BİRİKİMCİ HATUNLAR

hahahaha, doğru söylüyorsun, ben de iyi niyetli,saf, illaki bi mercii denetliyordur diye düşünüyorum, haklısın kardeşim nerede yaşadığımızı unutmuşum bi an...

ben bizim ailenin yerine gittim gördüm, hatta gezerken denk gelip sorduk, kendileri gezdirdiler, kümesten yumurta falan toplattılar, evlere de servisleri olduğunu duyunca oradan almaya devam ettim..

ay ne güzel çok şanslısın:) o paraya değer.

kağıt bardak da çok iyi fikirmiş...
Bende anlatayimet suyu ve domates saklamami. Cocuktan dolayi ilikli kemikli et sularim icin popkek yapmalik silikon kaliplar varya aldiydim. Etsularini onlara koyup buzluga atiyorum. Donunca buzdolabi posetlerine koyup yemeklik corbalik ayiriyorum ki gecen yil salca az gitsin diye domatesleri rendeledim ve iyilerinide kupkup dogradim. Once kupkup dogradiklarimi bu kaplara pay ettim sonra rendeli sulu olanlari ve buzluga attim. Donunca posetleyip buzluktakaldirdim. Kisin corbalara yemeklere kullandim. Cocuk olunca mevsiminden kişa dahacok sey saklamak istiyoranneler

Merhabalar çocuğunuz var mı acaba birde şey merak ettim kusura bakmayın çalışıyor musunuz ve tüm masrafları çıktıktan sonra elinize ne kadar para kalıyor faturalar vs gittikten sonra yani .

Merhabalar çocuğunuz var mı acaba birde şey merak ettim kusura bakmayın çalışıyor musunuz ve tüm masrafları çıktıktan sonra elinize ne kadar para kalıyor faturalar vs gittikten sonra yani .

merhaba
yeni evli sayılırım 1 senelik
çalışıyorum
çocuğum yok malum kredilerimiz var çabuk bitsin diye vadesini kısa tuttuk ödemesi yüklü oldu
o yuzden tasarrufa yöneldim ben de
krediyi ödedikten sonra market gezme tozma faturalar kalan 2 bin küsuru yettiriyoruz işte
elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum
sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…