- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
ahahaa iyi fikirmiş, o zaman hiç dokunmazdım elektrik gitmesin diyeKumbaraya elektrik vermek lazım da, neyyse
ay ben açıyorum ya kumbarayı hiç dayanamam ben ikizler burcuyum arkadaş gizli saklı şeyler hoşuma gitmez hiç eşim bile 6 yıldır sürpriz yapamadı bana
akdenizde klimayla yatıyorduk tatilden döndük elektrikli ocağa geçiş yaptık
egeye gelsek ne güzel olurdu oysakii
benim kumbara ahşap, açılmasın diye eşim çivi çakmıştı. ben naptım zorlayarak açtımm:) ama içinden para almıyom. sayıp yerine koyuyom arada:)ay ben açıyorum ya kumbarayı hiç dayanamam ben ikizler burcuyum arkadaş gizli saklı şeyler hoşuma gitmez hiç eşim bile 6 yıldır sürpriz yapamadı bana
akdenizde klimayla yatıyorduk tatilden döndük elektrikli ocağa geçiş yaptık
egeye gelsek ne güzel olurdu oysakii
kız ege dedim amazon değil, el değmemiş orman nerdekiiiibenim kumbara ahşap, açılmasın diye eşim çivi çakmıştı. ben naptım zorlayarak açtımm:) ama içinden para almıyom. sayıp yerine koyuyom arada:)
ege güzel ege. o el değmemiş ormanlarında ahşap evlerde yaşamak vardı..
kazdağları ? :) tv'de görüyom çok tatlı keşfedilmemiş köyleri, koyları var. oralar olmamıkız ege dedim amazon değil, el değmemiş orman nerdekiiii
tabi arada çıkarıp sevmek okşamak lazım ki motive olsunlar:)ben de sayıyorum sürekli çeyreklerimi ve kumbaramı tırtıklamam ben de zaten
ahh ahh el değmemiş yer mi kaldı, her yer tesis,pansiyon,otelkazdağları ? :) tv'de görüyom çok tatlı keşfedilmemiş köyleri, koyları var. oralar olmamı
ben açsam tırtıklarım, a101 e gidip bozukluklarla alış veriş yapmak pek keyifliben de sayıyorum sürekli çeyreklerimi ve kumbaramı tırtıklamam ben de zaten
dimi artarak çoğalsınlartabi arada çıkarıp sevmek okşamak lazım ki motive olsunlar:)
yani bölünerek çoğalıyor onlar sen bilmiyon :))dimi artarak çoğalsınlar
ben de biriktirip biriktirip markette harcardım. şincik yook. 1 lira gördüm mü aklıma harcamak değil kumbara geliyor. alışkanlık oldu.ben açsam tırtıklarım, a101 e gidip bozukluklarla alış veriş yapmak pek keyifli
biz geçen gün bütünletmek zor oluyor diye kumbaradaki bozuklardan harcadık pazarda sonra yerine bütün koyacağız inşallah. dediğin gibi beleşe veriyorlar gibi harcanıyor bozuklar çıtır çıtır hiç para harcıyormuşum gibi gelmiyor valla..ben açsam tırtıklarım, a101 e gidip bozukluklarla alış veriş yapmak pek keyifli
bakteri gibi,amip gibi...ayyy öyle olsa ne güzel olurdu beyani bölünerek çoğalıyor onlar sen bilmiyon :))
keşşşke öyle olsalaryani bölünerek çoğalıyor onlar sen bilmiyon :))
kesinlikle katılıyorum aynen öyle oluyor, bedava almışım gibi mutlu mutlu geliyorum evimebiz geçen gün bütünletmek zor oluyor diye kumbaradaki bozuklardan harcadık pazarda sonra yerine bütün koyacağız inşallah. dediğin gibi beleşe veriyorlar gibi harcanıyor bozuklar çıtır çıtır hiç para harcıyormuşum gibi gelmiyor valla..
Eşime dedim ki ben başvurayım sende araman gereken adamı ara filan neymiş üç kuruşluk adamlara ağız eğemezmiş biliyorum boş yere başvuruyorumiyi şanslar o halde canımm, habersiz bırakma bizi
bozma hemen moralini, belki anlaşırsınız.sen elinden geleni yap benceEşime dedim ki ben başvurayım sende araman gereken adamı ara filan neymiş üç kuruşluk adamlara ağız eğemezmiş biliyorum boş yere başvuruyorum
kafayı yerdim benim olsa bunlar
ben de yerdim kesin ...sayısal tuttursak bu kadar altın alamayız...kafayı yerdim benim olsa bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?