- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
hahahaha, doğru söylüyorsun, ben de iyi niyetli,saf, illaki bi mercii denetliyordur diye düşünüyorum, haklısın kardeşim nerede yaşadığımızı unutmuşum bi an...6.5 liradan 13 lira yapar. benimki de 15 liraya geliyor. arada 2 lira var, benim aldığum kahverengi.. beyazları temiz görünsün diye bi kimyasala maruz bırakıyorlarmış diye duydum.
peki nasıl emin olabiliyorsun o ailenin bahçeci olduğuna?
kuzu parayı bastıran organik sertifikasını alabiliyor:)
üzerinde türk gıda koteksine uygundur yazıp içinde eşşek eti çıkan sucuklar var..
tiksindim bi an yumurtadanevet daha da zam gelecekmiş.. 1 koli yumurta düşünsene 20 lira.. tavuğun şeyinden çıkıyor ya noluyo noluyooo :))
ay ne güzel çok şanslısın:) o paraya değer.hahahaha, doğru söylüyorsun, ben de iyi niyetli,saf, illaki bi mercii denetliyordur diye düşünüyorum, haklısın kardeşim nerede yaşadığımızı unutmuşum bi an...
ben bizim ailenin yerine gittim gördüm, hatta gezerken denk gelip sorduk, kendileri gezdirdiler, kümesten yumurta falan toplattılar, evlere de servisleri olduğunu duyunca oradan almaya devam ettim..
tiksindim bi an yumurtadansaol nereden çıktığını hatırlattığın için
her şehirde var o tarz aileler, hatta birsürü var, araştırsanız bulursunuz aslında...bizimkilerin bile aynı köyde bir sürü aile yapıyor bu işi...ay ne güzel çok şanslısın:) o paraya değer.
gülüyo bi de arsız arsız,,sayende bi süre yiyemem artıkın
yani sermayesi yok ki demek içindi..gülüyo bi de arsız arsız,,sayende bi süre yiyemem artıkın
olur mu onu çıkarmak için yiyip içiyor hayvancağızzzyani sermayesi yok ki demek içindi..
hele ben rize dağlarında bi heidi olayım hepinize gönderirim en güzelinden kümesimizdenyani sermayesi yok ki demek içindi..
ayy evet evethele ben rize dağlarında bi heidi olayım hepinize gönderirim en güzelinden kümesimizden
bi süre bekleyeceksiniz artık, marketten idare ediverin bi 5 yıl dahaayy evet evetheidi' den sevgilerle :)
ahaha olur bekleriz bi 5 yılcıkbi süre bekleyeceksiniz artık, marketten idare ediverin bi 5 yıl daha
Bende anlatayimet suyu ve domates saklamami. Cocuktan dolayi ilikli kemikli et sularim icin popkek yapmalik silikon kaliplar varya aldiydim. Etsularini onlara koyup buzluga atiyorum. Donunca buzdolabi posetlerine koyup yemeklik corbalik ayiriyorum ki gecen yil salca az gitsin diye domatesleri rendeledim ve iyilerinide kupkup dogradim. Once kupkup dogradiklarimi bu kaplara pay ettim sonra rendeli sulu olanlari ve buzluga attim. Donunca posetleyip buzluktakaldirdim. Kisin corbalara yemeklere kullandim. Cocuk olunca mevsiminden kişa dahacok sey saklamak istiyorannelerkağıt bardak da çok iyi fikirmiş...
Onunda kabugunu kiriyosun no problem :) ona bakarsanız bal da arinin kusmasi sonucu ortaya geliyo :)tiksindim bi an yumurtadansaol nereden çıktığını hatırlattığın için
Cok dogruOnunda kabugunu kiriyosun no problem :) ona bakarsanız bal da arinin kusmasi sonucu ortaya geliyo :)
Merhabalar çocuğunuz var mı acaba birde şey merak ettim kusura bakmayın çalışıyor musunuz ve tüm masrafları çıktıktan sonra elinize ne kadar para kalıyor faturalar vs gittikten sonra yani .Merhaba hanımlar
dün harcamasız geçti sahilde piknik yaptık herşeyi de evden götürdük çok iyi oldu
ayın 15inde maaş yatınca aylık 400 lira ayıracağım kendime bundan sonra
harcamaları ordan yapıp ay sonunda kalan olursa birikime atacağım bakalım yetecek mi 400 lira limit koydum
Merhabalar çocuğunuz var mı acaba birde şey merak ettim kusura bakmayın çalışıyor musunuz ve tüm masrafları çıktıktan sonra elinize ne kadar para kalıyor faturalar vs gittikten sonra yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?