ya farmasicim,içim acıyor yazarken,insan hiç mi merak etmez torununui,hadi beni sevmiyorsun,bir terlik kadar değerli değil mi,el kadar çocuk
cnm ben hiç bunları anlamadım,kurban bayramıbda görüştü eşim,kaplıcaya gitmişler,ya senin anan baban yok mu ziyaret edecek,her şeyi geçtim,kaynım vefat etti biliyorsunuz,bi oğlu var,o çocuğun yanına gidin,bayram zamanıdır,gezdirin,dolaştırın,sevindirin yavrucağı
ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar,olması gereken bu değil mi,bayram zamanı,buradan gider gitmez kaplıcaya gitmişler,para yok deyip kurban kesmediler bi de,anlamıyorum gerçekten
inşallah bende öğreinirim de :) korkumu da yendim çok mutlu oldum.Aminnn canımm aminn cümlemize inşallah.....
Klasik erkek milleti işte napcan anacım herseyi,yanlış anlarlar....
Ben senelerdir kendimi yüzme biliyorum diye dolasıyormusşum gecen sene arkadaşlarla gittik meerse bilmediğim okalar cok teknik varmış ki teknikleri öğrenince insan daha bir seviyor yüzmeyi cok guzel öğretiyorlar....
afiyet olsun canım nazik davetin de için de çok teşekkürlerTekrar merhaba, math çok geçmiş olsun. Az sadaka çok belayı defeder. Etrafta ihtiyaç sahibi pek yok ben de yardım kuruluşların sms hatlarına ara ara mesaj atıyorum. Sadakanın moderni de böyle oluyor...
İşlerimi hallettim yoruldum baya, eşimle beğendik açılmıştı ona uğradık ama çok kalabalıktı birşey almadan çıktık haftaiçi uğramaya karar verdik. Sonra kuaföre uğradım, başka zaman olsa dışarda yer üzerini de çayımı kahvemi içer öyle dönerdim. Ama şimdi eve geldim yemeğimi yaptım yedik. Birazdan da çikolatalı kek yaparım çayın yanına eşimde yılın ilk kestanesini pişirir çoluk çocuk afiyetle yerizGelmek isterseniz seve seve kabul ederim kızlar
Biz dışarda çok yerdik ve epey tutardı baya azalttım. Bu ay ödememiz biraz fazla ama önümüzde ki ay daha iyi olacak inşaallah.Bin an önce maaşlar yatsın ilk altınımı almak istiyorumm
OY OY Mis gibi ellerine sağlık :)Tekrar merhaba, math çok geçmiş olsun. Az sadaka çok belayı defeder. Etrafta ihtiyaç sahibi pek yok ben de yardım kuruluşların sms hatlarına ara ara mesaj atıyorum. Sadakanın moderni de böyle oluyor...
İşlerimi hallettim yoruldum baya, eşimle beğendik açılmıştı ona uğradık ama çok kalabalıktı birşey almadan çıktık haftaiçi uğramaya karar verdik. Sonra kuaföre uğradım, başka zaman olsa dışarda yer üzerini de çayımı kahvemi içer öyle dönerdim. Ama şimdi eve geldim yemeğimi yaptım yedik. Birazdan da çikolatalı kek yaparım çayın yanına eşimde yılın ilk kestanesini pişirir çoluk çocuk afiyetle yerizGelmek isterseniz seve seve kabul ederim kızlar
Biz dışarda çok yerdik ve epey tutardı baya azalttım. Bu ay ödememiz biraz fazla ama önümüzde ki ay daha iyi olacak inşaallah.Bin an önce maaşlar yatsın ilk altınımı almak istiyorumm
Evet gerçekten de dışarıda yemek çok tutuyor. Ben zaten öğleleri dışarıda yiyorum 3 kişi dışarıda yemek yesek en az 30 tl. Ben bu hafta 30 tl ye pazar harcımı gördüm. Ben de bu ay dışarı olayını azaltacağım inşallahTekrar merhaba, math çok geçmiş olsun. Az sadaka çok belayı defeder. Etrafta ihtiyaç sahibi pek yok ben de yardım kuruluşların sms hatlarına ara ara mesaj atıyorum. Sadakanın moderni de böyle oluyor...
Tekrar merhaba, math çok geçmiş olsun. Az sadaka çok belayı defeder. Etrafta ihtiyaç sahibi pek yok ben de yardım kuruluşların sms hatlarına ara ara mesaj atıyorum. Sadakanın moderni de böyle oluyor...
afiyet olsun canım nazik davetin de için de çok teşekkürler
Ellerine sağlık canımbugün eşim kahvaltıyı hazırladı
ben ortalığı toparladım sonra eşimle çocuklar işletmeye gittiler
ben çamaşır attım makinaya sonrasında kurutmadan çıkana kadar annemi ziyaret edeyim dedim
annemden geldim kurutmadan çamaşırları çıkardım
ıspanağın başına geçtim , kıymaya şekil verdim
bir taraftan da azıcık sizlere bakayım dedim
yarın boş günüm okulum yok
artık hamur işi yaparım herhalde
yarınla birlikte tam 5 gündür evde olacağım evde olmak gibisi yok
neden olmasın belli mi olurFarmasi, belki diyorum şimdi olmasa da gün gelir birikimci hatunlar buluşması yaparız. Aslında olmayacak şey değil, hatta bence çok güzel olur
nerdesiniz cnm,hava soğudu mu orada
mmmmmmm çikolatalı kek,adı bile nefis,afiyet olsun cnm
evet dışarıda yemek bayağı masraflı,özellikle avm de insan kendini şaşırıyor
Cnm ben izmit golcukteyimSizler neredesiniz kızlar, yakın mıyız?
uşaklıyımSizler neredesiniz kızlar, yakın mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?