- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
bilmem ki ..bi bakınayım en iyisibi usta çağırıp fiyat alsan sadece?
bana yakın 2 pazar var haftada 2 gün gidebildiğim için az az alıyorumbiber falan da pahalı ya, kilo 4 tl ne demek..hem de pazarda..geçen yıllarda 1 liradan aldığımı hatırlıyorum
fasulye iyiymiş ama...
pazar yakınımda yok, uzun zamandır pazara çıkamıyorum kendi başıma..eşimle gidince de sevmiyor gezmeyi,kıyısından köşesinden acele ile alıp çıkıyorum
7 lira limon çok pahalı ya. burda 3 lira kilosu. o değil de bu bamya nolacak. hala alabilmiş değilim. kilosu 10 lira..:/
Aramız 12 saat ya 2 günlüğüne de bilmiyorum bence daha uzun kalır neyse eşim diyor ki annem boş gelmez zAten dedi bende dedim ki evet gelmesin bencede ayrıca annemi de çağırdım zaten kv dün anneme gel birlikte gidelim demiş2 günse iyi o zaman. az harcamalı atlatırsınız inşallah:)
evet boş gelmesin mi dedin:) annen de geliyor öyle mi ne güzel. iyi işte destek kuvvet:)Aramız 12 saat ya 2 günlüğüne de bilmiyorum bence daha uzun kalır neyse eşim diyor ki annem boş gelmez zAten dedi bende dedim ki evet gelmesin bencede ayrıca annemi de çağırdım zaten kv dün anneme gel birlikte gidelim demiş
bamyayı çok severim. olmadı bi yarım kilo alırım belki ya napim.bana yakın 2 pazar var haftada 2 gün gidebildiğim için az az alıyorum
biber bamya limon pahalı
aslında geçen senelere göre herşey pahalı bu sene
ben en düşük 5e gördüm bu sene bugün de baktım 7 oldu
ay evet bamya hiç düşmedi 10dan aşağıya
ben sevmem o yüzden almadım ama alan da en fazla yarım kilo alıyor zaten
Haha evet aynen öyle dedim boş gelmesin dedimevet boş gelmesin mi dedin:) annen de geliyor öyle mi ne güzel. iyi işte destek kuvvet:)
iyi yapmışsın canım gelsin hasret giderin moralin de düzelir iyi gelir sanaHaha evet aynen öyle dedim boş gelmesin dedimannemde olursa rahat ederim onlar sohbet ederler filan iyi olur sanki annemi çok özledim çok sinirlerim de bozuk ağlıyorum öyle annemde doktora filan gidicem dedi onada ya sırası mı dedim gel işte
İş başvurusuna gittim form doldurduk . Eşim aradı dün kavga etmiştik soğuk davranıyorum neyse araya birini girdiricem öğleden sonra arayacağım filan dedi hiç inanmadım arayacağına da . Ordan çıktım PTT ye gittim ne sıra matik var ne bi sıra millet birbirinin üzerinde kim birbirini itip öne geçerse o işini hallettiriyor . Kadının biri itti beni ne yapıyorsunuz dedim kadın Kürtçe konuşuyor ortamda bir Türkçe konuşan bendim işimi halledemeden ağlayarak eve geldimiyi yapmışsın canım gelsin hasret giderin moralin de düzelir iyi gelir sana
oy kıyamam sana yaaa, alışamamışsın gittiğin yere demek ki..geçecek bugünler, emin ol..İş başvurusuna gittim form doldurduk . Eşim aradı dün kavga etmiştik soğuk davranıyorum neyse araya birini girdiricem öğleden sonra arayacağım filan dedi hiç inanmadım arayacağına da . Ordan çıktım PTT ye gittim ne sıra matik var ne bi sıra millet birbirinin üzerinde kim birbirini itip öne geçerse o işini hallettiriyor . Kadının biri itti beni ne yapıyorsunuz dedim kadın Kürtçe konuşuyor ortamda bir Türkçe konuşan bendim işimi halledemeden ağlayarak eve geldim
niye sıra olmaz ki böyle yerlerde.. canım ya üzülme halledersin yine. sinirlerin bozulmuş senin. kafanı dinlemeye çalış.İş başvurusuna gittim form doldurduk . Eşim aradı dün kavga etmiştik soğuk davranıyorum neyse araya birini girdiricem öğleden sonra arayacağım filan dedi hiç inanmadım arayacağına da . Ordan çıktım PTT ye gittim ne sıra matik var ne bi sıra millet birbirinin üzerinde kim birbirini itip öne geçerse o işini hallettiriyor . Kadının biri itti beni ne yapıyorsunuz dedim kadın Kürtçe konuşuyor ortamda bir Türkçe konuşan bendim işimi halledemeden ağlayarak eve geldim
Alışılacak gibi değil ki allahım köyü neyse aman ya eşime sormayacağım birini aradın mı vs diye kendime söz verdimoy kıyamam sana yaaa, alışamamışsın gittiğin yere demek ki..geçecek bugünler, emin ol..
Akşama arkadaşımızın düğünü var gelini aradım birşeye ihtiyacın varmı arabam var gelirim diye neyse birşey lazım değil erken gelin konvoy var dedi tmm dedim başım ağrıyor ne garip bir gün benim için böyleniye sıra olmaz ki böyle yerlerde.. canım ya üzülme halledersin yine. sinirlerin bozulmuş senin. kafanı dinlemeye çalış.
iş için de oluruna bırak. bakarsın kimseyi araya sokmaya gerek kalmaz.
çok sıkma canını stres yapma akşama da düğünde göbek at stresini atAkşama arkadaşımızın düğünü var gelini aradım birşeye ihtiyacın varmı arabam var gelirim diye neyse birşey lazım değil erken gelin konvoy var dedi tmm dedim başım ağrıyor ne garip bir gün benim için böyle
İçimde bir sıkıntı sana anlatamam başım ağrıyor arabam eşimdeydi bugün dünyanın yolunu yürüdüm hangi otobüse bineceğimi bilmediğimden binmedim de eve geldim bayılacaktım ilaç içtim ağrı kesiciçok sıkma canını stres yapma akşama da düğünde göbek at stresini at
ihtiyacın var mı ki yoksa sakın alma yasak gereksiz harcamalar
ay yok almicam sadece uzaktan sevdimihtiyacın var mı ki yoksa sakın alma yasak gereksiz harcamalarbak ben gözümün ucuyla bile bakmıyorum mağazalara
hatta aldım say diyip hoop kumbaraya
heheh tamam alma niyetin yoksa atma tabi canım :)ay yok almicam sadece uzaktan sevdimay bide zararlı çıktım iyi mi:) yok kız o parayı atamam şimdi kumbaraya:)
deli yaaa, bırak onu yavaşça ve geri gellll
ben de hiç bakmıyorum, kumbaramın üzerine de harcadım say kumbarası yazdım, gidip gelip bir şey almayıp içine para atıyorum..ayyy yine aklıma kumbaram geldi, ne yapıyor yavrucak bensiz acabaaaa...açasım var feci halde, açıp ne yapacaksamihtiyacın var mı ki yoksa sakın alma yasak gereksiz harcamalarbak ben gözümün ucuyla bile bakmıyorum mağazalara
hatta aldım say diyip hoop kumbaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?