BİRİKİMCİ HATUNLAR

Rabbim merhamet duygusu versin bazı insanlara yazık cokkk yazık....

6,55 kumbaraya gitti

günaydın kızlar biz de eşimle yazıldık kursa 3 seans kaldı toplam 8 seans bakalım iyice ilerletmek istiyorum ben belki özel derse geçebiliriz

herkes iyidir umarım biz bugün biraz ortalık topladık bir de ödev yapmaya çalıştım ama bitmedi daha

inşallah bende öğreinirim de :) korkumu da yendim çok mutlu oldum.

Tekrar merhaba, math çok geçmiş olsun. Az sadaka çok belayı defeder. Etrafta ihtiyaç sahibi pek yok ben de yardım kuruluşların sms hatlarına ara ara mesaj atıyorum. Sadakanın moderni de böyle oluyor...
İşlerimi hallettim yoruldum baya, eşimle beğendik açılmıştı ona uğradık ama çok kalabalıktı birşey almadan çıktık haftaiçi uğramaya karar verdik. Sonra kuaföre uğradım, başka zaman olsa dışarda yer üzerini de çayımı kahvemi içer öyle dönerdim. Ama şimdi eve geldim yemeğimi yaptım yedik. Birazdan da çikolatalı kek yaparım çayın yanına eşimde yılın ilk kestanesini pişirir çoluk çocuk afiyetle yeriz Gelmek isterseniz seve seve kabul ederim kızlar

Biz dışarda çok yerdik ve epey tutardı baya azalttım. Bu ay ödememiz biraz fazla ama önümüzde ki ay daha iyi olacak inşaallah. Bin an önce maaşlar yatsın ilk altınımı almak istiyorumm

afiyet olsun canım nazik davetin de için de çok teşekkürler

OY OY Mis gibi ellerine sağlık :)

Evet gerçekten de dışarıda yemek çok tutuyor. Ben zaten öğleleri dışarıda yiyorum 3 kişi dışarıda yemek yesek en az 30 tl. Ben bu hafta 30 tl ye pazar harcımı gördüm. Ben de bu ay dışarı olayını azaltacağım inşallah

bugün eşim kahvaltıyı hazırladı
ben ortalığı toparladım sonra eşimle çocuklar işletmeye gittiler
ben çamaşır attım makinaya sonrasında kurutmadan çıkana kadar annemi ziyaret edeyim dedim
annemden geldim kurutmadan çamaşırları çıkardım
ıspanağın başına geçtim , kıymaya şekil verdim
bir taraftan da azıcık sizlere bakayım dedim
yarın boş günüm okulum yok
artık hamur işi yaparım herhalde
yarınla birlikte tam 5 gündür evde olacağım evde olmak gibisi yok

nerdesiniz cnm,hava soğudu mu orada
mmmmmmm çikolatalı kek,adı bile nefis,afiyet olsun cnm
evet dışarıda yemek bayağı masraflı,özellikle avm de insan kendini şaşırıyor

Ellerine sağlık canım
Off deme evde olmak gibisi var mı? Benim gibi ruhu ev hanımı bşr kadının kariyer peşinde koşmuş olması da çok tuhaf. Öğlen oğlumu karşılasan yedirsem, okula yollasam. Ay bak gene hatırladım yarın Pazartesi değil mi

Yesam unuturmuyum sizleri hic canlarimsiniz benim hepiniz simdi eve donuyorm otobusteymkafe cok kazikmis 1,5arkadasa borclandm bi fincan cay ve nescafe 11,5tuttu of of nasil utandim anlatamam neyse bidahakine arkadasin evinde toplancaz ama utandim ya cok
cok samimi degillerdi benle sma yillar gecti hala degiller ona uzuldm ben herkesi seviom ve ozledmde bu insanlari anlamak mumkun degil ne yaptm size sanki inanin kotu biride degilmdir saf bile kaliom onlarin yaninda neyse iyi oldu genede bulusmak degisiklik oldu

bu ay nedense eşime bir haller oldu mutfak parasını vermedi kendiniz idare edin diye
ben de 6 tane kurban kestim demeyi biliyorsun istersen sürüyle kes ama evin nafakasını temin et önce diye fırçaladım. 3-4 gün önce
sonrasında da her akşam iğne yaptırmaya gidip geldiğimizde bir şey lazım mı dedi çok afedersiniz
manav market derken nenesini gösterdim ...

kayınvalideyle de görüşmüyorum ona da çocukları gönderiyorum şu lazım bu lazım diye
onun da hakkından geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…