- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Amin :)) kızlar bize dua edin yoldayız ve büyük bi kazadan döndük şükür. Gider gitmez sadaka verecez.
merhaba kızlar
hasta olan canlar Allah hepinize acil şifalar versin inşaallah ...
kuzucuklar içerde oynuyorlar , pizzam fırında pişiyor ...
papatyacım hiç kafana takma ben benim kayınvalidenin dengesizliklerine kendi silahıyla yanıt veriyorum ohhh kafam rahat .....kadın basit basit hal hareketlerde bulunuyor hiç oralı bile olmuyorum ... üzerime gelinirse de hiç kendimi üzmeden halledip geçiyorum bayramda bayramlaşmaya bile inmedim ...
kadının 13 senedir hiç bana karşı duyguları değişmemiş aksine iyice saçmalamaya başladı
Allah'ım münafık ikiyüzlülerden de şerlerinden de hepimizi korusun AMİN
hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar :)) artık nişanlıyım :) şimdi yoldayız yarın nişanın masrafını hesaplayıp kendimize plan yapacaz çünkü 28 ocakta düğünümüz var :)))
ahhhh ahhhhh papatyacım ne güzel olurdu,aynı hayalleri ben de kuruyorumBi yerden şöyle 40 bin falan para gelse ne güzel olurdu ya... Aklıma geldi işte... Ev ve arabayı kapatır sonra da hayallerimi yapardım...
cnm geçmiş olsun,dikkatli gidinAmin :)) kızlar bize dua edin yoldayız ve büyük bi kazadan döndük şükür. Gider gitmez sadaka verecez.
evet cnm ben de insan demeye utanıyorumMerhaba kızlar
math27 çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. changelife senin kv ye ben insan demeye utanırım. Sizi resmen yüz üstü bıraktı gitti. Arıyor mu peki ne yaptınız diye soruyor mu. Bakıcı dan memnunmusun. Gerçekten bşr yerden gelse ne güzel olurdu. Gerçi yine de halimize bin şükür.
Ben de yemeğimi ocağa koydum. Oğlumun okul kıyafetlerini ütüleyeceğim.
pesssssssss doğrusu inadına eder gibievet cnm ben de insan demeye utanıyorum
cnm 1kere bile aramadı,eşim aradı,onda da terliğim orada mı kaldı diye sormuş,inanabiliyor musun,şaka gibi yaaa,ne azra yı sormuş,ne ne yaptınız diye sormuş,5 liralık terliğinin peşine düşmüş
cnm eşim rapor aldı,2 gün de ben rapor aldım,pazartesi başlıycaz inşallah
ya farmasicim,içim acıyor yazarken,insan hiç mi merak etmez torununui,hadi beni sevmiyorsun,bir terlik kadar değerli değil mi,el kadar çocukpesssssssss doğrusu inadına eder gibi
Pessssssevet cnm ben de insan demeye utanıyorum
cnm 1kere bile aramadı,eşim aradı,onda da terliğim orada mı kaldı diye sormuş,inanabiliyor musun,şaka gibi yaaa,ne azra yı sormuş,ne ne yaptınız diye sormuş,5 liralık terliğinin peşine düşmüş
ya farmasicim,içim acıyor yazarken,insan hiç mi merak etmez torununui,hadi beni sevmiyorsun,bir terlik kadar değerli değil mi,el kadar çocuk
cnm ben hiç bunları anlamadım,kurban bayramıbda görüştü eşim,kaplıcaya gitmişler,ya senin anan baban yok mu ziyaret edecek,her şeyi geçtim,kaynım vefat etti biliyorsunuz,bi oğlu var,o çocuğun yanına gidin,bayram zamanıdır,gezdirin,dolaştırın,sevindirin yavrucağı
ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar,olması gereken bu değil mi,bayram zamanı,buradan gider gitmez kaplıcaya gitmişler,para yok deyip kurban kesmediler bi de,anlamıyorum gerçekten
bişiler demek geçiyor içimden ama yaşına hürmeten susuyorum. arkadaşımın çocuğuna da kayınvalidesi değil kayınbabsı baıyo düşün. arkadaşım öğretmen az ders aldı öğlen 12 de evde ama kadın bakmıyo. kayınbabda elinden geldiğince yapıyor. karşısında duran çocuğun altını değiştirmiyor. onlarda anne evladını sırtında taşıyan varını yoğunu dökende anne. herkese aynı sıfat yakışmıyor.evet cnm ben de insan demeye utanıyorum
ilk öyle olur cnm,ben de çok geç yaşta öğrendim,çok zevkli ve güzel bir sporkızlar yüzme kursundan geldim. yüzme bilmeyen deniz havuz korkusu biriyim. çok sevdim şimdilik b,r kaç hareket öğrendik ama dayak yemiş kadar yoruldum :)
bende hep tırsıp ereliyordum yaş geçti diye ama güzel geldi bakalım :)ilk öyle olur cnm,ben de çok geç yaşta öğrendim,çok zevkli ve güzel bir spor
delimideli
Allah hayırlısıyla sana bebek, bana ev, papatyaya 40 bin, math'e mutluluk, bir arkadaşında bebeğiydi sanırım ona sağlık versin...
Diğer bütün birikimci hatunlara da gönüllerinden ne geçiyorsa onu ama en başında da sağlık ve huzur..
Gece ne uzundu breh!!! Dün bi çağrı gelmiş telefona,geç farkettim. Bende her İhtimale karşı numaramı gizleyip aradım kimsiniz diye. (Yeni evlenen kuzenimmiş arayan)ardından eşimi aradım aman allahım niye gizliymiş numarada bilmemne.ne demek istiyosun sen dedim sadece başka Hiçbirşey demeden kapadım tlf. Akşamdan beri konuşmuyorum,söylemedim bile sebebini,yani niye gizledim hiç açıklama yapmadım. Hiç muhatap olmadım. Yemek bile hazırlamadım. Şimdide kalktı spora gidecek,bişey olmamış sanki spor ayakkabılarını istiyo. Bekle veririm,in al kendin dedim(tabi içimden)duymamış gibi girdim yattım.
Sinirden hiç uyumadım tüm geçe.haksızmıyım ama çok kırıldım. Sabaha kadar hayday oynadım nereye baksam ekin görüyorum,Mısır görüyorum.
Bügünde pazar bütün gün evde.allah bana sabır versin,sinirliyken çekemiyorum valla. Kocaysa koca...
kızlar yüzme kursundan geldim. yüzme bilmeyen deniz havuz korkusu biriyim. çok sevdim şimdilik b,r kaç hareket öğrendik ama dayak yemiş kadar yoruldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?