BİRİKİMCİ HATUNLAR

Biz 2.5 aylık evliyiz eşim asker doğudayız . Biz izne çıktığımız zaman doğu maaşımız kesiliyor . Düğün için izin kullandığı için 2 aydır net maaş alamadık ben şuan çalışmıyorum başka şehire geldiğimiz için istifa etmek zorunda kaldım şuan iş bakıyorum . Bizim ev kredimiz var 2250 tl ev kiramız 750 bunları çıkınca elimize ekim maaşında 2400 tl kalacak ben ayda 1000 tl kenara atmayı hedefledim

hadi bakalım inşallah biriktirirsin
doğuda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama istanbulda çok zor herşey çok pahalı sürekli zam
zor birikiyor illa bişeyler çıkıyo para gidiyo

hadi bakalım inşallah biriktirirsin
doğuda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama istanbulda çok zor herşey çok pahalı sürekli zam
zor birikiyor illa bişeyler çıkıyo para gidiyo
Yaşadığımız şehir gereğinden çok pahalı mevsiminde bile meyveyi uygun yiyemiyoruz İnan bana annem vişnenin kilosunu 4 tl ye aldı bu yaz burada 8 tl nektar şuan 4 tl gibi gibi gereksiz yere pahalı

Yaşadığımız şehir gereğinden çok pahalı mevsiminde bile meyveyi uygun yiyemiyoruz İnan bana annem vişnenin kilosunu 4 tl ye aldı bu yaz burada 8 tl nektar şuan 4 tl gibi gibi gereksiz yere pahalı
ooo baya fazlaymış Allah kolaylık versin insan sinir oluyor ederinden fazla ödeyince

Onunda kabugunu kiriyosun no problem :) ona bakarsanız bal da arinin kusmasi sonucu ortaya geliyo :)
hıh, baldan da soğutun tam olsun

limit çok güzel, umarım başarılı olursun...ben de ayırıyorum limite göre paraları, bakalım diğer ayın 10 unu görebilecek miyim sıkıntısız..

günaydın birikimci hatunlar
cumartesi akşamı eşim tutturdu pazar dışarda olalım, yemeğe çıkalım diye..annemi aradım buzluktan kıyma indir, köfte yapalım diye..kendin pişir kendin ye bi restoran var sürekli gittiğimiz..pazar sabahı kahvaltıya anneme gittik, orada köfteleri hazırladık, öğleden sonra da restorana..gitmişken dolaptaki piliç pirzolalarımı ve tüm köfteleri de mangalda eşime pişirttim, böylece evde fırında pişirme zahmetinden kurtuldum..1.200 gr kadar köfte 1 kilo piliç pirzola tıkış tepiş buzlukta yerini aldı..3 kişi mangal,içecekler,salata,yeşillikler, yoğurt ve biraz da çöp şiş için 110 tl ödedik..

yeni hafta bakalım nasıl geçecek...dışarıda yiyip para harcamayı sevmiyorum aslında ama çıkmazsak da eşim bunalıyor..haybeye giden para gibi geliyor dışarıda restorana ödenen paralar artık...

günaydın. zorunlu harcamalar dışında elinizde 2bin küsür kalıyorsa 2 kişi için, çok iyi. ayda 1000 lira bile atabilirsin kenara bence sanki?
hımm okuyunca İstanbul’daymışsın. pahalı şehir doğru ama yine de 1400 lira ile ay sonu getirilir gibi.

günaydın canım.
eti kendin götürdüğün halde yeşillik için 110lira çok yaa.. pikniğe kendiniz niye gitmiyorsunuz? atın arabaya mangalı, içeceğinizi de alırsınız.

günaysın canım.
eti kendin götürdüğün halde yeşillik için 110lira çok yaa.. pikniğe kendiniz niye gitmiyorsunuz? atın arabaya mangalı, içeceğinizi de alırsınız.
günaydın canım sana da...öyle sevmiyor eşim, restoran olacak illaki..pek piknik seven tipler değiliz normalde, mangalımızda yok..orada hazır yanmış mangal geliyor ya, o cazip oluyor...

bizim de dün pazar ve çerezci alışverişi 100 lira tuttu.
ayrıca dün 1 kilo et ve 1 kilo kadar kıyma geldi bize. bölüp buzluğa attım.
girenler ve çıkanlar böyle:)
ohh maşallah, bereketli olsun, afiyetle yiyin canım..paranın hiç kıymeti yok maalesef..100 tl bozulunca harcanıp gidiyor

sağol canım benim. aynen öyle paranın neye gittiğini bile anlamıyorsun..
işte aslında o yüzden tek tek yazın diyorlar ama ben o kadar detaylı her gün yazamıyorum..zaten alırken dikkatliyim diye düşünüyorum ama illaki çok da gerekli olmayan bir şeyleri de araya katmış oluyoruz

ooy tek tek yazılır mı ya.. hani yazarsın market alışverişi şu diye de..
listeyle gidiyorsak ve dışına çıkmıyorsak gerek yok bence.

ooy tek tek yazılır mı ya.. hani yazarsın market alışverişi şu diye de..
listeyle gidiyorsak ve dışına çıkmıyorsak gerek yok bence.
tek tek yazılacak diyor uzmanlar 1 simit dahi alsan yazacaksın diyorlar..ben de uğraşamıyorum, hiç benlik değil o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…