah

pesssssssss doğrusu inadına eder gibi

pesssssssss doğrusu inadına eder gibi
ya farmasicim,içim acıyor yazarken,insan hiç mi merak etmez torununui,hadi beni sevmiyorsun,bir terlik kadar değerli değil mi,el kadar çocuk
cnm ben hiç bunları anlamadım,kurban bayramıbda görüştü eşim,kaplıcaya gitmişler,ya senin anan baban yok mu ziyaret edecek,her şeyi geçtim,kaynım vefat etti biliyorsunuz,bi oğlu var,o çocuğun yanına gidin,bayram zamanıdır,gezdirin,dolaştırın,sevindirin yavrucağı
ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar,olması gereken bu değil mi,bayram zamanı,buradan gider gitmez kaplıcaya gitmişler,para yok deyip kurban kesmediler bi de,anlamıyorum gerçekten

Pessssss
Gerçi hiç şaşırmadım benim kv de bunun başka bşr versiyonu. Benimki de hiç Sormamıştı ve biz ölümden dönmüştük. Şu ana dek oğlumun ağzına tek kaşık yemek vermemiştir. Yada bir dakika olsa da bakmamıştır. Oğlum da onları tanımıyor hiç. I'leri de senin kızında öyle olur. Bu hayatta herkese ne ekerse onu biçiyor.
Bazı insanlar çok bencil oluyor. Evlat sevgisi nedir bilmiyor. Allah kv ne vicdan versin ne diyeyim

doğru söylüyorsun canım

bir yetimi sevindirmek onunla vakit geçirmek dünyalara bedel
kurbana para yok olup kaplıcaya bulunması da manidar

niyetleri bilen Rabbim herkesin niyetine göre elbet zamanı geldikçe verir merak etme sen

Kizlar arkadaslarla bulusmaya gidiorm simdi evde sabh yemeklerinin hepsini yaptm hic planim yoktu gelnce bisiler yaparm diodm ama yaptm buzlukta barbunya vardi patatesli baebunya
sade pirinc pilavi pilavi hemeb sardim tabi tarhana corbasi ben gideen kadr esim gelirse yemek yer ben gitimmide salata yapatm menum hazir :)

ben dün pizza yapınca ondan önceki gün kalan yoğrulmuş kıyma ve de nohutlu pilav duruyor bugün onların yanına ıspanak kavuracağım çocuklar ve eşim için az bulgurlu olacak kendim için de yumurtalı ıspanak düşünüyorum
bugün gene vişne kompostosu yaptım ( bizim evde çok sevilen bir içecek )

yoğurt
salata
canım isterse bir tatlı yaparım

bişiler demek geçiyor içimden ama yaşına hürmeten susuyorum. arkadaşımın çocuğuna da kayınvalidesi değil kayınbabsı baıyo düşün. arkadaşım öğretmen az ders aldı öğlen 12 de evde ama kadın bakmıyo. kayınbabda elinden geldiğince yapıyor. karşısında duran çocuğun altını değiştirmiyor. onlarda anne evladını sırtında taşıyan varını yoğunu dökende anne. herkese aynı sıfat yakışmıyor.

Aminnn canımm aminn cümlemize inşallah.....

Klasik erkek milleti işte napcan anacım herseyi,yanlış anlarlar....

kızlar yüzme kursundan geldim. yüzme bilmeyen deniz havuz korkusu biriyim. çok sevdim şimdilik b,r kaç hareket öğrendik ama dayak yemiş kadar yoruldum :)

Ben senelerdir kendimi yüzme biliyorum diye dolasıyormusşum gecen sene arkadaşlarla gittik meerse bilmediğim okalar cok teknik varmış ki teknikleri öğrenince insan daha bir seviyor yüzmeyi cok guzel öğretiyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…