Biz 2.5 aylık evliyiz eşim asker doğudayız . Biz izne çıktığımız zaman doğu maaşımız kesiliyor . Düğün için izin kullandığı için 2 aydır net maaş alamadık ben şuan çalışmıyorum başka şehire geldiğimiz için istifa etmek zorunda kaldım şuan iş bakıyorum . Bizim ev kredimiz var 2250 tl ev kiramız 750 bunları çıkınca elimize ekim maaşında 2400 tl kalacak ben ayda 1000 tl kenara atmayı hedefledimmerhaba
yeni evli sayılırım 1 senelik
çalışıyorum
çocuğum yok malum kredilerimiz var çabuk bitsin diye vadesini kısa tuttuk ödemesi yüklü oldu
o yuzden tasarrufa yöneldim ben de
krediyi ödedikten sonra market gezme tozma faturalar kalan 2 bin küsuru yettiriyoruz işte
elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum
sizde durumlar nasıl?
hadi bakalım inşallah biriktirirsinBiz 2.5 aylık evliyiz eşim asker doğudayız . Biz izne çıktığımız zaman doğu maaşımız kesiliyor . Düğün için izin kullandığı için 2 aydır net maaş alamadık ben şuan çalışmıyorum başka şehire geldiğimiz için istifa etmek zorunda kaldım şuan iş bakıyorum . Bizim ev kredimiz var 2250 tl ev kiramız 750 bunları çıkınca elimize ekim maaşında 2400 tl kalacak ben ayda 1000 tl kenara atmayı hedefledim
Yaşadığımız şehir gereğinden çok pahalı mevsiminde bile meyveyi uygun yiyemiyoruz İnan bana annem vişnenin kilosunu 4 tl ye aldı bu yaz burada 8 tl nektar şuan 4 tl gibi gibi gereksiz yere pahalıhadi bakalım inşallah biriktirirsin
doğuda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama istanbulda çok zor herşey çok pahalı sürekli zam
zor birikiyor illa bişeyler çıkıyo para gidiyo
ooo baya fazlaymış Allah kolaylık versin insan sinir oluyor ederinden fazla ödeyinceYaşadığımız şehir gereğinden çok pahalı mevsiminde bile meyveyi uygun yiyemiyoruz İnan bana annem vişnenin kilosunu 4 tl ye aldı bu yaz burada 8 tl nektar şuan 4 tl gibi gibi gereksiz yere pahalı
Bu mevsimde mevsim meyvesini bu fiyata yiyince tabi sinirleniyorumooo baya fazlaymış Allah kolaylık versin insan sinir oluyor ederinden fazla ödeyince
hıh, baldan da soğutun tam olsunOnunda kabugunu kiriyosun no problem :) ona bakarsanız bal da arinin kusmasi sonucu ortaya geliyo :)
Merhaba hanımlar
dün harcamasız geçti sahilde piknik yaptık herşeyi de evden götürdük çok iyi oldu
ayın 15inde maaş yatınca aylık 400 lira ayıracağım kendime bundan sonra
harcamaları ordan yapıp ay sonunda kalan olursa birikime atacağım bakalım yetecek mi 400 lira limit koydum
günaydın. zorunlu harcamalar dışında elinizde 2bin küsür kalıyorsa 2 kişi için, çok iyi. ayda 1000 lira bile atabilirsin kenara bence sanki?merhaba
yeni evli sayılırım 1 senelik
çalışıyorum
çocuğum yok malum kredilerimiz var çabuk bitsin diye vadesini kısa tuttuk ödemesi yüklü oldu
o yuzden tasarrufa yöneldim ben de
krediyi ödedikten sonra market gezme tozma faturalar kalan 2 bin küsuru yettiriyoruz işte
elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum
sizde durumlar nasıl?
günaydın canım.günaydın birikimci hatunlar
cumartesi akşamı eşim tutturdu pazar dışarda olalım, yemeğe çıkalım diye..annemi aradım buzluktan kıyma indir, köfte yapalım diye..kendin pişir kendin ye bi restoran var sürekli gittiğimiz..pazar sabahı kahvaltıya anneme gittik, orada köfteleri hazırladık, öğleden sonra da restorana..gitmişken dolaptaki piliç pirzolalarımı ve tüm köfteleri de mangalda eşime pişirttim, böylece evde fırında pişirme zahmetinden kurtuldum..1.200 gr kadar köfte 1 kilo piliç pirzola tıkış tepiş buzlukta yerini aldı..3 kişi mangal,içecekler,salata,yeşillikler, yoğurt ve biraz da çöp şiş için 110 tl ödedik..
yeni hafta bakalım nasıl geçecek...dışarıda yiyip para harcamayı sevmiyorum aslında ama çıkmazsak da eşim bunalıyor..haybeye giden para gibi geliyor dışarıda restorana ödenen paralar artık...
günaydın canım sana da...öyle sevmiyor eşim, restoran olacak illaki..pek piknik seven tipler değiliz normalde, mangalımızda yok..orada hazır yanmış mangal geliyor ya, o cazip oluyor...günaysın canım.
eti kendin götürdüğün halde yeşillik için 110lira çok yaa.. pikniğe kendiniz niye gitmiyorsunuz? atın arabaya mangalı, içeceğinizi de alırsınız.
anladım. Neyse değişiklik olmuş boşver sefanız olsun:)günaydın canım sana da...öyle sevmiyor eşim, restoran olacak illaki..pek piknik seven tipler değiliz normalde, mangalımızda yok..orada hazır yanmış mangal geliyor ya, o cazip oluyor...
teşekkürler canım, evet tüm hafta evde olunca bana da iyi geliyor pazar günleri çıkmak...anladım. Neyse değişiklik olmuş boşver sefanız olsun:)
bizim de dün pazar ve çerezci alışverişi 100 lira tuttu.teşekkürler canım, evet tüm hafta evde olunca bana da iyi geliyor pazar günleri çıkmak...
ohh maşallah, bereketli olsun, afiyetle yiyin canım..paranın hiç kıymeti yok maalesef..100 tl bozulunca harcanıp gidiyorbizim de dün pazar ve çerezci alışverişi 100 lira tuttu.
ayrıca dün 1 kilo et ve 1 kilo kadar kıyma geldi bize. bölüp buzluğa attım.
girenler ve çıkanlar böyle:)
sağol canım benim. aynen öyle paranın neye gittiğini bile anlamıyorsun..ohh maşallah, bereketli olsun, afiyetle yiyin canım..paranın hiç kıymeti yok maalesef..100 tl bozulunca harcanıp gidiyor
işte aslında o yüzden tek tek yazın diyorlar ama ben o kadar detaylı her gün yazamıyorum..zaten alırken dikkatliyim diye düşünüyorum ama illaki çok da gerekli olmayan bir şeyleri de araya katmış oluyoruzsağol canım benim. aynen öyle paranın neye gittiğini bile anlamıyorsun..
ooy tek tek yazılır mı ya.. hani yazarsın market alışverişi şu diye de..işte aslında o yüzden tek tek yazın diyorlar ama ben o kadar detaylı her gün yazamıyorum..zaten alırken dikkatliyim diye düşünüyorum ama illaki çok da gerekli olmayan bir şeyleri de araya katmış oluyoruz
tek tek yazılacak diyor uzmanlar 1 simit dahi alsan yazacaksın diyorlar..ben de uğraşamıyorum, hiç benlik değil o işooy tek tek yazılır mı ya.. hani yazarsın market alışverişi şu diye de..
listeyle gidiyorsak ve dışına çıkmıyorsak gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?