- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
yok devenin bale pabucu
göördün mü ne gelinler var, eller kıymet görüyor gözüüm, bi de bize bak, aysonu bir çeyrek alacaz diye sifon çekmiyoruz resmenyok devenin bale pabucu
ahahaa sayıyla giriyoruz tuvalete hemi:))göördün mü ne gelinler var, eller kıymet görüyor gözüüm, bi de bize bak, aysonu bir çeyrek alacaz diye sifon çekmiyoruz resmen
kızlar düşmüşken hemen alın benim için yükselmesi gerekiyor:)kızlar dualarımız kabul oluyor altın düşüyor gibi
ay çok düşmese bari birikmişlerin hatırına...kızlar dualarımız kabul oluyor altın düşüyor gibi
aynen öyle, tutuyorum tüm günahahaa sayıyla giriyoruz tuvalete hemi:))
benim param tam değil henüz, 1 hafta 10 güne alırım ancakkızlar düşmüşken hemen alın benim için yükselmesi gerekiyor:)
benim aslında tam sayılır yani eşim verecek biraz annelere bilezik alacağım o yüzden ne zmn benim için yeterli düşüş olmuşsa alacağım.ay çok düşmese bari birikmişlerin hatırına...
aynen öyle, tutuyorum tüm gün
benim param tam değil henüz, 1 hafta 10 güne alırım ancak
aslında kasım gibi iyice düşmüş olur, düğün sezonu bitiyo ya, kasımımı beklesek kibenim aslında tam sayılır yani eşim verecek biraz annelere bilezik alacağım o yüzden ne zmn benim için yeterli düşüş olmuşsa alacağım.ayiciklijelibom sen bozduracak mısn?
aslında kasım gibi iyice düşmüş olur, düğün sezonu bitiyo ya, kasımımı beklesek ki
kasıma çok varmış yaa, eylüldeymişiz daha..ekimdeyiz gibi geldiydi bana
şimdi değil ama belki 1 ayabenim aslında tam sayılır yani eşim verecek biraz annelere bilezik alacağım o yüzden ne zmn benim için yeterli düşüş olmuşsa alacağım.ayiciklijelibom sen bozduracak mısn?
:))))) evet bozdurmayacaksak beklemenin manası yok, param gelince alayım barihahaha çok şekersiniz ya valla çok düğünsel mevzular gibi gelmiyor bana altın mevzuları o yüzden şimdi 140 lara yaklaşırsa alırım bilezikleri sonra yine düşerse birikim için alırım canımız sağolsun
10 güne kadar sorun yok canımcım:) inşallah alırsın kuzummay çok düşmese bari birikmişlerin hatırına...
aynen öyle, tutuyorum tüm gün
benim param tam değil henüz, 1 hafta 10 güne alırım ancak
pazarlık yapmayı unutma sakınhahaha çok şekersiniz ya valla çok düğünsel mevzular gibi gelmiyor bana altın mevzuları o yüzden şimdi 140 lara yaklaşırsa alırım bilezikleri sonra yine düşerse birikim için alırım canımız sağolsun
çok acele mi canım çünkü 2018 de daha da yükselecek altın diyorlarşimdi değil ama belki 1 aya
inşallah hepimiz alırız canım benim10 güne kadar sorun yok canımcım:) inşallah alırsın kuzumm
yapacam, sabancı taktiği...pazarlıksız almayın diyorpazarlık yapmayı unutma sakın
ya belli de olmaz 2-3 ayı da bulabilir. eskiden aldığım fiyatlarla şimdi satsam bile kardayım aslında da, ne kadar yükselse o kadar iyi tabi.çok acele mi canım çünkü 2018 de daha da yükselecek altın diyorlar
süper ozmn canım inşallah istediğin gibi olurya belli de olmaz 2-3 ayı da bulabilir. eskiden aldığım fiyatlarla şimdi satsam bile kardayım aslında da, ne kadar yükselse o kadar iyi tabi.
kolay gelsin tatlım ben de eve gidip kızımı uyutacağım ve yemek yiyeceğim inşallah.kızlar temizlik yapmaya kaçıyorum..ay ne kaaa keyifli bi aktivite..haydin görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?