BİRİKİMCİ HATUNLAR

bana yakın 2 pazar var haftada 2 gün gidebildiğim için az az alıyorum
biber bamya limon pahalı
aslında geçen senelere göre herşey pahalı bu sene

7 lira limon çok pahalı ya. burda 3 lira kilosu. o değil de bu bamya nolacak. hala alabilmiş değilim. kilosu 10 lira..:/

ben en düşük 5e gördüm bu sene bugün de baktım 7 oldu
ay evet bamya hiç düşmedi 10dan aşağıya
ben sevmem o yüzden almadım ama alan da en fazla yarım kilo alıyor zaten

2 günse iyi o zaman. az harcamalı atlatırsınız inşallah:)
Aramız 12 saat ya 2 günlüğüne de bilmiyorum bence daha uzun kalır neyse eşim diyor ki annem boş gelmez zAten dedi bende dedim ki evet gelmesin bencede ayrıca annemi de çağırdım zaten kv dün anneme gel birlikte gidelim demiş

evet boş gelmesin mi dedin:) annen de geliyor öyle mi ne güzel. iyi işte destek kuvvet:)

bamyayı çok severim. olmadı bi yarım kilo alırım belki ya napim.

evet boş gelmesin mi dedin:) annen de geliyor öyle mi ne güzel. iyi işte destek kuvvet:)
Haha evet aynen öyle dedim boş gelmesin dedim annemde olursa rahat ederim onlar sohbet ederler filan iyi olur sanki annemi çok özledim çok sinirlerim de bozuk ağlıyorum öyle annemde doktora filan gidicem dedi onada ya sırası mı dedim gel işte

iyi yapmışsın canım gelsin hasret giderin moralin de düzelir iyi gelir sana

iyi yapmışsın canım gelsin hasret giderin moralin de düzelir iyi gelir sana
İş başvurusuna gittim form doldurduk . Eşim aradı dün kavga etmiştik soğuk davranıyorum neyse araya birini girdiricem öğleden sonra arayacağım filan dedi hiç inanmadım arayacağına da . Ordan çıktım PTT ye gittim ne sıra matik var ne bi sıra millet birbirinin üzerinde kim birbirini itip öne geçerse o işini hallettiriyor . Kadının biri itti beni ne yapıyorsunuz dedim kadın Kürtçe konuşuyor ortamda bir Türkçe konuşan bendim işimi halledemeden ağlayarak eve geldim

oy kıyamam sana yaaa, alışamamışsın gittiğin yere demek ki..geçecek bugünler, emin ol..

niye sıra olmaz ki böyle yerlerde.. canım ya üzülme halledersin yine. sinirlerin bozulmuş senin. kafanı dinlemeye çalış.
iş için de oluruna bırak. bakarsın kimseyi araya sokmaya gerek kalmaz.

niye sıra olmaz ki böyle yerlerde.. canım ya üzülme halledersin yine. sinirlerin bozulmuş senin. kafanı dinlemeye çalış.
iş için de oluruna bırak. bakarsın kimseyi araya sokmaya gerek kalmaz.
Akşama arkadaşımızın düğünü var gelini aradım birşeye ihtiyacın varmı arabam var gelirim diye neyse birşey lazım değil erken gelin konvoy var dedi tmm dedim başım ağrıyor ne garip bir gün benim için böyle

çok sıkma canını stres yapma akşama da düğünde göbek at stresini at

çok sıkma canını stres yapma akşama da düğünde göbek at stresini at
İçimde bir sıkıntı sana anlatamam başım ağrıyor arabam eşimdeydi bugün dünyanın yolunu yürüdüm hangi otobüse bineceğimi bilmediğimden binmedim de eve geldim bayılacaktım ilaç içtim ağrı kesici

ihtiyacın var mı ki yoksa sakın alma yasak gereksiz harcamalar bak ben gözümün ucuyla bile bakmıyorum mağazalara
hatta aldım say diyip hoop kumbaraya
ay yok almicam sadece uzaktan sevdim ay bide zararlı çıktım iyi mi:) yok kız o parayı atamam şimdi kumbaraya:)

ihtiyacın var mı ki yoksa sakın alma yasak gereksiz harcamalar bak ben gözümün ucuyla bile bakmıyorum mağazalara
hatta aldım say diyip hoop kumbaraya
ben de hiç bakmıyorum, kumbaramın üzerine de harcadım say kumbarası yazdım, gidip gelip bir şey almayıp içine para atıyorum..ayyy yine aklıma kumbaram geldi, ne yapıyor yavrucak bensiz acabaaaa...açasım var feci halde, açıp ne yapacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…